E

Çavuş
27 Nisan 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
11 üye
Görüntülenme
Toplam: 139 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Arkadaşlar merhaba,
bu iki tv arasında kaldım.sizden ricam araya başka marka koymayalım sadece bu moddeller için yorumlar yaparsanız sevinirim.yabancı bir sitede ayrıntılı kıyas yapılmış.aklım 7502 modelindeydi fakat,va panel olmaları ve 2018 model olmaları beni cezbediyor birde 7303 direct led 7503 edge led kullanılmış artıları eksileri paylaşmanızı rica edicem.

linkhttps://www.displayspecifications.com/en/comparison/1313534b3

buda 7502 dahil yapılan kıyashttps://www.displayspecifications.com/en/comparison/401c4f3c2
Arkadaşlar merhaba,

xbox 1 sahibiyim konular hakında yardımcı olursanız sevinirim

1-media oynatıcı uygulamasında flaş belleğimdeki dosyaları daha önce oynatabiliyordum.şimdi bu konuma erişim yok diyor.

2-media oynatıcı kısmında ağdaki laptopu görüp dosyalara erişebiliyordum şimdi ağ bile görünmüyor.

3-laptoptan filmi cihaza ata deyip xboxa geçiş yaparken filmin alt yazı dosyasını ekleyebilirmiyim.böyle bir olanak varmı.

4-xboxta 2.ci bir hesap açtım ana hesaptaki oyunları ona aktarabilirmiyim.kardeşlik yapmak istersem ana hesabı kullanmak istemiyorum

son olarak windows 10 geç bu ağ meselesinde onun etkisi varmıdır

bilgili arkadaşlar maddeler hakkında tek tek yardımcı olursa sevinirim.ayne şeyden muzdarip olan varsa onlarda faydalanmış olur
arkadaşlar merhaba 3 ay önce aldığım 32pfl 7603 model lcd televizyonumda görüntü yok stand by ışığı kırmızı yanıp sönüyor ama görüntü yok ışık devamlı yanıp sönüyor.sizce arızası nedir bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim yarın servisiyle görüşücem zaten.serviste ne işleme tabi tutulur sizce
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 17 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 695
İkinci El Bölümü Mesajları: 4
Konularının görüntülenme sayısı: 1.427 (Bu ay: 42)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 400 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Futbol
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.