Özellikle Kerem konusu çok doğru. Torreria da katıldı kervana içeride çok müsait pas opsiyonu varken jeneriklik gol deniyor bir süredir. Ayrıca Zaha kaleye çok uzak kullanıldı biraz daha önde olmalıydı. Zaha aslında çok iyi bir bitirici büyük maçlarda takımı sırtlama potansiyeli olan bir adam. Adam kaleye yaklaşmadı doğru düzgün. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🟡🔴 TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ (3921. sayfa)




-
-
ikinci yarı.4-5-1 e dön kanatları barış kerem yap.neyin fantazisini yapıyor okan efendi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
60 dan sonra oyundan düştük ama oyun git gele döndü Bayern bizim orta sahayı kolay geçmeye başladı.Tamam kabulde Bayerne kendi sahanda kalsan adamlar set hücumunda yine içimizden geçerlerdi.
Ben deplasman maçını daha çok merak ediyorum.Seyirci desteği ile kendi sahanda ileride bastın deplasmanda nasıl oynayacağız kendi sahamızda beklersek nasıl olaur onuda hayal edemiyorum.
BJK macını bile 10 kişi rakibe karşı pozisyon verdik.Bizim takım yavaş oynayamaz oyunu yavaşlatırsan rakip oynamaya başladığında işimiz biter.
-
Tete, Zaha, Bakambu, Ziyech, Ndombili, adını saymayı unuttuğum başka bir çöp var mı..?
Şunlardan ikisi bile tutsa bu takım level atlayacaktı. Galatasaray sahaya kanatsız çıksa şu halinden iyi olurdu dedirtiyor şuanda. 10 numaramız zaten yok. Sol bek GS'ın tarihsel yarası zaten, sol bek sorununu çözmemeye bizzat Ali Sami Yen ant içmiş. Kulübün başkandan başkana geçen gizli kripto kutunun içindeki belgede Ali Sami Yen'in ''GS sol bek sorununu asla çözmez, bu bir gelenek olmalı, sol bek alma yeğenim'' diye emir verdiği söyleniyor.
Topu alıyoruz sol veya sağ kanattaki çöplerimize aktarıyoruz, özellikle sol kanattaki çöp olmak üzere hem sol hem sağ kanat çöplerimiz içeriye kat etmek isterken rakip defans sol veya sağ çöpümüzün içine kat ediyor ve kalemize yönelmiş hızlı hücum olarak geri dönüyor. Bıktık bu döngüden.
-
Deplasmandaki maç 5'ten aşağı olmaz maalesef. Bayern bu sefer daha çok bilenmiş bir şekilde maça çıkacak. Okan hocanın amatörce açıklamaları rakibi motive edecektir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yav ne olursa olsun rakip bayern en son 2017de kaybetmiş şişlemediği takım yok zaten sezon başı herkes bu 2 maça 0 puan yazdı. FT dönemi gibi ezik futbolla 6-0 yenilmedik benim için şahsen çok güzel bir maçtı 60 dakika oynanan futbol bana aşırı keyif verdi kaçırdığımız net 6 gol var 2 torreira şutu, 3 tane keremin kaçırdığı, 1 tane icardi kaçırdı. Devreye 2-1 önde girseydik bayern basacaktı o sıra bir barış alper hamlesiyle 3-1 bile olabilirdi. Ama atamadık oyuncularda farkındaydı zaten direnmeye çalıştılar olmadı bayern maalesef bu. Sen 1 pozisyonu 10 kere çalışıyorsun idmanda adam 1000 kere çalışıyor.
İdmanlarda cetvelle 10 cm 10 cm ilerleyerek ceza sahasının her bir noktasından forvet oyuncularına 1000lerce şut çektiren bir takım 2.golleri şanstı. 1 ve 3.gol ise tamamen çalışmanın karşılığı adam kim bilir kaç kez o noktadan şut attı idmanlarda cetvelle çekilmiş gibi tam kalenin köşesine. İşte bizim oyuncular da bunu yapabiliyor olsaydı zaten 6-1 önde girerdik devreye. Torreira aynı noktadan aynı yere iki şut attı adam aynı noktadan kalenin sağ alt köşesine tek seferde attı geçti.
Önümüzdeki 3 maçtan 3 puan hatta 2 puan bile çıkartırsak 2.olarak çıkarız gruptan 1 puan alırsak ucl gideriz. 3ünü de kaybedersek elveda avrupa futbolu
-
Kanatta Zaha arkasında Kazımcanla oynadığından bence yardım alamıyor.Karşıdakide pendik değil birebirde basıp geçebilsin.Formsuzda hala güçlenip hızlanamadı orası ayrı.
Burada Tete ye çok yüklenmişinizde ilk yarı tüm ataklar sağ kanattan Tetenin içinde olduğu pozisyonlarla geldi.Hatta Zaha tarafı hiç çalışmıyor biraz devreye girmesi lazım dedim.Tetenin karşısında oynadığı sol bek çok iyi onu geçmek öyle kolay iş değil.Eldeki malzeme kalitesi malesef bu.
Kerem içinde zaten o golleri atabiliyor olsa bu maçta GS forması değil Bayern formasıyla bize karşı oynardı.Çok koşuyor lazım olduğunda topa vuracak gücü kalmıyor.
-
ezdik falan nedir gerçekten çok amatörce açıklamalar, bunu daha norma söylemeli bu seviyede maksimum ilk yarı oyunu sürklase ettik tek hakimi bizdik oyunun dersin, ''ezdik'' ne yav onu biz kendi aramızda kullanıyoruz. Ha ezdik orası ayrı ama her kelime heryerde kullanılmıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yalnız Zaha tam sizin oyuna uyabilecek oyuncu. Siz pasla yarısahaya yerleşip oyun kurmaya çalışıyorsunuz, tam Zahalık, oyun kurma, çalım duvar olma vs
Gs geçiş futbolu oynuyor sürekli takım hareket halinde, adam sürekli bi ileri bi geri git-gelde etkili olamıyor bizde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen öyle. Şimdi bu açıklamayı duyduktan sonra rövanş maçını bu sefer ciddiye alıp full konsantrasyonla çıkıp çok farklı kazansalar, maç sonunda da 'kim kimi ezdi gördük, herkes haddini bilsin' deseler hiçbir cevap veremezsin. Hadi Bayern maçlarını tamamlamış olsan neyse de 2 hafta sonra deplasmana gidecekken neyin özgüveni bu...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oysa adamlar ne kadar kibar. Tuchel'in bir deplasmanda ilk kez bu kadar stres oldum demesi veya Kane'in kulak zarımda sıkıntı var geçmesini bekliyorum bizim taraftarımız da iyiydi demesi...
Güzel olan bu. Kibarlık güzeldir. Kabalık güzel değildir. Bak çocukça kelimelerle konuşuyorum ki oldu ki okursa Okan hoca anlasın. Galatasaray teknik direktörü herhangi bir rakip hakkında ''ezdik'' der mi ya... Ya arkadaş bu olur şey mi şaka mı bu? Bu adam senin misafirin. Üstüne üstlük şöyle ya da böyle seni yenmiş de gitmiş. Sen ''ezdik'' diyorsun ayıptır ya.
Okan hoca altı üstü eline bi tablet alacak, maçlardan pozisyonları açacak ve hata yapan oyunculara soracak. Örneğin Icardi'yr o pası Kerem'e neden vermedin diye soracak. Cevaptan sonraysa bir dahakine vermeye çalış, diyecek. Aynısını Kerem'e yapacak. 6 pasta bak boş adam var neden çıkarmadın diyecek. Cevabını dinleyecek ve cevabına göre bir cevap verecek. örneğin Kerem muhtemelen ''hocam görmedim'' diyecektir. Hoca da o zaman oğlum gel seninle etrafını görme üzerine çalışalım diyecek. Yanına da Mertens'i koyacak. Bu gence etrafını görmesini öğret diyecek. Altı üstü topa hareketlendikten hemen sonra 2 saniyede hızlıca çevre kontrolü yapacaksın bu kadar yav.
-
Pozisyon var da bitiricilik sorunu da var. Kopenhag Beşiktaş Bayern çok pozisyon kaçtı. Boş kale bile kaçtı insanın tadını o kaçırıyor yoksa Bayern bastırıp 5 tane atsa Bayern abi atar geçer derdik.
-
Ya iyi de bu adam PL de alt seviye bir takımdaydı yani esasen kontrayı daha iyi oynuyor olması gerekir set hücumunu değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
OKAN HOCA ERDEN BAŞKAN ÇIKSIN AÇIKLASIN
bu ndombeyi ziyech i zahayı teteyi kim gördü aldı bu transferlere kim izin verdi
Bu transferler nasıl yapıldı Allah aşkına ya
Kim onayladı bunları
Ndombele ve ziyech yüzünden tüm dünyada madara olduk sosyal medyada
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İsim olsun da isterse tek bacağı kalmış olsun zihniyeti ile transfer yapıp kendince şov yaptı Erden Timur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaş Kerem zaten Coman gibi şut çekse bizde olmaz, yeteneği bu , pozisyona da girdi, mücadele etti. Takımda kötü oynayan tek oyuncu vardı. O da Kazım, bu seviyede yapılmayacak hatalar yaptı. Özellikle şampiyonlar ligi hatayı kabul etmez. 90. dakikada elenecek olan Madrid 90+5'te turu geçiyor. Hatasız oynamak en önemli nokta, Boey de her zamanki oyunundan çok uzak olmasına rağmen çok bariz hata yapmadı.
Gelelim transferlere Ndombele çok umutluydum ama bu haliyle ancak Rize'de oynar. Angelino için söylenecek söz yok, United maçında Rashford Angelino'nun boşalttığı koridordan golü yaptı, Roiser yine Angelino'nun hatası sonucu gole gitti. Bayern maçında 2 gol sol bek Kazım'ın hatası . Eyüpspor'dan Caneri getir bu haliyle bunlardan iyi oynar. Sanchez çok iyi Tete fena değil. Geri kalan kısmında transferler fiyasko. İnşallah Zaha uyum sorunu yaşıyordur. Yoksa bu haliyle o da kötü bir transfer
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Aynen katılıyorum transferler ile ilgili yalnız Tete de aldığı maaşı hak edecek gibi durmuyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
okan efendi egosundan geçilmiyor.ne zamanki saha mı zaha mı dedi notunu verdim.bi şeyler aksayınca oyuncu değiştiririm diyor büyük hoca.oyunun bazı bölümlerini kurmak icin oyucu değiştirilir bayerne karşı her dk aynı oynayamazsın.oyun planın olmadığı belli
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Abi deliriyorum ya,
Torrent zamanı Barça elimizden kaçtı, Şimdi Bayern. Her seferinde aynı senaryo başımıza geliyor.
Dün sahanın kötüleri Zaha ve Tete ikilisiydi, Kazımcan ilk golde kaymasa, ayakta kalsa belki gol olmayabilirdi. geçmiş olsun, ilk yarı uzun zamandır izlediğim en keyifli futboldu bizim açımızdan.
-
Hani ligde FB leblebi gibi gol atıp biz 1 farkla kazanınca ne olmuş 3 puan 3 puandır deniyor ya, işte o öyle olmuyor. Bu takım baskı kuruyor ama gol atamıyor hem de Icardi ye rağmen. Ligde rakip zayıf olduğundan fark etmiyor 10 tane kaçırıp 1 tane atmak ama CL de bulduğunu atacaksın hatta bizim durumda yarısını atsak bile yeter. Bitiricilik çok önemli hele ki yüksek eforla baskı kuran takımlar için daha da önemli. O efor sonucu goller gelmeyince yorgun kaldığın dakikalarda rakip atıp geçiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X