Şimdi Ara

🟡🔴 TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ (3911. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
194.671
Cevap
295
Favori
3.997.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
142 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 39093910391139123913
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Berabere bitse çok iyi olacaktı. Ama bu şartlarda da kazanacak herhangi bir maç gs yi uefa ya götürür.

• Bence iyi sonuç Kopenhag denklemden çıkmalı. Bir sonraki maç da berabere biterse tadından yenmez. MANU ile ikincilik maçına çıkarız içeride.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kopenhag'ın evinde asılacağı 2 tane çok kritik maçı olacak, salacaklarını hiç sanmıyorum. Mutd'yi de Gs'yi de içerde yenebilirler.

• ultrAslan-BH U kullanıcısına yanıt
    Bizim maca asilmazsa bile bizi yenebilirler.
    Kondisyonlari 180 dakikalik. Seninki 60 dakikalik. Yedek futbolcunda skoru degistiremiyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kesinizmirliksk2 kullanıcısına yanıt
    Doğru o konuda haklısın ama gruptaki en zayıf halka konumune düştü şu an, önlerindeki ilk mactada puan alamazlarsa salarlar gibi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • -BraveHeart- kullanıcısına yanıt
    Biz manchestere yenilirsek ne olacak? Bizi yenip ucuncu olmak isteyecekler .

• O kadar hesap kitap yapıyoruz da sizce bu Manu deplasmanda Kopenhag'ı yenebilir mi? Onların işi de bence kolay değil yani.

• Kopenhag Manuyu içerde yenerse ya da berabere kalırsa 3 takım da başa baş devam edecek. Sonunculuk ihtimalimiz devam eder. Manu yenerse de 2. konusunda avantajı ele geçirir. Her türlü 2.lik ihtimalimiz düşük

• benmisim kullanıcısına yanıt

Bayern'e karsi oynadığın gibi oynarsan manu rams arena dan çıkamaz.

o yüzden,

7 puana yükselmemiz şart.

• Manuyu yen rahatına bak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hobar kullanıcısına yanıt
    Uefa icin bunskor iyi oldu.

Ikinci olmak icin beraberlik iyi giderdi

• Bizim içeride manu yu yenmemis gerek dışarıdada Kopenhag ile en az beraberlik. Bu sekilde zaten 8 puan yapıyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tuchel: uzun zamandır beni böyle strese sokan bir maça çıkmamıştım
    Kingsley Coman: Çok zor bir geceydi
    Musiala: Kolay kolay unutamayacağım,uzun süre hatırlayacağım bir gece

GS forumunda Fener taraftarı; Bayern bilerek kötü oynadı, Galatasaray'ın 20 küsur şut çekmesine bilerek izin verdi. Nasıl olsa yenecegini bildiğim için Bayern'e 1000 TL bastım ben Tuchel'den filan çok zekiyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nil2014 -- 25 Ekim 2023; 0:4:30 >
  • Çok kötü bir gün yeminle

Ulan kerem kritik golleri kaçırmandan gına geldi.Sonra yaptıklarımı görmüyolar diye söyleniyon

• Anlaşıldı Bayern i deplasmanda yenmemiz lazım artık işi şansa bırakmaya gerek yok

• Biz bu gruptan çıkarız. Manu'yu yine yeneriz.
    Peki bu işimize yarar mı? Grup sonrası en az Bayern seviyesinde bir takımla eşleşicez, grup 1.'lerinden biriyle.

En fazla çeyrek final yüzü görüp elenmektense 3.olup Uefa'da final oynamayı tercih ederim.
    Belli ki Okan Hoca sorun çözme konusunda yetersiz, olmuyor fazlasi. Iyi olanlarin uzerinde israrla durdugu icin sorunlar cozulemiyor. Aksayan noktalarla da ilgilenmesi lazim. En azindan zamaninda ve dogru tercihler yapmasi gerek.

• Ulan keşke 70 ten sonra çanakkale geçilmeze dönseydik 1 puan çok dehşet olurdu bugün bizim için.Bu arada olması gereken de oydu.

• Ben manu maçında fark bekliyorum. 3-0 4-0 gibi . Birine patlayacaksak en ideal rakip manu

• Kopenhag penaltıyı kaçırmasa çok rahatlayacaktık şimdi işi zora soktuk manuyu evimizde kesin yenmemiz lazım

• Yetti ama yetti Muslera ile yürümez bu iş artık adam kova oldu resmen ya

• 
Sayfa: önceki 39093910391139123913
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.