Şimdi Ara

🟡🔴 TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ (3913. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
194.671
Cevap
295
Favori
3.997.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
141 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 39113912391339143915
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Maguire gol attı onana penaltı kurtardı niye üzülüyorsunuz anlamadım bu maçı sabaha kadar oynasalar bir şekilde Manchester kazanırdı olacağı yokmuş demekki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fatih211 kullanıcısına yanıt

Kurt hoca ft verek reale press yapıp deplasmanda 6 yer dönerdi

Şu oyunculara 70 dk aralıksız pressi babaları yap dese yapmazlar

Okandan önce sahada leş atan kereminho ve zahaya sormak lazım.Zaha gibi bir adamın tek bir çalım atamaması kabul edemez o kadar para alıp

• &#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐

Bizim Maçlar;

&#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐

Manu Maçlar;

&#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐

Kopenhag Maçlar;

Manu maçını yenersek ve Manu Kopenhag'ı deplasmanda yenerse 2. olarak çıkmamız için son maç da beraberlik alsak yeter. Manu içeride en fazla Münih'ten beraberlik koparabilir. Kazanma ihtimali zor. Manu Kopenhag'a yenilirse Kopenhag maça aşırı asılır. Kazandıkları takdirde 2. olarak çıkarlar averajdan dolayı. Beraberlikte biz çıkarız. Manu deplasmanda Kopenhag ile berabere kalırsa direk 2. oluyoruz zaten averajdan dolayı. Son maçı Kopenhag'a kaybetsek ve onlar Münih'i yense bile değişmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barış Manço -- 25 Ekim 2023; 0:26:31 >

• intercityfirm1895 kullanıcısına yanıt
    Ezbere yorumlar yemin ediyorum arkadaş 2016’da kalmış herhalde o zaman da böyle ezbere Lucescu falan diyorlardı

• Barış Manço kullanıcısına yanıt

Nedense bu grubu sonuncu bitirecekmişiz gibi hissediyorum. Onana'nın son saniye penaltı kurtarması grubun kırılma anı olabilir. Umarım yanılırım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1C1517D8E -- 25 Ekim 2023; 0:23:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • &#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐
    M.unitedın puan alabileceği tek maç B.Münih. O da son maç garantilemiş ve deplasman maçı sakatlık falan olmasın diye salabilirler

• Man Utd ve Kopenhag'a yenilirsek zaten sonuncu olalım yani hak etmiş oluruz bence.

• Maestro725 kullanıcısına yanıt
    Hatırlatma

• Bu maç Okan’a yazar . Zamanında Trabzon a Fener maçında beraberliğin yetmesine rağmen , 1-1 den den sonra deli gibi saldırmasından sonra 1-2 mağlup olup Fenere Avni Aker de şampiyonluk vermesi gibi oldu . 1-1 evet 70 dk süper oynadık ama takım yoruldu haklı olarak yoruldu . 1-1 i domine edecek hamleler geciktikçe gecikti . Sağlam 10 numara yerine Zaha Ziyech gibi kanat oyuncuları aldılar . Kazimcan yoruldu çıkar . Nelsonu oyuna al 5-4-1 e dön . Bayern in Kopenhag maçına bakmadın mı hoca . Aynısını yaptılar . Yazık oldu . Seyirciye , sahada insanüstü efor sarfeden oyunculara yazık oldu . Şimdi önündeki 3 maçtan 1 ini kesin alman 1 inde de en kötü beraberlik almak gerekiyor .

• Hala üst direğe vurmaya çalışıyor.Kafayı yemek üzereyim şu üste vurma inadı yüzünden gruptan çıkamıyacaz

• Jaxson Ryker kullanıcısına yanıt

United ile berabere kalsak da sonuncu oluruz gibi. Ben United'ın son maç grup liderliğini garantilemiş Bayern'i yeneceğini düşünüyorum.

• Bayern karşısında nasıl oynanması gerekiyorsa öyle oynadı G.saray. üstelik Zaha ve Tete gibi hiçbirşey yapamayan iki adama rağmen. Bu kadar baskı, bu kadar net pozisyon üretti, kurgu kesinlikle doğruydu, eksik olan sadece goldü. Hoca risk aldı, doğru yaptı. İlk yarı 3-4 tane atabilirdi, Kerem gibi boş kaleye atamayan adamları tabi hesap edememiştir. İlk yarı daha fazla gol atılabilseydi, ikinci yarı direnç vs herşey farklı olurdu şu anda Okan ın nasıl bir deha olduğunu konuşurdu herkes. Maalesef skor yorumculuğu bizde ata sporu.

Takımda Tete, Zaha hiç yoktu, olmadığı gibi gelen her topuda ezdiler, Zaha büyük hayal kırıklığı, Tete bence fubtolcu bile değil, Kazımcan çok hata yaptı bu maçta oynaması hataydı, Kerem Aktürkoğlu bitirici vuruşu olmayan boş kafa koşan biri. Buna rağmen 60dk çok iyi top oynadı Gsaray. Bayern e karşı kapanan savunma ile de oynasan gol yersin, en azından gol atmayı denemek daha doğruydu, öyle yaptı, olmadı. Şu oyunla son eleştirilecek kişi Okan Buruk tur. Belki değişiklikte geç kaldı vs, o kadar.

• Bunlar oksijeni soluyup ne yapıyorlar… muhabbetin ortasından girip laf soktuğunu sanıyor , bir önceki mesajı okumuyor . Ve başkasıda artırıyor 😀

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizlion -- 25 Ekim 2023; 0:33:34 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bayern Münih Şampiyonlar Ligi gruplarında 37 maçtır yenilmiyor. Sizce bu takım grup liderliğini garantileyince maçı salacak bir takıma benziyor mu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barış Manço -- 25 Ekim 2023; 0:32:57 >
  • Ne var bu maçta ? Takdirname mi verdi uefa anlamadım ?

75 e kadar berabere getirmişsin o saatten sonra yatacaksın maça.Boş romantizmi bırakın lucescu baba gibi 1 gruptan çıkardı ikincisinde son maçta son dakika golüyle elendi.Elindeki kadroyu da bugün okan hocaya ver 5. falan olur muhtemelen.

Neyi hakedicem kardeş anlamadım yenildik sıfır puan ?

• arkadaşlar geçmiş olsun öncelikle Galatasaray’ın bugünkü maçta toplamda ne kadar koştuğunu görebileceğimiz bir istatistik arıyordum fakat bulamadım eğer bu bilgiyi bulabilirseniz paylaşabilir misiniz ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Sonsuza kadar kazanacak halleri yok. United o tarihe kadar toparlarsa yenebilir, büyük bir sürpriz olmaz.

• Yemin ediyorum 2 gol geldi dedim. Mertens sanki forvet gibi icardi’nin yanında, Kerem desen zaten ne defansta ne ileri de var. Kazımcan desen evlere şenlik. Golü yedikten sonra akıllandı Okan hoca. Yahu ille oyuncu 65-70’de değişir diye bir kaide mi var?

İkinci yarıda alsana şunları. Takım yorulacak belli 3 gün önce maçtan gelmişsin. Her boku analiz edip bunu mu edemedin? Kazımcan nedir yahu? Son oynadığı maçta çocuk toptan kaçıyordu tekrar sakatlanmayayım diye. Ne oldu bu sefer şapkadan tavşan çıkmadı mı?

Nedir bu yerli seviciliğin, Kerem’e ne kadar tahammül edeceksin? Ben kabul etmiyorum arkadaş, ilk yarıda münih’i silmişiz filan. Al gücünü idareli kullanan böyle sokar sana. Adamlar 4-5’i bile atabilirdi. Defans salmış zaten.

Sezon bitecek, hoca hala son vuruşlara çalışacağız. Kaan’ın yerine oliviera alınsa, Mertens isterse forvet oynasaydı. Tamam oliviera’ya kızdık ettik ama adamı sezon sonuna kadar küstürme.

• Red Alert kullanıcısına yanıt
    Uefanın resmi sitesinde tek tek koşu mesafeleri var.

• 
Sayfa: önceki 39113912391339143915
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.