|
silinebilr.
yes
demin honor fırsatında denk geldim. samsung.com'da öğrenci belgesiyle kaydınız varsa 5900tl 6-8 taksit.
işlemci, ram 8gb bu fiyata bence şuan alınabilecek en iyi tablet.
4gb ram cidden yetersiz, honor yerine düşünülebilir.
Sabah bir bildirim geldi iphone yurtdışı fiyatları diye bir haber yapılmış;
https://www.donanimhaber.com/iphone-15-yurt-disi-fiyati-en-ucuz-iphone-15-pro-hangi-ulkede--168766
bu konuda yer alan tabloda, TL cinsinden fiyatlar yazmıyordu, her ülkenin kendi para biriminden fiyatlar yer alıyordu. misal 30bin tayvan lirası, 56799 çin yeni gibi.
ben de altında doğal olarak bir eleştiri yaptım ve silinen bu mesajı ekledim;
ekşisözlükte on yıllardır yazarım, reddit'de keza öyle.
Fakat donanımhaber hala vizyonu çok gelişmemiş, özgür düşünceye kapalı, aman tadımız kaçmasın tarzında gönüllü moderatörler ile yönetiliyor. bu silinen yazıda TCK'ya göre suçlu olduğum bir fikir mi beyan ettim?
neden siliniyor? yıllar önce saçma sebeplerle uzaklaştırma verilirdi, görünen o ki hala hiçbir şekilde değişmemiş yaklaşım.
Ve silinen mesaj sonrası 20 ülkenin farklı para biriimlerinde verilmiş tablo düzenleniyor, türk lirası karşılıkları parantez içinde yazılıyor...
|
açıkçası piyasadaki en ucuz 3600mhz 32gb(16x2) ramler bunlar.
elimde crucial'ın efsane 3000mhz ramleri vardı 8x2 kendilerini cl17 3800mhz kullanıyor, ryzen 5800x'in flick değerini de 1900 yapıyordum.
dedim ki base 3600mhz olan rami de ite kaka arttırırım olmadı timing düşürürüm...
buyrun güya samsung çip var, B die olma şansı yok bu timinglerle ama yine samsung diyoruz;
evet bu ramleri aynı timingde 3666mhz bile yapamıyorum. 3600mhz'de 1 cl bile düşüremiyorum
nerede ne sorun var çözemedim, ramler iki side çipli, bundan mı acaba? gb arttıkça oc performansı azalıyor mu? sorun nedir anlamadım.
neyse böyle bırakayım, belki genel kültür olarak faydalanır birisi.
anakartım msi b550 gaming edge.
ram calculatörden 3800'e göre verilen değerlerin 2 cl fazlasını girsem de pc bootlamıyor. kısacası ya ben bir şeyi eksik yapıyor da olabilriim varsa tavsiye açığım.
msi mouse gm08 99tl hb
b550 msi tomahawk 1899 hb
Yumulun, japonyadanzart zurt neweggden alıp bu fiyata iteliyor çakallar.
b550 tomahawk 2050tl
fiyat uygun.
içinde wifi6 bluetooth olsun soğutması da daha iyi olsun derseniz hb'de gaming edge var 2299tl hem de taksitli falan.
. |
afk |
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 7.574
İkinci El Bölümü Mesajları: 382
Konularının görüntülenme sayısı: 76.984 (Bu ay: 925)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2.293 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar