Şimdi Ara

Fujifilm F200EXR Super CCD EXR (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
659
Cevap
3
Favori
56.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Fujifilm F200EXR Super CCD EXR
  • fotoğraf oldukça net eline sağlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemil27

Fujifilm F200EXR Super CCD EXR

fotografı nerede çektin güzel yermiş
  • f200 ile photoscape ile oynanmış ;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dOmi -- 16 Eylül 2009; 15:44:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ozer57

quote:

Orijinalden alıntı: cemil27

fotografı nerede çektin güzel yermiş

Gaziantep/Masalpark olsa gerek

• domi macrolar süper....
  • evde çektiğim birkaçtane fotografıda ben ekleyeyim.Tüm modlarda aynı fotografı çektim iso-f ayarlarıyla oynadım en netleri bunlardı nedenini anlayamadım ama fotograflar hala karanlık çıkıyor

• özer arkadaşım.. makinenin iso seviyesi baya yüksek galiba.. ufaltıığn resimler de bile kumlanma rahatca görülebiliyor..
  • Makro ;

Manzara ;

HDR ;

• quote:

Orijinalden alıntı: popeye85

özer arkadaşım.. makinenin iso seviyesi baya yüksek galiba.. ufaltıığn resimler de bile kumlanma rahatca görülebiliyor..

otm modda iso değerini akşam ev ortamında 400 ün altına indiremiyorum exr de ise zaden otomatik çekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozer57

quote:

Orijinalden alıntı: popeye85

özer arkadaşım.. makinenin iso seviyesi baya yüksek galiba.. ufaltıığn resimler de bile kumlanma rahatca görülebiliyor..

otm modda iso değerini akşam ev ortamında 400 ün altına indiremiyorum exr de ise zaden otomatik çekiyor

400'ün altına indirmen için "M" modunda çekmen gerek veya "P"
  • sizce olmuşmu?

• arkadaşlar, bu makineden, bir canon g10'nun sunduğu fotoğraf kalitesini beklemek çok mu iyimserlik olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: QamiQaze

arkadaşlar, bu makineden, bir canon g10'nun sunduğu fotoğraf kalitesini beklemek çok mu iyimserlik olur

g10 dsrl mı oluyor.
    canon 15 Megapixels, 1/1.7" sensor
    fuji 12 Megapixels, 1/1.6" sensor,
    hangisi iyi çeker sizce

Canon PowerShot G11 derseniz f200 e denkgelir
    10 Megapixels, 1/1.7" sensor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netün -- 26 Eylül 2009; 22:26:45 >
  • ingiltere satış fiyatlarına baktığımızda biri 200 sterlinken diğeri (g10) 400 sterlin.

ayrıca, sensör boyutundan başka parametrelerin de, imaj kalitesinde etkili olduğu bir gerçek. mesela lens kalitesi, işlemci...
  • kompakt 1 makineye göre kabuledilebilir iso 400-800 seçeneği sunması harika 1şey
  • arkadaşlar bende aranzıa aktıldım ama sormak istedigim birşey var şimdi fotograf cektim cektigim fotografa bakerken 107-7310 yazıyor bu 7310 resim çekildi demekmi başka türlü nasıl bu akdar yüksek olabilir lütfen yardım edin :(
  • DSCF7317 yazıyor atınca fotografı pc ye bu 7317 fotograf çekilmiş demek mi lütfen acil ve çok önemli
  • Arkadaşlar Fx200 de bu gece fuarda resimler çektim manual modda. Hareketlerde flulaşma var. Hangi modda çekim yaparsam sorun yaşamam. Bir türlü makine ile özdeşleşemedim :(
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.