< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
🟡🔴 TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ (3919. sayfa)

-
-
Pva bile etmiyor desek daha doğru. Pva gibi adamı aradım.Düşün nasıl bir çöp olduklarını
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Galatasaray'ın gol pozisyonlarının derlemesini izledim biraz daha kahroldum.
Kerem biri boş kaleye olmak üzere 2 net gol kaçırıyor.
Icardi bile bencillik yapıyor ve pas vermesi gereken yerde Kerem'e atmayıp saçma sapan bir vuruş yapıyor oysa topu Kerem'e atsa yüzde 100 gol. Tabi Kerem'in zihnen ve bedenen sakat olmadığını varsayıyorum.
Kerem'in sol kanattam kaleye kat ettiği pozisyonda 6 pasta (sanırım Boey) BOMBOŞ... Peki Icardi radarı Kerem Boey'i orada görebilir mi görse bile Icardi olmadığı sürece boştaki adama pas verir mi? İlla kendisi vuracak çok iyi bir son vuruşçu ya hıaamm... Yerden vursa gol, 6 pasa çıkarsa gol...
Zaten Tuchel "uzun zamandır bir deplasmanda bu kadar strese girmedim" demiş. Bayern Munih elimizden kaçtı. Biraz daha sakin olsak, kendimize güvensek, daha az bencil olsak, ve çok az kendimizi bilerek oynasak ve en önemlisi biraz daha zeki olmuş olsak bu maç bizimdi.
Bireysel hatalardan goller yedik, golleri bireysel hatalardan atamadık. Çok can yakıcı bir mağlubiyet. Saçlarım ağardı.
Kimse kusura bakmasın yeni transferlerden;
Zaha ÇÖP
Tete ÇÖP
Angelino ÇÖP
Ndombele ÇÖP
4 adet tertemiz kazık. Angelino'nun 20 maça çıkarsa zorunlu satın alım opsiyonu olduğu için çok çok büyük ihtimalle almak zorunda kalacağız. Ndombele'yi denedik olmadı, almayız olur biter. Tete'yi zararsız olarak veya çok az zararla elden çıkarırız zaten, o da sorun değil.
Zaha'nın gerçek maaşının 10 milyon Euro'ya yakın olduğuna dair iddiaların gerçeği yansıtmıyor olması için her an her saniye Allah'ıma dualar ediyorum. Zira bu yüzyılın ÇÖPüne 3.75 milyon euro çok çok fazla. Şu ÇÖPe ödediğimiz her kuruşa acıyorum. Hamit ve Falcao nefretlerime 3. olarak eklenecekmiş gibi bir top oynuyor. Daha doğrusu oynamıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Bayern'in hızlı uç adamları karşısında savunmamız zayıf kaldı. Kondisyonumuz da 70 dk yetti. Ondan sonra adamlar oyunu eline aldı zaten. 70'e kadar rolantide oynayıp kontra çıktılar ama 70'ten sonra saldırdılar. Çünkü yorulacağımızı biliyorlardı. İki topla kaleye geldiler. İlk yarıda kaçırdıklarımızı gole çevirebilseydik en azından bir beraberlik koparabilirdik ama olmadı. Sonuçta Bayern dünyanın en iyi takımlarından bir tanesi. Man utd ve Kopenhag maçları bizim için daha önemli. Bayern tüm maçlarını kazanacaktır zaten.
-
kerem de kaleyi cepheden gördüğü pozisyonlarda attığı şutlarda sağ iç fileye topu asma hastalığı var
normal şut atsa en az yarısı gol olur hepsini aynı şekil vuruyor direğin yanından gidiyor toplar
sadece kerem değil bence icardi bile son vuruşlarda yeterince yüzdeli gol atamıyor her maç gol attığı için dillendirilmiyor ama icardi 1 gol atsam yeter kafasından çıkmalı
atamadığı tek maç agücü 3 net pozisyona girdi
maç sonu yok 20 şut attık yok 30 boş istatistik bu
ilk yarı 4 2. yarı 0 isabetli şutu var takımın
-
Ziyech bana göre beklentiye girilmeyecek bir transfer. Zaten transfer maddeleri de onu gösteriyor, sakatlıkla ilgili bir sürü madde var. Yönetim bu transfer dönemini başarılı geçirmedi hatta başarısız. Makine gibi 10 numara bulmak varken keremle başlıyor. Kaan Ayhan tercihini de çok mantıklı bulmuyorum oliviera iyi değil ama bu maç 11 olmalıydı. safkan orta saha sonuçta.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
instagram
montajmax on Instagram: "Olmayınca olmuyor. Galatasaray 1-3 Bayern Münih#galatasaray"https://www.instagram.com/reel/CyyrWv0MlCv/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
... çok güçlü arkadaşlar yapacak bir şey yok. Yaşadığımızın benzerini ligimizde her sezon bir iki kez biz de yaşatıyoruz mutlaka. Maç sonunda da GS büyük takım, atamazsanız atar kazanır denir.
İşte 30 pozisyona girdik atamadık şanssızlık diyoruz. O aslında şanssızlık değil. Bir tarafın ayakları diğer tarafın ayaklarından çok daha kaliteli. Diyeceksiniz ki Kerem'in boş kaleye kaçırmasının kaliteli ayakla ne alakası var. Çok alakası var. Orada Kane olsa 3 gol atardı işte. Bütün maçta adamın varlığını unuttum adını bir kez duydum onda da gol attı. Bu esnada Icardi 3 pozisyon harcadı. Icardi yerine Kane'imiz olsa en az 2'si goldü işte.
Şanssızlık olduğuna inanmak bizi daha fazla üzüyor aslında. Bunun bir şanssızlık olmadığını, bunun kalite farkı olduğunu fark edersek canımızın acısı azalır diye tahmin ediyorum. Son sözüm: ... çok güçlü arkadaşlar yapacak bir şey yok...
Bu maç hakkında faha fazla konuşmak ve düşünmek istemiyorum ruh sağlığım bozulacak.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Bu kadar transfer yapıp geçen senenin gerisine düşmek de harbi büyük başarı. Bi tane orta saha bi tane sol bek alıp kapatacaklardı gidip 100 tane kanat aldılar hepsini toplasan barış alper kadar katkıları yok
-
Sanchez dışında bütün transferlerin patlaması da plansızlığı gösteriyor. Mesela şu an devre arası için de bir plan yoktur.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bu sene yönetim büyük s.çtı transferde. çöp sol bek aldılar. Kaliteli safkan 10 numara almadılar, makine gibi orha saha almadılar gittiler demirbay falan ne alaka. Madem aldın oynat o zaman o da yok. Icardinin yedekleri bile berbat ötesi. Halil desen aklıma rezil sezon geliyor başka da bişey gelmiyor. Bakambu desen beceriksizin teki futbolcu mu basketbolcu mu belli değil. bi aldıkları stoper çok iyi çıktı nelsonu yedekledi. zaha desen giren girdi fena kazık. alacaktın rashica yı yani ne zahası arkadaş. Adam İngiltere premier ligden dışarı adımını atmamış yıllardır. premier ligden ekmek alınır gibi oyuncu mu alınır?
arada kaynadı bu yine açılması da hatalıydı
alicardi on Xtwitter
ya bu ayıptır ama amk ya şurda golü yemesek belki atıcaz berabere bitecek belki kazanıcaz herifin durduğu yere bak yeter artık bıktık senden amk yahttps://twitter.com/aliwincheesteer/status/1716958378579144957 -
Malasef dostum Zahanın sizden aldığı sponsor + kap maaşı İngilizlerin güvenilir sitesinin yazdığı rakamlar
İmza parası dahil mi buna o belli değil.
Bize attığınız transfer çalımı içinde ayrıca teşekkürler... Tadic yerine bu arkadaş oynasaydı Şmanskide haliyle şimdiki pozisyonunda değil orta sahaya kaysaydı bir felaketle karşı karşıyaydık.
mail online
Free agent Wilfried Zaha offered £8m-a-year contract by Galatasaryhttps://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-12327197/Wilfried-Zaha-offered-8m-year-contract-Galatasary-Turkish-champions-ramp-bid-sign-former-Crystal-Palace-forward-free-transfer.html
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkness12 -- 25 Ekim 2023; 9:25:25 >
-
Kulübede takımın mücadele enerjisini ayarlayacak hoca olmayınca bir anlamı var mı ki? Tam oyuncu değiştirecektim birde ne göreyim. Aman tanrım. Gelecek maç yedek futbolcuların hazırlanması uzun sürüyor bahanesine geri döner.
Forumda bile millet değişiklik diye bas bas bağırıyor. Bu kaçıncı aynı hata. Sürekli oyuna falan bakmadan 70-75 ezbere değişiklikler.
Hocayı eleştirince Okan düşmanı, oyuncuyu eleştirince oyuncu düşmanı oluyoruz. En iyisi saha kenarında ve içindeki beceriksizliğe sanşsızlık diyelim geçelim. İyi mücadele ettik diye avunmaya devam edelim.
Talisca ayarında bir on numara getirin dediğimizde gerek yok diye kafa ütüleyenler siz de bir gelin bakalım şöyle.
Bu takımda gol atacak adam yok. Icardi tek başına uğraşıyor. Keremi kes falan demeyin o ikinci gol ayağımız işte futboldan anlamıyorsunuz hiç boşa ağlamayın. Keremin sakarlıklarına katlanacaksın o zaman.
Golü kim atacak?
Bir daha futboldan anlamadığınızı kabul edin. Bu takımda gol atacak kimse yok dedik anlamadınız bir türlü.
Şimdi Bayern maçı ağlayıp durdunuz.
Güçlü bir rakiple oynadık. 60.-65. dk baskın oynadık. 70'lere doğru düşmeye başladık. Müdahale gecikti. Bu arada gol geldi. Moraller gitti. Giren oyuncular da demorolize oldular. Ne yalan söyleyeyim ben beraberlik herhalde diye düşünmüştüm 70 lere kadar. Olmadı. Olduramadık. Düştük mü tam düşüyoruz maalesef.
Güçlü rakiple oynamanın güzel tarafı eksiklerinizi görebilmeniz. 60-65 dk baskıyı kurduk evet ama bitiricilik eksikti. Evet bizim Icardi'miz var. Ama beyler bir onunla olmuyor. Adamlar ne de kolay gol atabiliyorlar gördük. Biz o organizasyonu yapacağız diye derelerden teperden dolaştırıyoruz topu. Icardi'den başka bitirici adam yok. Kerem 10 numara pozisyonun'da patladı maalesef. Her şey yerinde güzel. Kazımcan, ilk defa ŞL maçına çıktı. Güzel tecrübe oldu kardeşime. Angelino olsaydı orda o da olmazdı otobana dönerdi gelene geç derdi Beşiktaş maçında olduğu gibi. Çocuğa tecrübe oldu. Ama elde olan bu beyler. Sene başında düşüneceklerdi bunu. N'dombele sahaya girerken görüntüden dolayı ben utanmaya başladım. Allah aşkına şu adamı adam akıllı bir diyet programına sokun. Zaha'nın ne ayak olduğunu ben çözemedim. Galiba maç seçecek paşam. Ziyech? O kadar.
-
Bayern e yenilmek sorun değil her takım yenilenebilir. Sorun sen bu maça eğer sol bek olarak Kazımcan ile Torreira nın yanında Kaan Ayhan ile çıkıyorsan zaten transfer plansızlığı açık ortadır. Üstüne alınıp da oynayan oyunculardan da sadece Sanchez ciddi katkı verebiliyorsa lafın bittiği yerdeyiz. FB ye çalım atacaz diye Zaha alındı adamın Manu ve Ankaragücü maçları haricinde katkıdan çok zararı var. Tete alınabilir ama geçen sene Rashica ve Zaniolo dan çok daha fazla katkı almıştık. Icardi sakatlansa, ceza alsa Bakambu diye çoktan futbolu unutmuş bir adamla oynayacaz. Bunları maçları kazanırken de yazdık kaybederken de, yere göğe sığdırılamayan Erden Timur berbat transferler yaptı kabul edelim.
- Okan hoca eleştiriliyor, oyuncu değişikliklerinde geç kaldı doğru ama oyun felsefesini de alkışlamak gerekiyor.
- Kendi evimizdeyiz, oyuna tam saha baskıyla başlayalım, gol/goller bulalım diye düşünerek hem kadro yapısı hem de taktik olarak ofansif başladı. İnanılmaz baskı yapıldı.
- Bu taktik doğruydu, iyi uygulandı ama işte futbol sonuç oyunu. İlk devredeki o muhteşem baskı, tempo ve futbolun karşılığı goller olmalıydı. Hele Kerem in kalenin dibinden adeta savunma oyuncusu gibi havaya vurduğu o top gol olsa eminim gerisi de gelecekti.
- İşte biz haklı olarak bulduğumuz galibiyet skoru ile devrede içeri girsek ikinci yarıda oyunu sahamızda kabullenip, daha az eforla, daha dar alanda, daha çok adamla sahamızda Bayern ataklarını savunabilirdik. İşte o zaman taktik tuttu denilir, Okan Hoca efsane denilirdi. Ama ne yapacak ? Taktik doğruydu. Yüzde 99 kaçan golleri de mi sahaya girip Okan hoca atacak ?
- Galatarasay'ın 65 dakika yaptığı baskıyı Bayern dahil 90 dakika yapabilecek bir takım dünyada yok. İlk devrede dün gece yazmıştım. Bu çılgın tempo devam edemez. İnşallah enerjimiz çok düşmez diye.
- Sonuçta daha çok baskı yapan, efor sarfeden biz son yarım saat tükendik, daha ekonomik oynayan Bayern diri kaldı.
- Okan hocanın eleştirilecek yönü oyuncu değişiklikleriydi. Sahanın en kötüsü, dökülen Zaha ile 2. yarıya başlamak saçmalıktı.
- Kazımcan çok eleştiriliyor ama ilk yarıdaki muhteşem baskıda inanılmaz iş yaptı. Bazıları futbolcuya sadece topla beraber olduğunda bakıyor ama Kazımcan topsuz oyunda, baskıda ilk yarıda çok çok iyi iş yaptı. Ama ikinci yarıda işte artık tükenen, elleri dizinde nefes almaya çalışan Kazımcan'ı sadece 1 dakika önce oyundan alsa o Kane'in attığı aptalca halı saha maçı golünü yemeyecektik.
- Maçtan önce yazmıştım. Bayern'de superstar futbolcu yok ancak çok kaliteli oyunculardan kurulu, müthiş sistem takımı diye. Adamlar makina gibi işliyor. Skor ne olursa olsun oyunlarını oynuyorlar.
- Günümüz futbolunda fizik kondisyon çok çok önemli. Bunu bariz yaşadık. Fizik olarak ezdiğimizde kaliteli futbolcularımızın neler yapabildiğini gördük. Ama o fizik düzeyi düştüğünde sonuç böyle oldu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi por favor -- 25 Ekim 2023; 9:39:42 >
-
United'ın Kopenhag'ı kesinlikle deplasmanda yenmesi lazım. Böylelikle grup 3.lüğü neredeyse cepte olacak. United maçı gruptan çıkma maçı haline gelecek. Son maç iddiasız Kopenhag'la oynamış olacağız. United-Bayern maçının skorunu göre strateji geliştiririz.
Doğru tespit. Bu kadar yıldız transfer edip hiç birinden verim alamayıp Barış Alper'den medet ummamız...
-
Bence kanat transferinden daha büyük skandal 2 orta saha alıp orta sahada stoper oynatmaktır.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X