Şimdi Ara

Frene Basmayı Unutan Bayan Sürücü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bayan sürücüleri hedef almıyorum, olayın kahramanı bir bayan sürücü.

Yaklaşık 1 saat kadar önce kırmızı ışıkta duruyordum. Önümde duran bayan şoför birden frene basmayı kesti ve geri geri yavaş yavaş gelmeye başladı. Aramızda yaklaşık 3m mesafe var ama keşke dibine girseymişim hızını alamadan vurmuş olurdu en azından.

Geri geri gelirken kornaya asıldım, ışıkta duran herkes pür dikkat kesildi bize bakıyor, kadın frene basmadığının ve geri geri gittiğinin farkında değil. Arkada da araç olduğu için kaçamadım. Geldi vurdu, aynada göz göze geldik.

Kadın durmadı bastı gitti, takip edip sağa çekmesi için işaret ettim, eliyle böyle 'devam et' der gibi bir hareket yaptı. Hızlanıp ilerde sağda durdum aracıma bakmak için, hanfendi zahmet edip durdu, " geçmiş olsun, hanfendi neden durmadınız kornaya de bastım halbuki tamponumu kırmışınız" dedim. " Siz gelip vurdunuz, ben öyle duruyordum ışıkta" diyor. Şöyle böyle derken kartını verdi gitti, bakalım ne olacak.

Edit: Harf hatası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARCHITECT -- 19 Şubat 2015; 20:06:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Keşke bir fotoğraf alsaydınız, geçmiş olsun. Araç kamerasının bir kez daha şart olduğunu gördük.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah bizleri kadin surucu denen grim reaper'lardan konusun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TrMhMt -- 20 Şubat 2015; 3:43:38 >
  • kamera oldaydı takip etmek zorunda kalmazdınız

• Korneye bastigin icin duymamistir.

• İmzanızdaki araca mı vurdu ?

Bence çelik bar takın bugün veya yarın kadın buluşmaya geldiğinde bu sefer de siz freni unutun bakalım çelik bar nasıl gelip vuruyormuş

Geçmiş olsun ne insanlarla aynı trafikteyiz utanmadan kaçıyor bir de . Kocası abisi mabisi gelip tatlıya bağlamaya çalışır kesin biraz insanlık kaldıysa tabi o kadının masrafları ödeyeceğini sanmıyorum.
  • Tutanak tutarsanız ve tutanakta bayan duramayip bana çarptı şeklinde ifade ederse olayı alın başınıza belayı yüzde yüz kusuru size verirler. Göndermemeniz gerekirdi, benzer bir olay yaşadım tecrübeyle sabit.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam, trafiği meşgul etmek istemedim, çok işlek biryer, ayrıca zaten kadın basıp gitti.

• quote:

Orijinalden alıntı: cbascan

Korneye bastigin icin duymamistir.

Korneye bastığım için neyi duymamıştır? Anlayamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: ARCHITECT

quote:

Korna yerine Korne yazmışsınız onu diyor .
  • Tanıdığın başına geldi. Geri geri akma da yok. Geri vitese takıp vurmuşlar. Adam bana çarptı demiş öndeki. Olay yerinde mobese kamerası olunca patlamış tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

quote:

Orijinalden alıntı: ARCHITECT

quote:

Korna yerine Korne yazmışsınız onu diyor .

Tamam o halde, bende bayan sandım.

• Kadın sürücüler malesef erkeklerden daha çirkef oluyor böyle kaza konularında. Her zaman olduğu gibi hatalarını kabul etmemek için direniyorlar. En temizi araç içi kamera. İstediğini desin hanımefendi, siz kapı gibi görüntüleri koyup konuyu kapatırsınız.
  • Ben burdan okurker sinirlendim valla

• Araç kamerası şart valla bu devirde

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, evet imzamdaki araç. İlk defa tampon demirinin eksikliğini hissettim.

• Geçmiş olsun, hanımefendi olayı üstünüze yıkmaya çalışmış yazık. Kamera olsaydı o kadın birşey diyebilir miydi. Hayır.

• Bullbarı bu yüzden dolayı seviyorum :))) geçen gün bayanın biri yokuşta kaydırdı kendi tamponunu çatlattı benim barda 2 cm lik boya izi kaldı :)
  • 100 liraya falan kamera var mı, okurken çok sinirlendim ve sövdüm
  • Varsa Civar dükkanların veya mobeselerin kamera kaydını bulmaya çalışın derim ben

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.