Şimdi Ara

🟡🔴 TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ (3922. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (4 Mobil) - 6 Masaüstü4 Mobil
5 sn
194.671
Cevap
295
Favori
3.997.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
141 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 39203921392239233924
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ndombele'nin zorunlu satın alma opsiyonu yok mu? Ben sahada görünce şok oldum adamın dünya umrunda değil salmış kendini. O maaşı da Araplardan başkası karşılamaz. Tabi Araplar bu şekilde kabul eder mi etseler bile Ndombele gider mi o ayrı konu.

• Zaha konusunda katılıyorum ama Tete konusunda katılmıyorum tempolu oyunumuzda önemli bir aktordu. Tete oyundayken Davies çıkamadı ilk yarıda doğru dürüst. İkinci yarıda Tete oyundan çıktıktan sonra ise sağ kanattaki ikili mücadeleler hep bizim yarı sahamızda oldu

Zaha ise hücumda etkili olamasa da savunmada 3-4 kez Kazimcanin kademesine girdi defansa çok yardım etti.

Sahanın gerçekten kötüsü ise Kazımcan oldu onun da tecrübesizliği işte yapacak bir şey yok bu seviyede biraz daha kaliteli isimler lazım. Elimizde dubois olsa belki galip gelebilirdik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinizmirliksk2 kullanıcısına yanıt
    Neden madara olasın futbol üç ihtimalli oyun galip beraberlik mağlubiyet.evet ndombele bir troreie değildir ama bir troreie ndombele değildir ndombele ayağı çok iyi zyech bir sane yada comen olsa Galatasaray gelmezdi şu anda transfer döneminde alınacak en iyi oyuncular alındı buna eminim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Türkçü Kayı kullanıcısına yanıt

Açıkladıkları kadarıyla zorunlu opsiyon yok alacağımızı sanmıyorum. Dün akşam da ndombele yerine demirbay girse daha iyi olurdu

• Tete iyi di evet maç seçiyor pazari adına genç olduğu için maçın başında kaana vermesi gereken bı pası vermedi çalıma gitti geçemedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beuchat -- 25 Ekim 2023; 11:47:30 >
  • beuchat kullanıcısına yanıt

Nasıl en iyi oyuncular alındı ya insaf yapmayın bonservis ödenmeyecek ama ismi olan oyuncular alındı. Bonservisi de gidip Angelino ya verdik. Planlama sıfır. Oyuncu satmayı becerseydik bonservis ödeyecek paramız olurdu sağlıklı oyuncu alırdık. Ama biz Zaniolo yu bile seneye satacaz inşallah, Nelsson un turşusunu kuracaz, Yunus dan seneye para kazanacaz, Dubois nın sanırım maaşını bile ödüyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osonguler -- 25 Ekim 2023; 11:50:41 >
  • osonguler kullanıcısına yanıt
    Zaha crastal palece ta efsane evet yaşı var sanchez dünyada ilk 10 defans oyuncuların arasında dir bence
    Angelinho lapzing te ucuyodu dususe geçti
    Ndombele libero olarak ayağa pas atan adam eksilten iyi oyunculardan

• Kerem'in bitiriciliği kötü diye çocuğa kızmayı bırakalı çok oldu, kızılmamalı da zaten. Ama 60 dakika yaptığı önde baskıyı hiçbir 10 numara yapamaz, maçın en iyilerindendi. 2. golde rakibi kovalamaması Okan hoca'nın Kerem bu kadar efor sarf ettikten sonra sol kanada atmaması gerektiğini bir kez daha gösterdi.

55. Dk mertens değişikliği çok yanlıştı. BAY, Tete ya da Zaha'nın yerine girmeliydi.

Dün akşamın en kötüsü 60. dakikada ölüm sessizliğine bürünen seyirciydi. Hayatınızdaki en önemli maça gidiyorsunuz, biraz momentum Bayern'e kayınca sus pus. Bagirmayacaksaniz gitmeyin arkadaşlar, o yerler her türlü dolar, insanlar bilet bulamıyor.

Taraftarı organize eden sucuk ekmekçi tayfaya sezon sonu Erden operasyon çekse keşke. Ultraslan kesinlikle berbat bir oluşum. Muhtemelen kendi yerlerini başkalarına sattılar, gram bagirmadilar.

Taraftarin nasıl olduğunu ManU deplasmaninda gördük, daha iyisini Bayern deplasmanında göreceğiz. O deplasmandan ben daha umutluyum.

Biz bu seyirciyle ManU'yu içeride de yenemeyiz.

• Sane şok kanat piyasa değeri 75 milyon Euro comon sağ kanat 65 milyon Euro

• Tete,o hareketli haliyle neden uzak çalım atmaz.hep kısa çalım atıyor adamın içinden geçecek sanki

• osonguler kullanıcısına yanıt

Sanchez dışında katkı veren transfer yok alınabilecek en iyi oyuncular alındı yazmazlar mı bir de hahahaahah.

İki şey sonsuzdur Türk insanının kraldan çok kralcılığı ve evren. Ancak ikincisinden o kadar emin değilim.

A. Einstein

• Vay be koskoca Galatasaray bi tane sol bek bi tane de düzgün ortasaha bulamadı 2-3 ayda helal olsun

• Bu Zaha ya o maaşı neden ödüyoruz biz? Gidip onyekuruyu alsaydın zahadan daha fazla fayda sağlardı takıma

• Maç 1-1 baskı yiyoruz gol yememiz an meselesi

Hocanın o anda hemen orta alanı güçlendirip gerekirse kanatları da çıkarıp orta saha alıp oyunu tutması lazımdı

Sen 60 dk baskı denedin bu adamlara golü bulamadın. 1 puanı elinde tut bari

Şimdi Manu da heveslendi. Gelip seni evinde yenerse ne olacak ?

Açıkçası hoca da yardımcıları da herkes de rehavete kapıldı biz bu Bayern i yeneriz havasına girdik. Yenebilirdik de ama değişiklikler çok geç geldi. Böyle oyun okuma olmaz. Gerekirse 45 de değiştireceksin ama müdahale edeceksin. Takım zaten yoruldu ya tv başında izlerken bas bas bağırdım değiştir oyuncu hoca diye.

30 milyon Galatasaraylı gördü bunu bi Okan hoca göremedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kesinizmirliksk2 -- 25 Ekim 2023; 12:17:21 >
  • Zaha buraya son emekli ikramiyesini almaya gelmiş. Belki en son bir vole de katar veya suudi arabistandan dan vurabilir.

Ndombeleden Ziyech'e kilo transferi yapılması lazım.

Ziyech sakat olmazsa ve sürekli oynarsa giderek daha da yükselecektir. Zaha dan umudum yok ama Ziyech umarım kronik sakat değildir ve artık oynar.

• Manu maçında da aynısını yaptı 2-1 olunca değiştirdi. Dua etsin Manu 10 kişi kaldı yoksa biz manuyu da yenemezdik bu kafayla.

Hocanın kendini toplaması lazım. Hep 60-75 arası gol yiyor bu takım sezon başından beri. Oyunu biraz oku be hoca

• Takımin başında td olmazsa nerde ne zaman kademe yapacağını bilen olmazsa böyle olur icardi değil başka biri olsa okan çoktan kovulmustu bu oyun tarzıyla bu sene fenere şampiyonluğu kaptiririz samp ligindede karambole nereye kadar gidebilirsek işte adam oyuncu değiştirmeyi bilmiyor yeri ve zamanında okandan td olmayacagini sezon basindada geçen sezonda söylemiştim başarıları icardi ye yazarım ben sakatlanıp sezonu kapatsa vay halimize.

• creep32 kullanıcısına yanıt
    Ben bu sezon özet izlemeyi bıraktım,aynısını tavsiye ederim. Kazandığımız maçlar dahi tek bir özet izlemedim. O kadar çok gol kaçırıyorlar ki insanın sinirinin zıplamaması mümkün değil, en iyisi izlememek.

• Matrixx7 kullanıcısına yanıt
    Olivierayida gorduk manchester macinda. Sancheze pas vermek isterken nereye pas attida golu yedik.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bayerni bosver. Sen bjk macinda ne yaptin ondan haber et? 23 sut, penaltidan gol.

Kac mactir okadar cok gol kaciyorki, belliydi kaciracagimiz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 39203921392239233924
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.