< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🟡🔴 TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ (3914. sayfa)

-
-
Sonsuza kadar kim kazanabilir ki zaten ben ortaya bir argüman koydum. Elle tutulur bir şey. Olsaydı etseydi olmadan. Münih öyle grup liderliğini garantileyince salacak bir takım değil. Manu neresini toparlarsa toplasın en fazla alacağı puan 1 puandır. Bugün dahi Kopenhag'ın kaçırdığı net fırsatlar oldu ki son dk penaltı da kaçtı. Olsaydı etseydi dersem eğer Manu toparlamazsa Kopenhag deplasmanında yenilir. Bak bu da bir varsayım oldu.
-
Sonuç olarak şu anda gruptan çıkma ihtimalimiz zayıf. Birçok futbolcumuz formsuz. Bu da bir varsayım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Bu tarz maçların avantajı seni küçük gördükleri için oynadığın oyuna kimse bakmıyor,oyununu bozmaya karşı taktik üretmeye çalışmıyorlar. Maç sonrası şoku yaşıyorlar. Sonraki maçlar böyle olmayacaktır. Şu an herkes okanın savunmayı öne çekerek pres yaptırdığını ve başka bir planının olmadığı biliyor. Kopenhag zaten açıklamaları hatırlarsınız bilenmiş durumda,o deplasman çok sıkıntılı. Bayernin de ilk maçta zorluk çıkaranlara diğer maçta farklı tarifeler uyguladığını biliyoruz. Manu zayıf fakat iddiası olursa farklı bir taktikle maçı koparmaya çıkabilir. Grup şu an zora girdi,ilk maçın üzüntüsü uzun süre yaşanacak gibi duruyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sugar23 -- 25 Ekim 2023; 0:47:33 > -
Koşu mesafeleri Futbol Verileri on Xtwitter
Futbol Verileri on Xhttps://twitter.com/futbolverileri/status/1716894575036706892
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bu oyuncu topluluğunun uefa ligini takacağını düşünüyormusun cidden hocam ?
Aynen öyle. Yorumlara bakıyorum da Manuyu deplasmanda yendik diye nasıl olsa içerde de yeneriz gözüyle bakılıyor. Rakipler artık bu futbolumuzu ve zaaflarını öğrendi ve bunun üzerine yoğunlaşacaklar. İşimiz çok daha zor olacak.
-
Birisi bana şunu açıklayabilir mi
Ndombele bugün neden oyuna girdi?
Adamlar cayır cayır geliyor üzerine senin hızlı çabuk adam oyuna sokman lazımken sen gidip 1 adım atması 3 saniyeyi bulan , pas atacakken mevsimler değişen bir oyuncuyu oyuna alıyorsun
Bu Okan hocayı yardımcıları hiç uyarmıyor mu nedir bu sorumsuzluk arkadaş ya
Bakın valla kötü oynayıp yenilsek hiç üzülmezdim de 60 dakika oyunu domine edip burdan maçı vermemiz aşırı koydu
Kusura bakmayın ama zaniolo yunus mithjö ve Dubois gittiğinde burda göbek atan taraftarlara sesleniyorum. Buyruk kına yakın. Gönderdiğin adamlardan daha kötü nasıl adamları bulup getirdiniz Okan hoca ile erden başkan çıksın açıklasın bu taraftara ya
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kesinizmirliksk2 -- 25 Ekim 2023; 0:54:37 >
-
Göbeğini eritmek için iki koştu sonra yoruldu
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
3.1 milyon maaş verdiğimiz için sanırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jaxson Ryker -- 25 Ekim 2023; 0:55:43 > -
Tek tek inceleyelim. Bana Sanchez dışında iyi oynayan bir yeni transfer gösterebilir misin? Bu takımın ideal orta sahası ne? İdeal sol beki kim? Yedek santraforu kim?
-
Mithjö falan bu ndombeleyi donunda sallar performans olarak
Uefayı neden takmasınlar hocam?konferans ligimi orası?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yediğimiz goller net olarak kimden kaynaklı tam detaylı izleyen var mı
-
Galatasaray'ın oynadığı futbol sürdürülebilir ve mantıklı bir futbol değil. Taraftar gazıyla full baskı şampiyonlar ligi maçı oynayamazsın. Bu kadar duygusal bir şekilde futbol oynanmaz. Rakibin en etkili oyuncularına savunmada bu kadar boşluk veremezsin. Bu futbol bir yerde çok kötü patlar. Şu anda pek ciddiye alınmadığımızdan rakipler beklemediği bir durumla karşılaşıyor ama yarın bir gün seni ciddiye alırlar ve futbolunu herkes ezberler, çok fena fark yersin. Bu futbolla 3 farklı önde bile olsan hiçbir maçını rahat izleyemezsin çünkü bir yerde takım yorulur ve oyun üstünlüğünü rakibe verir. Bu takımın neredeyse hiçbir maçını koparamaması tesadüf değil.
-
Doğru, takımı hala geçen seneki iskelet taşıyor. Davinson Sanchez harici bir tane takıma adapte olmuş iyi oynayan transfer yok. Ziyech i kenarda tutuyorum daha belli değil ne yapacağı ama onun harici tüm yaptığı transferler patladı maalesef.
Zaha -- Büyük hayal kırıklığı.
Tete -- Futbolcu olup olmadığı tartışmalı
Angelino -- Yani ne yazsam, berbat diyeyim.
Ndombele -- TR ye gelmişken Kırkpınar a katılsın.
Bakambu -- Diagne çöpü bin kere daha iyiydi, Eyüpspor a gitse bence ilk 11 oynatmazlar,
Kerem Demirbay -- Olsa da olur, olmasa da. Takımın çehresini değiştirecek bir adam değil.
7-8 milyon € kazanmak için gidiyorsun takımın icardiden sonra en kaliteli ve kafası çalışan adam olan zaniolo yu gönderiyorsun
Para yok diyip Zaha ya 10 milyon maaş gömüyorsun üzerine tete gibi bir adam alıyorsun kendini messi zannediyor ama hiçbirşey yok ortada. Bu 2 kanat oyuncusu da verimsiz. Zaha nın daha 1 tane adam geçtiğini görmedim. Ayrıca bu teteye de 5 milyon maaş gömüyorsun
Yetmedi durun . Hazirandan beri takım bas bas orta saha diye bağırıyor. Sen buraya transfer yapmıyorsun. Son dakika 95 kilo ndombeyeli çakıyorlar bize. Mertensin yerine oyuncu alman lazım almıyorsun.
Böyle planlama mı olur?
Bugün birde Zaha dan korkuyorsun oyundan çıkartamıyorsun.
Kazımcanı bu forumda benim kadar savunan yoktur. Destek oldum aylardır savundum genç çocuk dedim alışacak dedim. Ama kardeşim sen dk 55 de ciğerini eline alıp koşmaya çalışıyorsan biraz kendinde bul hatayı ya. Yedirdiğini goller ne öyle Kazımcan. Yazık valla yazık Allah sana böyle hız vermiş fizik vermiş kullanamıyorsun be kardeşim.
Bakın net söylüyorum. Bu gece kazımcanın, zahanın tetenin ve ndombelenin Galatasaray kariyerleri bitmiştir. Kendilerine gelecekte başarılar dilerim. Bu elemanları Ocak ayında gönderin abi gönderin gitsin durmasınlar
Zaha ile teteyi nasıl göndereceksek. Dünya da Zaha ya 10 milyon tete ye 5 milyon maaş verecek başka takım yoktur zaten bunları menajerleri çok güzel çakmış bize
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam sen zahayı Şl de bile performans vererek oynatamıyorsun. UEFA’ya kalalım bak ilk turda eleniriz diyorum size. İcardi hariç herkes salar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X