Şimdi Ara

Forza Horizon 5 [PC ANA KONU ] (89. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.241
Cevap
80
Favori
212.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

plaka detayı şahaneymiş :)

• BayTakamoz kullanıcısına yanıt
    Onu ben de sormuştum. İndirim gelmez denmişti. Ama şöyle bir yorum da yapıldı. Steam versiyonu hata doluymuş, gamepass versiyonu daha sorunsuzmuş.

Ben de şuan gamepass'den oynuyorum. Steam premium almak istiyorum aslında. İşin kötüsü sonradan steam'e geçtiğimde ilerlemelerim de silinecek. Ben de arada kaldım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • claswan kullanıcısına yanıt

drift yapıp yetenek puanı kazanmak ve çark çevirmek

• K E N kullanıcısına yanıt

hocam merhaba, 160 level oldum şuana kadar tamamen offline oynama, drivatarlara karşı yani

bundan sonra horizon açık'da online yarışlar yapmayı düşünüyorum, arkadaş ile 1 vs 1 gibi yarışmalar da yapılıyor mu, sizinle müsait zamanda birşeyler denesek mümkün ise

• birkuşgibi kullanıcısına yanıt

1v1 yapılıyor mu bilmiyorum ama bir çok etkinlik var taç kapma, zombilerden kaçma vs. gibi. Hepsine girip tecrübe edinin, ranked modu gelir umarım en zevklisi lig atlamaktı. Online yarışların en sıkıcı kısmı max a sınıfı araçlara izin vermesi, aracı x'e çıkarırsanız online yarışta kullanamazsınız maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K E N -- 21 Kasım 2021; 14:12:3 >
  • K E N kullanıcısına yanıt
    Evet evet cok farkli seyler var. Ben senelerin need for speedcisi oldugum icin hep offline oyun oynarim, hikaye vs umrumda olmaz :D

Ama bu oyunda denemek istiyorum bir seyler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • betoner B kullanıcısına yanıt

bir kez horizon arcade drift etkinliğine gittim, anlamsızca drift yaptım dakikalarca, 2.tura geçtin, grup ilerlemesi gibi şeyler gözüküyordu. kaça kadar gelmek gerekiyor ödül kazanmak için

• Oyunun online tarafını çoğu kişi anlamadığı için oynamıyor. Bilgili arkadaşlardan güzel bir başlık açılsa ve anlatırsa eminin burda gruplar halinde online 'da birlikte güzel maceralara çıkılır.

Bana sorarsanız da online etkinlik tarafı vs oldukça karışık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arcade etkinliklerine oyuncular katılmıyor, 1-2 kişiyle de tamamlanamıyor haliyle. Forza puanı toplamak sorun şu an.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • switel kullanıcısına yanıt
    Bu edindiğiniz bilgiler küllüyen hatalı.
    Microsoft gamepass üzerinden yaşadığım sorunların yüzde 1'i yok Steam üzerinde. Masaüstüne atma ikisinde de var. Microsoft sürümü daha fazla atıyordu. Update kapalıysa Microsoft store da oyun Çalışmıyor Açılırken launch hatasını Microsoft sürümünde aldım.

Steam sürümünde AFk glitch yaptınim 7 saat açık kaldı oyun herhangi crash yemedi. Premium sürüm steam üzerinden gayet iyi çalışıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • isostar İ kullanıcısına yanıt
    Siz de premium paketi mi aldınız?

• Arkadaşlar, araba satmak için illa müzayedeyi mi kullanmak gerekiyor. Pratik olarak başka satma yöntemi yok mu?

• i7 9750H - GTX 1660 Ti ile oynuyorum. Saatler boyu oynadım nadiren kasma dışında hiç bir şekilde atma vs yaşamadım. Oyundak buglara diyrcek birşey yok zaten onlar herkeste var.

Oyunu Ms store dan satın alınmış şekilde oynuyotum. Arkadaşımın sşstemi benden daha iyi olmasına rağmen sürekli atıyormuş. Forza Fix 2.0 kullanınca çözülüyormuş.

Kullanımı: forza fix 2.0 ı çalıştır oyunu aç yükleme ekranında klavyeden artı tuşuna bas ( numpadin yanında ben bilmiyordum) oyundan çıkmadan öncede - tuşuna bas oyunu kapat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mirzant -- 21 Kasım 2021; 14:49:28 >

Araba hediye geldiğinde aynı arabadan bir tane daha varsa garaja eklemeden önce bundan zaten var şu kadar fiyata satmak istiyor musun diye soruyordu fh4te. Onun dışında başka türlü satılamıyor. Ancak hediye edilebiliyor.

hangi araçta super wheel spin var?

Arcade 3 turlu oluyor. Drift bilindiği üzere drift yapıyorsun. Diğerinin çeşitleri var hız, mini oyun falan diye... Premium ve 2 katı forzathon puanı veren evi alırsan ödüller 20, 40, 60 olarak turlarda alırsın. Yoksa 10, 20, 30 puan verir.

• Mevcutta 3070ti kullanıyorum. Oyun 2k full ayarlarda bazen 8gb vram i geçiyor ve bu nedenle fps droplar oluyor zaman zaman. Nvidianın böyle bir kart çıkarmasının saçmalığını bir yana bırakırsak böyle bir olay yaşayan başka arkadaşlar var mıdır? Görüntüde fazla bir değişiklik olmadan vram kullanımını azaltacak özellikler nedir? Bilen ve tecrübe edenler yardımcı olabilirse benim durumumda olanlar için faydalı bir içerik olur.

Valla hocam sizle aynı durundayım şu anda bakalım en kötü kış indirimlerine bekleyeceğim 22 aralıkta steam üzerinde başlıyor indirimler

Ultra extreme vb. ayarda olsa bile bu seçenek çözünürlüğü düşürür iyi görüntü için kapalı olmalı.

• Forza Horizon 5  [PC ANA KONU ]
    Forza Horizon 5  [PC ANA KONU ]

• 
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.