Şimdi Ara

🟡🔴 TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ (3920. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
194.671
Cevap
295
Favori
3.996.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
141 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 39183919392039213922
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Okan hocanın açıklamaları çok amatörce. Ezdik, ilk yarı 5-6 tane atabilirdik, deplasmana kazanmaya gideceğiz vs. 2 hafta sonra deplasmana gideceksin. Adamlar İsteseler Almanya'daki bizi öyle bir ezerler ki neye uğradığımızı şaşırırız. Verim alamadığımız bir sürü oyuncu varken hemde...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atamayana atarlar kuralı bu kadar basit. Futbol akademisini bitirmeye gerek yok.

• İlk yarıda kaçırdığımız pozisyonları düşününce sinir olmamak elde değil. Kerem biraz bitirici olabilirse icardi ile yarışırdı yok arkadaş adam boş kaleye atamadı şaka gibi.

• Yazmıştım ama tekrar yazayım ("Bir şeyi 40 kere söylersen olur" misâli) : Skor yükünü Icardinin sırtından almamız şart oğlu şart!

Ekleme: Bir an aklıma Melo ve Selçuk'un 20+ gol katkısı yaptığı dönem geldi... "Skorer orta saha" nefis bir şey. Heey gidi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muRTah -- 25 Ekim 2023; 10:3:13 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Özeti izledim tekrar kahroldum ya...

İlk yediğimiz gol defans yerlesmis kazım kayıyor ne çok kaymayı seviyor bizim bekler kaymayıp karsisinda dikilse gol bukadar kolay olmaz

2. Yedigimiz gol boey yapismis kaneye vuruyor önünde kalıyor tamamen şans...pis bir gol

Bide bizim kaçırdıklarımız vermediğimiz paslar çıldırmamak elde değil

• osonguler kullanıcısına yanıt
    Kazımcan değil Angelijo ile çıksaydık ilk yarı 3 4 yerdik bu kadar net söylüyorum. Coman Angelino'nun ruhunu alırdı.

• por favor kullanıcısına yanıt
    Kaçan golleri sahaya girip okan buruk atmayacak ama geçen sezondan beri süregelen son vuruş beceriksizliğine çözüm bulacak.

18 resmi maç oynamışız. Biz hala Zaha, tete, angelino, demirbay, halil, bakambu, Ndombele form tutacak diye bekliyoruz. Buna okan buruk çözüm bulacak.

Geçen günde yazdım. Biz doğru baskı yapmıyoruz. Bayern çıkmak istediğinde 3 pasla ceza sahamıza geldi zaten.

Güzel oynadık ama iyi oynamadık. Hele ki teknik direktör performansı saha kenarında çok kötüydü.

İcardi yi çıkar ne ligdeki ne de şampiyonlar ligindeki sıralama böyle olurdu. Bu mu teknik direktör katkısı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onu diyorum zaten aldığın adam Kazımcan ı kesemiyor

• tunc@y kullanıcısına yanıt

Vallahi haklısın ben de çok kızgınım.

Kopenhag bir dün akşam iki oldu.

O kadar emeği böyle hiç etmek cidden çok üzüyor.

Önce hayal kurdurdu sonra hayal kırıklığı ile ortada bıraktı.

1-1 bile yeterdi bize.

• Önde baskı konusunda çok iyiyiz aslında. Şu an Bayern savunması da zaaflı durumda.

Bayern'i deplasmanda da bozarız ancak bunu aynı 11 oyuncuları 90 dakika yapamaz.

Zamanında değişiklik şart yoksa Bayern 5 dakikada 5 tane atabilecek bir takım.

85'e kadar 3-0 önde ol istersen top hücum hattına geçtiği anda yağmur gibi başlar.

Kalende de Muslera gibi kariyer sonu varsa işler çok daha zor.

• Maçın ilk yarısını seyrederken ben yoruldum.Ne bastık ne pres yaptık ne kadar çok koştuk dedim.Maç sonu koşu mesafelerine bakıyorum bu yürüyen Bayernle aynı mesafe koşmuşuz.Bizimkiler koşmaktan kusacaklardı az kalsın.Adamlar yürüyor gibiydiler.

• Bu takım neden oyuncu sayamıyor? Nelsson için 15 milyon euro beğenilmezken şu anda piyasası neredeyse bitti. 5 milyona anca satarsın artık. Zaniolo'yu satıp kurtulmak varken kiralayıp risk aldık adama soruşturma açıldı ne olacağı belli değil. Hâlâ daha şu satılamaz, bu satılamaz diyen var. Bu kulübün tarihindeki en pahalı satış 16 milyon euro olamaz kardeşim! Fener kaç senedir şampiyon olamadığı halde leblebi gibi futbolcu satıyor, biz beceremiyoruz.

• Okan hoca eskiden tatlı bir adamdı. Çıkardı erkek gibi ''şöyle bir eksiğimiz var kapatacağız'' derdi, ''Şunu iyi yaptık ama daha iyi yapabiliriz, çalışacağız'' derdi. O adam döndü dolaştı FT oldu. Hiçbir şekilde özeleştiri yok, çıkarım yapma sorunu anlama çözüm yolları için çabalama falan hak getire...

''Şanssızlık'' demiş... Şanssızlık mı? Kerem'in üst direk fantezisi bir şanssızlık mı? Kerem'in 6 pastaki boş adama, Icardi'nin ceza alanı sağ içteki boş Kerem'e pas çıkarmaması şanssızlık mı? Kazımcan'ın yenen 2 golde net hatası olması bir şanssızlık mı? Ki Kazımcan'ı beğendim...

Ben oyuncuları göm ez demiyorum. Onları da kırmayacak şekilde, İSİM VERMEDEN şöyle şöyle eksiklerimiz var gerekli uyarıları yaparak bunları kapatmaya çalışacağız de. Oldu bilmem kaçıncı kez oyuncu değiştirirken yedik bu şanssızlık diyorsun da bi Allah'ın kulu hocam biz oyuncu değiştirirken ha bire gol yiyorsak bu şanssızlık değil de başka bir şeyden kaynaklanıyor olmasın mı diye soramıyor mu sana...

Okoan hocayı da çok beğeniyorum ama onun da eksikleri var. Eksiklerinin başını oyuna müdahale sorunu çekiyor. Anlıyorum kulübesi CL için yeterince güçlü değil, anlıyorum oyuncu değiştirmek kalite düşümünü kabul etmek demek ama 65'te Bayern'in çok yakında atacağını HERKES gördü zaten. Oyuncularımızın pili bitti. Kalite düşecek müşecek hiç fark etmez değiştireceksin değiştirmelisin erkeklik çözüm üretmek demektir bahane bulmak demek değil. Çözüm için çabalamak demektir. Yahu oyuna müdahale etmiyor bu adam. Zaha'yı çıkarması gerektiğini HERKES bağırıyor o tutup Zaha'dan daha iyi durumda olan Tete'yi çıkarıyor ulan neden! BU maç Zaha sağda belki daha iyi oynar denip deneme yapma maçımı kardeşim...

Sadece takımın eksiklerini kapatmamalı hoca kendi eksiklerini de kapatmaya yoğunlaşmalı. Transferden anlamıyor. Oyuna müdahale hak getire. Bakınız Tuchel. Ben Bayern'im kapanma bla bla demedi. Baktı ki gol geliyor defansını ceza sahasının içine kadar sokup 11 kişi geriye yaslandı. Oyunu okumak, çözüm üretmek ve TEKNİK DİREKTÖRLÜK işte budur. O yüzden o Tuchel. Maçtan sonra çıkıp ''bir deplasmanda ilk kez bu kadar strese girdim'' demek aslında bir teknik direktörlüktür.

Okan Hoca eksiklerini kapatırsa çok büyük bir hoca olacak. Eğer kapatmazsa kendi yağında kavrulan, muhtemelen anadolu kulüplerinin başına geçen ve GS'ın adı her sıkıştığında adı geçecek olan bir TD olacak. Avrupa hayalim var diyordu; eksiklerini kapatmazsan çok değerli hocan FT gibi gider kısa süre sonra kuyruğunu kıstırıp geri dönersin hocam. Kusura bakma.

• Bence hoca Kazımcan tercihi Anghelinoyu BJK maçı sonrası sildi.Maç içinde mecburiyetten sonradan aldı.Hafta sonu maçta kimi tercih edecek sol bek o zaman daha net belli olur.

• okanbagiscan kullanıcısına yanıt

Çünkü maç 90 dakika. Son 30 dakika hiçbir şey yapamayıp golü de yiyince maçı bıraktık. Maçı kaybedeceğimiz ilk yarı 1-1 bitince anlaşıldı zaten. Futbolcular da bunun bilincindeydi ama yapabilecekleri bir şey kalmamıştı.

• okanbagiscan kullanıcısına yanıt

Maçın ilk yarısı neredeyse Bayern ceza sahası çevresinde geçti pek koştuk denemez.

Ancak baskıyı çok iyi yaptık.

Angelino, Beşiktaş maçındaki hatası yüzünden kesik yemiş olabilir ama bu maçta Kazımcan'dan daha iyi iş yapardı.

Aslında Kazımcan iyiydi ancak yerine transfer yapıp çocuğu kızağa çektiler. Form tutan çocuk formdan da düştü o kadar maç eksiği varken tuttu Bayern karşısına attı çocuğu.

Fiziği zaten düşük hata kaçınılmaz oldu.

Kazımcan hep oynayacak dese kabul ederim pişsin iyice ama böyle kritik maçta ortaya atacaksa büyük risk.

Okan Buruk'un tek yapması gereken 60'da müdahale etmekti. Kopenhag 1 bu 2

• Bu futbolla 60. dakikaya 3-0 önde girseydik bile puan almamız zordu. Takım bitti, tükendi son 30 dakika. Tecrübe farkı net bir şekilde ortaya çıktı. Çok amatörce oynadık.

• İlk yarı maç değil de bir rüya seyrettik sanki. Bayerni yok ettik, tek kaleye çevirdik, anadolu kulubünden farkı yoktu, orta sahayı geçemediler bir ara.. İnanılmazdı. Çok yazık oldu.

Hocaya, takıma ve tribünlere güzel futbol için tebrikler.

Ama en az 3-4 tane maç var değişiklik için oyuncular kenara gelirken gol yiyoruz. Hepsinde de takım yorgunluk ölmüştü, oyundan düşmüştü ve geç kaldık. Bir takıntısı var hocanın değişiklik dakikalarında.

• tunc@y kullanıcısına yanıt
    evde hoca değiştir gol geliyor diye diye boğazım şişti.kazımcanda sahada şişti.orta sahada kaan bitti.yedekte kerem demirbay var segio var orta saha ya adam süremiyoruz.bu nasıl bir transfer ve kadro planı maç planı.bayerne karşı orta sahasız top oynatıyor okan efendi.ndombili girdi adam ayakları sürüyerek koşuyor.bu maç okana yazar nokta.

• 
Sayfa: önceki 39183919392039213922
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.