Er
15 Kasım 2022
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 159 (Bu ay: 1)
Gönderileri

gerek hayat pahalılığı olsun gerek suriyeliler gerek istanbul trafiği gerek 7 yıl zorunlu hale gelmesi gerek sosyallik(benim için bu gene çöp de.)

Estağfurullah min külli ma kerihallah, Estağfirullahel'azim ellezi la ilahe illa hüvel hayyel kayyume ve etubü ileyh.

Pcde zoomda hocalar not alırken kalem kağıt yerine mouse kullanın. Bir sürü kalem çeşidi var ve sınırsız kağıt böylece ağaçlar kurtulur.

ayrıca League of legends ve cs godaki gibi dpiniz 800-1600 civarında olmasın . 200 dpi ile çok daha düzenli yazıyorsunuz   ileriki dönemlerde de lazım olabilir.

ayrıca mouse ivmenizi kapatın

Yüzyüzecilerin son sosyallik umudu puhahah

Allah belasını versin bu yüzyüze eğitimin.

hangisi sizce arkadaşlar bence lole gitmek yaş 21 bu arada

İtü çöp diyenler beğensin

işsiz kalacam gibi bide ilk 15 k bölümlerden biri

yaratıcı olmak lazımmış öyle itüdeyim işe direk alırlar diye bi şey yokmuş

Asosyallik anks olmasa tıp yazardım

en iyi iş para vs vs tıpta seçerken buna göre seçin

böyle beklemiyordum itüyü koca bir 0

boşuna çalışmışım yksye bu kadar

kulüp günü yaptılar kulüpler bile çöp

her şeyiyle çöp okul

Not derdi yok’( en arkaya oturuyorum genelde en önde oturamıyorum anksiyete okb falan. Öndeki eleman daha iyi dinliyor. Uzaktan eğitimde herkes eşit.)

Saçma tipleri dinlemiyorum uzaktanda. yüzyüze de öyle değil. Mal mal konuşuyorlar.(çoğu dişi) ben bunları görmek istemiyorum.

Sırf yüzyüze diye kiralık ev tuttum. Bildiğin köpek kulübesi. Yemek yiyemiyorum. Uzaktan eğitimde ailemle kalacaktım ve beslenecektim. Böylece daha iyi ders dinlicektim.

Toplu taşıma zaten rezalet. Sıkış tıkış gidiliyor. Hiç rahat DEĞİL.

Veeee chatgpt geldi zaten. Herkes işinden edecek program. Yüzyüze diye kasmaya bu kadar gerek yok. Robot her şeyi biliyor. Hocalar kabullenmese de ileride işsiz kalacaklar. Öğrenciler de kalacak. Umudum azaldı zaten. ( itü bu arada)

Çok büyük hayal kırıklığına uğradım. Bu savaşı uzaktan eğitimciler olarak çok çabuk kaybettik. Heralde millet dişimgörecem diye azmış. Allah yüzyüze eğitimi getirenin belasını versin

Hadi sınavlar yüzyüze olsun bu okey kopya falan olabilir ama uzaktan eğitim şart.

köpek kulübesinde kalıyorum mutfak yok banyo alaturka namaz kılsam kılcal yer yok. kilo alabilen var mı getirden yemek sepetinden beslenerek öğrenciyim ailem yok tek yaşıyorum

Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 16 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 313
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 460)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 263 (Bu hafta: 1)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Futbol
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.