Şimdi Ara

Fujifilm F200EXR Super CCD EXR (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
659
Cevap
3
Favori
56.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet onu diycektim f200 de daha keskin gibi,sanki f100de noise reduc uygulanmış gibi duruyor..

bu iki foto çok garip geldi bana..yalnız şöyle bişey var iso 800 den 1600 e atlayınca çoğu makina çöp gibi çıkarırken f200de çok az bir fark var 1600 de

@diveman iso 100de 1-2 sn li çekimde pek sorun yaratmıyor yok denecek gibi bişey kesinlikle 12 mp de çek ozaman görünmesi imkansız küçük fotoda
  • benim çektiğim foto 3 sn ve 6 mp de idi.1 sn yedede ışığın az olduğu durumlarda foto karanlık çıkıyor.
    aynı yerde f50 fd ile aynı şartlarda çekim yaptım.onda yok.hayret edilecek birşey.şu anda f50 fd yimi yoksa
    f200 exr i mi hediye edeceğim karar veremedim.
    f200 exr otomatik modlarda özelliklede kapalı ortam ve gece çekimlerinde iso yu otomatik olarak
    1600 yapıyor.f50 fd ise aynı şartlarda iso800 veya 400 de çekiyor.o yüzden f200exr nin fotoları f50fd ye göre biraz daha nouisele çıkıyor.exr modunda isoya müdahale edilse daha iyi olurdu sanırım...
  • Arkadaşlar kişisel tavsiyem EXR modu gece ISO 1600 de çekim yapıyorsa, geceleri bu modu kullanmayın.
    Bence ISO 1600 ile foto olmaz, olsada tat vermez. Sonuç cep telefonu fotoğrafı gibi olur.

F100fd de gece çekim modu için; ISO 100 ve uzun süreli pozlamaya ayarlamışlar cihazı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tcebeci -- 30 Temmuz 2009; 18:35:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diveman

benim çektiğim foto 3 sn ve 6 mp de idi.1 sn yedede ışığın az olduğu durumlarda foto karanlık çıkıyor.
    aynı yerde f50 fd ile aynı şartlarda çekim yaptım.onda yok.hayret edilecek birşey.şu anda f50 fd yimi yoksa
    f200 exr otomatik modlarda özelliklede kapalı ortam ve gece çekimlerinde iso yu otomatik olarak
    1600 yapıyor.f50 fd ise aynı şartlarda iso800 veya 400 de çekiyor.o yüzden f200exr nin fotoları f50fd ye göre biraz daha nouisele çıkıyor.exr modunda isoya müdahale edilse daha iyi olurdu sanırım...

dostum sen kestirememişsin exr outoda öyle ama malum gece çekimi yapacaksan exr dr moduna getirecek makinede bu belli olan bişey.. yani siz exr den dr modunu seçerseniz iso secenegi mevcut, auto 800,auto 400 gibi..mesela auto 800 secerseniz ortama göre max 800 iso ya göre otomatik deger atıyor alet..bu konuda güzel bir olay bu.

ayrıca f50 ile kıyaslamışsınız karanlık olabilir sanırsam f200 de diyafram f3.3 f50 de f2.8 yanlış bilmiyorsam..

• quote:

Orijinalden alıntı: dOmi

quote:

benim çektiğim foto 3 sn ve 6 mp de idi.1 sn yedede ışığın az olduğu durumlarda foto karanlık çıkıyor.

dostum sen kestirememişsin exr outoda öyle ama malum gece çekimi yapacaksan exr dr moduna getirecek makinede bu belli olan bişey.. yani siz exr den dr modunu seçerseniz iso secenegi mevcut, auto 800,auto 400 gibi..mesela auto 800 secerseniz ortama göre max 800 iso ya göre otomatik deger atıyor alet..bu konuda güzel bir olay bu.

ayrıca f50 ile kıyaslamışsınız karanlık olabilir sanırsam f200 de diyafram f3.3 f50 de f2.8 yanlış bilmiyorsam..

evet f50 fd de diyafram 2,8.birde f50fd de diyaframı 2,8 ile 8 arasında ayarlanabiliyordu.f200 de ise ya en küçüğü yada en büyüğü seçebiliyoruz.ara değerler ayarlanmıyor
    sanırım

• ama yine de f200 exr güzel makine.sanırm cumartesi günü f50 fd yi hediye edip veda edeceğim.f200 exr e devam yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diveman -- 30 Temmuz 2009; 23:33:38 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dOmi

quote:

evet f50 fd de diyafram 2,8.birde f50fd de diyaframı 2,8 ile 8 arasında ayarlanabiliyordu.f200 de ise ya en küçüğü yada en büyüğü seçebiliyoruz.ara değerler ayarlanmıyor
    sanırım

hocam o diyafram olayı F100fd de yaw, F200exr de değil biliyorum ben

• Almak isteyen arkadaşlar özelden ulaşabilir.
    FUJIFILM FINEPIX F200 EXR
    8 GB CALASS6 SDHC KART
    2 ADET YEDEK BATARYA (Orjnali ile 3 adet)
    Mini Tiripot
    ÇANTA

550 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dehsetulwahset -- 29 Ağustos 2009; 16:19:02 >
  • f200exr
     Fujifilm F200EXR Super CCD EXR
     Fujifilm F200EXR Super CCD EXR köyüm ve evim

• azcık kontas düzenlemesi ile

• @sulterzi
    Makine arkadaki yapraklara odaklanmış, üzümler güme gitmiş
  • Domi süper resim olmuş yaf....
  •  Fujifilm F200EXR Super CCD EXR

kusra bakmayın çook basit iki tıkla yapılan oynamalar çok çok daha güzel hale getiriyor gözümde fotoyu..tabiki f200 ün kalitesi olmasa bu sonuçlar çıkamaz ortaya
  • Aslında üzerinde hiç oynanmamış şekilde tam boydan croplanmış resim ekleseniz daha da makbule geçer.
    Çünkü bu resimler hiç fikir verici değil makine ile ilgili.
  • bugün s5700 sayfasında bir tane oynanmamış foto bulmak çok zor (:
    14 sayfa olmuş kalite ortada örnek foto bayada koydum, bir çok farklı isoda,pozlamada, zoomda, full croplar...araştırmak isteyen varsa zaten kolaylıkla bulacaktır.şurda göz zevki için koyuyorum koyarkende belirtiyorum oynanmış diye...ahanda orjinalleri ;

• Yaf domi, hangi program kullanıyorsun.Photoshop mu kullanıyorsun.Hangi ayarlarını değiştiriyorsun...
    Bende photoshop var fakat bir türlü istediğim oynamalar yapamıyorum...
    Bayrak nasıl cıkmış öyle anlamadım,Hiç bulanıkta değil cam gibi...Ben yiğenimi çekmek için canım cıkıyor,mubarek yerinde durmuyor,hep bulanık cıkıyor deli oluyorum...BU arada benim makinem panasonic lx3
  • dostum o bayrak birde 5x zoomlu taksim meydandaki bayrak (: iso 200-400 olabilir hatırlamıyorum.photoshopa başlayalı 1 hafta oldu sitelerden bulmaya çalışıyorum.

malum digital foto makinesi, bir kareyi 2-3 kez çektiğimde oluyor.
  • Kardeş photoshop un phortable hali var çok kullanışlı oluyor tavsiye ederim..
  • arkadaşlar merhaba,aranıza yeni katıldım.bende fuji f200 almak istiyorum ama made in japan olanını naıl bulabilirim.elinde made in japan olan varsa nerden aldığını söylerse sevinirim.
  •  Fujifilm F200EXR Super CCD EXR

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.