Yarbay
02 Mart 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
8 üye
Görüntülenme
Toplam: 369 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Merhaba arkadaşlar yeni 3060 ti ekran kartı ve 2k 144hz monitör aldım. Bu sistem için uygun işlemci olarakta 5600x için almak istiyorum bu linkteki

https://www.trendyol.com/amd/ryzen-5-5600x-tray-3-7ghz-35mb-am4-65w-p-131241886?boutiqueId=580306&merchantId=443551 .

Uygun parçalar bulabilirsem b450 s2h ın üst modeli geçen nesil çok önerilmiş onun bir üst b550 si olarak

https://www.itopya.com/gigabyte-b550m-s2h-5000mhzoc-ddr4-soket-am4-m2-hdmi-dvi-vga-matx-anakart

bunu mu alsam yoksa şöyle kaliteli b450 lerden mi alsam 700 fiyat bandını geçmeyecek şekilde.

Soğutucu olarakta 400 bandında

https://www.teknobiyotik.com/arctic-freezer-34-esports-intel-amd-uyumlu-bionix-p-fanli-4x-isi-borulu-pwm-fanli-islemci-sogutucu-ar-acfre00056a.html?ref=akakce&v=1.89.3

bu soğutucu var. Bu anakart ve soğutucu 5600x için ideal olur mu? Overclock 4.6 da sabit tutacak şekilde yaparım bunlarla eğer sıkıntı çıkarmazlarsa.

Uzatmadan sistemi ve yükseltilcek sistemi yazayım dostlar kafanızı şişirmeden limitim 1500-1600 tl. Ekran kartı ile uyumlu ve uzun dönemli desteği ile amd almak geçti içimden ama oyundan başka işim olmadığından intel al diyende çok pubg gibi oyunlara birde sizede sormak istedim ne alınmalı sizce ?

İşlemcim : i7-860 - (i5 4460,4590,6500 gibi ryzen 5 1500,1600 gibi tavsiyeler gördüm ekran kartı için okurken)
Anakartım : asus p7h55-m lx - (işlemciye göre yükseltilcek)
Ramim : 2x4 gb ddr3 ram - (ddr 4 olcak)

Ekran kartı : sapphire nitro r9 380x
Hdd : wd blue 1 tb
Psu : high power 750w
Arkadaşlar zamanında vatandan pc almıştım zamanla zamanla parçaları yükselterek şimdiki hale geldi ve şuan bir anakarta ihtiyacım var orta halli

Bende olanlar
4 gb rx 380
İ7 860 2.8 ghz
High power 750 w 80+ bronz
6 gb ddr3 ram
Asus p7h55-m lx
Alacaklarım
8 gb ddr4 ram
1 tb 7200 rpm harddisk
Ve ANAKART
ama ana kart konusunda buraya uyacak oc yapılmayacak , sıkmayacak , ramlerle uyumlu bir anakart önerebilir misiniz yada bu anakartta kalıp ramleri mi yükselteyim ? 1156 pinli anakartlar sanırım eski kalıyor biraz artık ?
Arkadaşlar beni 3-4 yıl idare edecek ekran kartı arıyordum bütçem 900 tl olduğu için aklımda GTX960 vardı.
http://www.vatanbilgisayar.com/ekran-kartlari/?opf=p2835&srt=PU
şöyle bir bütçeme göre arama yaptığımda ilk 2 ürün dikkatimi çekti 380X i görünce araştırdım da 960 dan %20-30 arasında iyi gibi yinede fikirlerinizi alıyım istedim. Aklıma yattı ama güncellemeler korkutuyor beni siz tavsiye eder misiniz bu fiyata yoksa daha uygunu daha f/p ürün var mıdır ?

Sistemim
İntel DP55WB
İ7-860 2.8 ghz - TB 3.46 ghz
GTX 560 top direct cu ii
4x2 gb ram
High power 750w 80 plus gold
Arkadaşlar konuları görüyorum uçuk uçuk sistemlerde tavsiyeler benimki o kadar olmuycak elimde olanlardan memnunum sadece biraz geliştirmek için bilginiz gerekiyor

Ekran kartı : asus gtx 560 ti direct cu II top
İşlemci : intel i7 860 2.8 ghz
Ram : 2x4 gb ddr3
Psu : high power 750w

Elimde olan değişmiyecekler bunlar bana anakart ve sağlam soğutmalı kasa tavsiyesi gerekiyor şuan herşey stock olmasına rağmen max 73 derecelerde geziyor. İşlemciyede az bir oc yapıcam hani darboğaz ettirmiyecek bu sistemede en uygun olacak anakart tavsiyenizlerini bekliyorum
Arkadaşlar spor için yüzmede kullanacağım kulaklık arıyorum havuzun en derin yeri zaten 1.5 metre.
Önceki konulara baktım ve hep sony nwz-273 önerilmiş ama ben böyle walkman türü değil hafızası filan olmasın sadece bluetoothla telefona bağlayım ordan dinleyim derdindeyim tabi ses kaliteside iyi olsun. Türkiyeden olur amazondan olur tavsiye verebilirsiniz limit 150-200 çok azda yukarısına çıkabilirim
Arkadaşlar artık oyuna ayıracak zamanım olmadığı için gece gündüz bakmak zorunda kalıyorum uğraşmak istemediğimden satıyorum acil. Şampiyon görevi duruyor 2000 elmaslık. Savunma hava ve tesla hariç full(havalardan ikisi 7 teslalar 6) Ödemeyi sadece paypaldan alıyorum fiyat 60 TL acil satılsın diye. Oyun İOS da oynanmıştır. İsim değiştirme hakkı vardır. Bu arada ps4 kardeşlik alım satımında çokca alışverişim oldu referans olarak

Arkadaşlar forumda genelde bu modelin 42' liğine denk geldim 55' ini bulamadım. Bimekste gezerken gördük ellerinde son kalmış 2000 tl gibi bir fiyata geliyor mantıklı geldi 1 saate karar vermemiz gerekiyor siz tv hakkında ne düşünüyorsunuz ? Oynayan görüntüler hoşuma gitti ama gece çekimi bir konser vardı pek tatmin etmedi gerçi ama genede almalı mıyız . Birde oyun deneyimi nasıldır ps4 xbox filan var üzer mi bu konularda
silinsin
Arkadaşlar şimdi axess in paypalla yurt dışı alışverişlerine 3 taksit imkanı var benim kart tanımlı paypal a ve bu kampanyayada üyeyim . Şimdi us psn den destiny alıcaktım paypal olduğunu gördüm eğer paypalla us psnden destiny yi alırsam 3 taksit imkanından faydalabiliyor muyum bir yardım ederseniz severim
Hakkında
Forum İmzası:
PS4 PSN:FaTaLStoKE Oyunlar:GTAV,Roc.Lea,Destiny,FC4,FİFA16,BF4,DC &&& Xbox 360 GT:RaiTarQ Oyunlar: GEOW 2-3,Halo 4,Titanfall,AlanWake,Forza Horizon 1-2,GTA5,Witcher2,Forza4,PG4,Kinect Adventures
PS4KardeşlikReferansları:DA Or.(Dante-rdmcnrmk),Drive Cl.(barbar52-cakal41234),Sha.Of.Mor.(Mustafa-gringo01),Witcher3(BoSS_228-Symphatic),Bloodborne(kırkdokuzelli-erengiray1),Unc.Col.(schumacher__-Polwenan),AC Syn.([TAB]ip-Lithium),FİFA(-Mudvayne-_Astronmony),R6(cihan_50-berkay326),GTA(khedira_34-metalgearx24)
AC Unity(GodLeSs CapTive-pabl0esc0bar),İnf.SS(arkham92-kivancsenvardar-sstropic),TLOU(deadangel1344),Order1886(sonufuk-goxel1989),BatmanAK(Arnold Schwarzenegger-ekene),UntilDawn(Stickand-weros),NFS([TAB]ip-quikbuster),SW(die.Rache-mk5361),BOPS3(merenk-buraoca2),Roc.Lea.(cihan_50),DS3(delioglan77-*Lazrail*),R&C(redow-zepharoth)
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 27 dk. önce
Son Mesaj Zamanı: 4 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 6.256
İkinci El Bölümü Mesajları: 22
Konularının görüntülenme sayısı: 13.035 (Bu ay: 300)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4.323 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.