Evet artık onları evimizde yenemezsek 2. olamayız gibi görünüyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🟡🔴 TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ (3912. sayfa)

-
-
cümlede anlatım bozukluğu var ama maçın adamları Maguire ve Onana
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
Bulduğunu atamazsan çıkar. 10 kişi Beşiktaş bile çıkıyordu.
Acil Icardi dışında skor katkısı almaya başlamamız lazım. Artık şut antrenmanı mı yapılıyor ne oluyorsa ne gerekiyorsa yapılsın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Avrupa ligine kayıp orada final oynamak çık aklımdan.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
yalnız 4.olup elenme ihtimalimiz bile var hala keşke en azından uefayı garantilemiş olsaydık 3 maç sonunda
-
Bence iyi oldu kopenhag evinde unitedı yener bence bayern zor kaçtı united deplasmanında zorladılar evlerinde yenerler puan durumu 4-4-3 olur biz unitedı evimizde yenip deplasmanda kopla beraber kalırsak 2. Çıkarız
Hoca güven vermiyor verse son 16 dan devam ederdim belki dişimize göre rakip gelecek.
Lucescu gibi kurt hoca olsa bugün baktı dakika 70 maç berabere o maçı öyle bitirirdi.
-
United buraya iddialı gelirse zor yeneriz. Keşke kopenhag kazansaydı da dirençleri kırılsaydı
4-4-3 acayip kötü bir senaryo olur yalnız. 5-4-2 veya 6-4-1 şuan en idealleri. Kopenhag 4 olursa eğer yandık.
-
Manu kalan maçlarda garantilemiş bayernden puan alır ancak. Kopenhang ve Galatasaray puan vermez.
İnsan şu maçtan sonra Okan hoca yerine Lucescu olsaydı demeye utanır ya. Yeminle hiçbir şey haketmiyorsunuz.
Gs U19 takımı 2-1 yenmiş Bayern U19'u , Hamza Akman maçın adamı 1 gol 1 asist.
Bugün olabilecek en kötü skorlar gerçekleşti. Bari united deplasmanda da kazansın da 3. olup uefaya gidelim. Kopenhag kazanırsa hem united hem kopenhag maçları çok sıkıntılı geçer. Sonuncu da olabiliriz.
Yine herkes çok gaza geliyor nolursa olsun united uniteddır bayern maçının kopyası olur yine bulduklarımızı atamazsak
-
Manu buraya ne şekilde gelirse gelsin dayağı yer. Çıkamaz buradan..Manu bir bayern değil. Biz böyle baskı yaparsak ptt 1. lig takımı gibi takılırlar. Bu grubun en zayıf halkası manu
Bu Keremle, Zahayla Teteyle cok beklersin
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Zaha da kontra atak topçusuymuş. Fena hypelandım gelirken premier ligin sefiri falan filan tüm dertlerimi unutmuştum. Ama büyük ihtimalle beklentileri karşılayamayacak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X