Şimdi Ara

Fujifilm F200EXR Super CCD EXR (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
659
Cevap
3
Favori
56.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar bugün itibariyle bende f200exr aldım, genel olarak makineyi beğendim fotoğraf kalitesi eğer doğru ışığı ve uygun modu yakalarsınız çok iyi, daha iyiler ve yarı profesyoneller için manuel seçeneği de var.. yani fotoğrafa meraklı olanlar için iyi bir başlangıç makinesi diyebilirm, zaten bundan ötesi de profesyoneller içindir.. video çekimi hd makineler gibi olmasada acil durumlarda ve kullanılabilir yani yine okadar kötü değil, aklınıza cep telefonuyla çekilen 320*240 gibi videolar gelmesin.. amacı kaliteli foto çekmek olanlar ve fotoğrafçılığa ik adımını atmak isteyenler için iyi bir makine.. eksileri; pozlama süresi fazla uzun değil, yani uzun pozlamalar yapamazsınız.. f9 ve f3.6 yanlış hatırlamıyorsam başka modu yok, ara modlarda çekim yapamıyorsunuz.. hd video yok ama zaten kompakt makinelerden bu kadarını beklemek hata olur(hem iyi video hem kaliteli foto).. makrolar çok güzel.. ters açı ışık ve karanlık çekimlerde çok iyi... gerisi güzel yani..

gel gelelim soruma, kutudan çıkan kabloyla makinamı toshiba regza tv'me bağladım, fakat açılan ekran tamamen siyah beyaz ve bulanıktı.. fotoğraflar vs herşey.. tv ayarlarına baktım, makinenin ayarlarına baktım birtürlü fotoları istediğim gibi görüntüleyemedim... nasıl yapılacağını bilen varmı yada aynı sorunu yaşamış olan varmı?

birde bu makinayla çekilmiş güzel foto teknikleri ve örnek çekim modlarının bulunduğu bir sayfa biliyorsanız linkini gönderebilirmisiniz...

şimdiden teşekkürler..

• selam üstadlar bende aranıza katılmış bulunmaktayım.pazartesi günü hızlıal dan 445,00 tl.ye f200 aldım almak isteyenlere önerebilirim.makinaya alışmak üzere her konumda fotoğraf cekiyorum ilk etapda biraz zor geldi ama deneye deneye güzel fotoğraflar cekmeyi inşallah becerebilirim.ilk olarak netün beyin batarya konusunda belirtmiş olduğuhttp://www.hat-elektronik.com.tr/shop/product_info.php/cPath/21_31_35/products_id/662
    siteden ilgili serhat üstadımızı arayarak NP-50 model pil sipariş verdim ve 1 günde elime ulaştı eğer yedek pil istiyen arkadaşlar varsa serhat beyden temin edebilirler ve f200 e de uyumlu saten serhat bey e uyumlu olduğunu sitesindeki uyduğu kamerelar bölümünede ekletttim.birde sormak istediğim bir konuda benim makinanın flaşındaki hafif cıkıntı olayı sanki tam flaş üst kısmı yerleşmemiş gibi görünüyor ve hafif üstüne dokununca hafif esneme yapıyor daha önce jx200 kullandığımdan (4 gün) onun flaşı makinaya tam yerleşmiş ve hiçbir esneme yoktu acaba sizlerin makinasında flaş da benim gibimi ? herkese teşekkür eder güzel fotoğraflarla burda buluşmak üzere ....

• quote:

Orijinalden alıntı: Arınç

Arkadaşlar konu çok uzun vaktim olmadığı için okuyamıyorum, ama en yakın zamanda okuyacağım.

Panasonic Lumix LX3 ile Fujifilm F200EXR arasında kaldım, ilk makinem olacak, ve profesyonel bir makine olsun istiyorum. Video kaydı Hd olması benim için önemli. Hangi cihazı tavsiye edersiniz ?

arınç şimdi bende senin durumundayım karar veremiyorum sen hangi makineyi aldın memnun musun ne önerirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ::_Kosov@lı_::

F200EXR

Fujifilm F200EXR Super CCD EXR

bu fotoğraf sanki wowturkey'de vardı? öyle mi?
  • üstteki çiçek fotoğrafı ve göz fotoğ. çok kaliteli duruyor. makine iyiymiş. bende fuji s200exr ve nikon p7000 arasında karasız kalmıştım. şimdi araya birde f200exr eklendi. sizce hangisi?
  • Bende biraz kafanı karıştırayım.
    Sıfır makine önemli dersen S200exr den şaşma.
    Ama ikinci elde olsa olur, yeterki mükemmel fotoğraf çeksin, ödediğim paranın hakkını fazla fazla versin dersen Fuji S6500fd (diğer adı S6000fd) al bence.
    Aynı durumda ben olsam s6500fd derdim. Onun gibisini o paraya bulamazsın. Zaten s6500fd den daha güzel çeken makine dslr sınıfındadır.

quote:

Orijinalden alıntı: Cüneyt RC

üstteki çiçek fotoğrafı ve göz fotoğ. çok kaliteli duruyor. makine iyiymiş. bende fuji s200exr ve nikon p7000 arasında karasız kalmıştım. şimdi araya birde f200exr eklendi. sizce hangisi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AKINLASINN -- 31 Ekim 2010; 8:50:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: AKINLASINN

Bende biraz kafanı karıştırayım.
    Ama ikinci elde olsa olur, yeterki mükemmel fotoğraf çeksin, ödediğim paranın hakkını fazla fazla versin dersen Fuji S6500fd (diğer adı S6000fd) al bence.
    Aynı durumda ben olsam s6500fd derdim. Onun gibisini o paraya bulamazsın. Zaten s6500fd den daha güzel çeken makine dslr sınıfındadır.

quote:

üstteki çiçek fotoğrafı ve göz fotoğ. çok kaliteli duruyor. makine iyiymiş. bende fuji s200exr ve nikon p7000 arasında karasız kalmıştım. şimdi araya birde f200exr eklendi. sizce hangisi?

Hadi bende kafanızı biraz daha karıştırayım. S200Exr, o kağıt üzerindeki özelliklerine göre 'kötü' bir makinadır. Evet, teoride kendi sınıfına göre enfes kareler çıkarmalı. 1/1.65" boyutundaki sensör, EXR işlemci, IS vb.. Fakat iş pratiğe gelince hiçte kalıbının makinası olmadığını görüyoruz. Objektif yaklaşan kullanıcılarda aynı şeyi söylüyor. Mesela hemen hemen aynı piksel yoğunluğuna sahip olan G11, fotoğraf netliği konusunda S200'den piksel piksel üstün. O yüzden, benimde tavsiyem eğer sıfır makina alacaksanız Canon G11 - G12'den şaşmayın.

S6500FD'ye gelince.. Evet, iyi makinadır güzel makinadır. Ama "Zaten s6500fd den daha güzel çeken makine dslr sınıfındadır." demek bilgi eksikliğinden kaynaklanıyordur. Çünkü Sony R1, DSLR sınıfında değildir. Defalarca kez söylendi forumda, Sony R1 bu kategorinin tartışmasız kralıdır. S6500 veya diğerleri bu makinayla kıyaslanamaz bile.

• ARKADAŞLAR FUJI F200EXR ALMAK İSTİYORUM HAFIZA KARTI KILIFI TRİPOD İSTEMİYORUM SATACAK ARKADAŞLAR VARSA BİLGİLENDİREBİLR Mİ
  • bence hangisinin kaliteli olduğunu, sony r1 ile fuji s6500fd arasında ki fiyat farkını değerlendirerek düşünmek lazım durumu.
    quote:

Orijinalden alıntı: NovariX

quote:

Orijinalden alıntı: AKINLASINN

Bende biraz kafanı karıştırayım.

quote:

Hadi bende kafanızı biraz daha karıştırayım. S200Exr, o kağıt üzerindeki özelliklerine göre 'kötü' bir makinadır. Evet, teoride kendi sınıfına göre enfes kareler çıkarmalı. 1/1.65" boyutundaki sensör, EXR işlemci, IS vb.. Fakat iş pratiğe gelince hiçte kalıbının makinası olmadığını görüyoruz. Objektif yaklaşan kullanıcılarda aynı şeyi söylüyor. Mesela hemen hemen aynı piksel yoğunluğuna sahip olan G11, fotoğraf netliği konusunda S200'den piksel piksel üstün. O yüzden, benimde tavsiyem eğer sıfır makina alacaksanız Canon G11 - G12'den şaşmayın.

S6500FD'ye gelince.. Evet, iyi makinadır güzel makinadır. Ama "Zaten s6500fd den daha güzel çeken makine dslr sınıfındadır." demek bilgi eksikliğinden kaynaklanıyordur. Çünkü Sony R1, DSLR sınıfında değildir. Defalarca kez söylendi forumda, Sony R1 bu kategorinin tartışmasız kralıdır. S6500 veya diğerleri bu makinayla kıyaslanamaz bile.

•  Fujifilm F200EXR Super CCD EXR

• ARKADAŞLAR TEMİZ KULLANILMIŞ SORUNSUZ İKİNCİ EL VEYA ACILMAMIŞ PAKETİNDE F30 VEYA F200 EXR LAZIM..SATAN VARSA PM MESAJ ATSIN. SAYGILAR
  • ARKADAŞLAR TEMİZ KULLANILMIŞ SORUNSUZ İKİNCİ EL VEYA ACILMAMIŞ PAKETİNDE F30 VEYA F200 EXR LAZIM..SATAN VARSA PM MESAJ ATSIN. SAYGILAR
  • sıfırını golddan aldım 460 tl ye .. artık aranızdayım. size hakkariden ters laleyi çekip göndereceğim...
  • Yazılanları okuduğumda ve fuji deneyimlerim konusunda derimki;
    Asla ve asla fuji super ccd li makina almayın sebebi zaten çok ısınan ccd teknolojisi fujinin "super" versiyonu ile yanıyor 2 saniyede bile hot piksel görürsünüz hadi bunu geçin 5 bin ila 6 bin shutter den sonra kalıcı ölü pikseller oluşmaya başlıyor.Kompakt sınıfından hayır beklemeyin 2. el 600-700 tl lik cmos sensörlü makinalar alayına on basar yazdıklarım emin olun menfaatiniz içindir üreticiler bu konuda bana saldırır sadece bu gerçekler ile.
  • kimse yokmu f 200 şuanki kompaklardan daha iyi değilmi dostlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: matsuhita

kimse yokmu f 200 şuanki kompaklardan daha iyi değilmi dostlar

Pahalı ve özel kompaktlar hariç diğer hepsinden iyidir F200. Eksi yönleri HD video olmaması, saçma Fuji menüleri ve otomatik ayarları mantıksız seçmesidir. Artılarına değinmeye gerek bile duymuyorum.
  • arkadaşlar Fujifilm F200EXR Super CCD EXR makinem kanepenin üstünden yere düştü sert zemine ekran pembe oldu. artık fotografları ekte ki gibi. eski fotograflarda hiç sorun yok . problem ne olabilir anlayan biri var mı kocaeli de fujifilm servis tavsiyeniz var mı?

• saniyede 320 kare nasıl çekiyo?
  • Fujifilm makinanıza pil arıyorsanız burada
    http://www.tr.duckrock.com/FujiFilm-Camera-Battery?limit=100
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.