Şimdi Ara

Fujifilm F200EXR Super CCD EXR (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
659
Cevap
3
Favori
56.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    @sulterzi kiviler sizin mi? nerede yetiştiriyorsunuz?
  • eser tahmını soyluyorum kizvi fotograAFları karadenı<den.. son zmanlarda kivi rizede cok cogaldı.. yavas yavas cayın yerini devralcak gibi...
    quote:

Orijinalden alıntı: sugarboy

@dOmi fotoğraflar güzel
    @sulterzi kiviler sizin mi? nerede yetiştiriyorsunuz?
  • karadenizde kivi yetişiyor mu? ben sıcak iklimlerde yetişiyor diye biliyordum ama
  • evet arkadaşlar kiviler benim bahçemde amatörce yetiştiriyorum ticari değilde bir hobi olarak, kivi ekim alanları son yıllarda karadenizde bayağı bir artış gösterdi, özellikle rize bu konuda bayağı bi yok katetti. bu yöreye çokdaa güzel uyum sağladığı söylenebilir. kivinin canı su karadeniz bölgesinde yağmurun bol miktarda olması bu uyumu dahada artırdı diyebiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sdali32

arkadaşlar merhaba,aranıza yeni katıldım.bende fuji f200 almak istiyorum ama made in japan olanını naıl bulabilirim.elinde made in japan olan varsa nerden aldığını söylerse sevinirim.

dostum bendekide herkesteki gibi çin üretimi..yapcak bişey yok rekabet ortamında ucuza mal edip yüksek kar etmek kapitalizmin esası. korkmayın çinlilerde her haltı dandik yapacak değil. sonucta onlarda insan kalitesi standardı belli bu ürünlerin dandik değildir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dOmi

quote:

Orijinalden alıntı: sdali32

arkadaşlar merhaba,aranıza yeni katıldım.bende fuji f200 almak istiyorum ama made in japan olanını naıl bulabilirim.elinde made in japan olan varsa nerden aldığını söylerse sevinirim.

dostum bendekide herkesteki gibi çin üretimi..yapcak bişey yok rekabet ortamında ucuza mal edip yüksek kar etmek kapitalizmin esası. korkmayın çinlilerde her haltı dandik yapacak değil. sonucta onlarda insan kalitesi standardı belli bu ürünlerin dandik değildir.

cevabın için teşekkürler kardeş madem öyle diyosun napalım bizde kaderimize razı olup alacaz bi tane.bu arada fotoların çok güzel ama bana sanki bayrağın sağ üst köşesinde biraz saçaklanma var gibi geldi.gerçi o kadar kusur kadı kızında da olur.

• dostum o foto 5x zoom lu..malum zoom arttıkça kenarlardaki netlik keskinlik azalıyor..üstüne üstlük titreme durumu zoomluyken feci belli oluyor..bu alet belkide yok denecek kadar az saçaklama yapıyor.diğer fuji modelleri gibi değil okadar ters ışık durumlarında bile görmedim. bu dediğiniz kısımdan ellenmemiş crop ama zoom lu olması ve titremesi sonucu tam net ve keskin değil..

Fujifilm F200EXR Super CCD EXR
  •  Fujifilm F200EXR Super CCD EXR

kontras ışık düzeltmeli
  • domi fotograflar harika
  • acemiyim fakat benimde katkım olsun istedim f60fd fuji gece çekimi

• eline sağlık, ilk fotonda çanak anteni almasaymışın daha güzel olurmuş,2. daha güzel (:
  • quote:

eline sağlık, ilk fotonda çanak anteni almasaymışın daha güzel olurmuş,2. daha güzel (:

sen söyleyince farkına vardım onun ya :)))
    odaklanmışım ben bulutlar ve aya hiç fark etmedim :)
  • quote:

harika.
    bir tablo gibi
  • bu konu çok arkaya düşmüş öne alalım

• Arkadaşlar makineleri aldık tatil vs. falan derken konudan da epeyce uzak kaldık. Paylaşımlarınızın artması dileği ile hepinize Hayırlı Ramazanlar diliyorum.
  • merhaba arkadaşlar

Fuji F200 EXR ile açmış olduğum test forumunun linkini buradan veriyorum

http://forum.netfotograf.com/dijital_kompakt.asp?msg_id=40157

bu makine ile ilgili sorularınız olursa cevaplayabilirim, mail adresimden ulaşabilirsiniz
  • evet oldukça sağlam fotolar mevcut
    bu topiğe de ekleyin
  • F200 EXR ile çektiğim 2 makro resim

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.