Yarbay
29 Haziran 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 245 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Yaklaşık 1 haftadır eşimin ve benim iphone'larımız ev internetine bağlıyken instagram ve whatsapp haricinde hiçbir şey açmıyor. Youtube'da ana sayfa bile yüklenmiyor, ya da safaride bir arama yaptığım zaman açmıyor sayfayı. Bu sorunu yaşayan başka biri var mı? Nasıl çözebilirim bilemedim.

Bu arada evdeki diğer cihazlarda internet problemi yok.
Hyundai i30 aracımın klima aktuatoru arızalanmış. Klima soğutmuyor. Hyundai servisler de çok pahallı olduğundan bu tarz şeylere bakan bir ustaya götürmek istiyorum. Tabsiyeniz var mı?
2017 model bir macbook pro kullanıcısıyım. Aldığımdan beri hiçbir bakım işlemi uygulamadım. Sadece format attım. Ama artık fanları çok ses çıkarmaya, hızlı ısınmaya ve açılıp kapanmada ciddi yavaşlamaya başladı. Bir de bazen kapanırken ekranda sanki birden arıza yapmış gibi renk demeti gözüküp gidiyor.

Acaba format atma dışında içinin açılıp temizlenmesi, tekrar termal macun çekilmesi vs gibi ekstra bakım işlemi gerekir mi? Eğer gerekirse bunu applestore yapıyor mu?
Apple telefonum, ipadim ve macbookum var. Bütün uygulamalar bütün cihazlarda eşleşmiş durumda ama sadece fotoğraflar uygulamasını macbookta bağımsız kullanmak istiyorum. Macbookta uygulamada ne yaparsam cep telefonunda ve tabletteki fotoğraflar da değişiyor. Sadece macbook'u nasıl bağımsız hale getirebilirim?
Ev için yatay kondisyon bisikleti almak istiyorum ama hangi özelliklere dikkat etmeliyim, hangi marka iyidir bilmiyorum. Yardımcı olabilir misiniz? Max 5bin tl olarak bütçe ayırdım.
Televizyonumda dolby atmos özelliği yok. Acaba dolby atmos özellikli bir soundbar alırsam, bu özellikteki içerikleri izleyebilir miyim? Yoksa televizyonun da bu özelliği olması mı gerekiyor?
Bu 3 televizyon arasında bariz bir fark göremedim. Aradaki fiyat farkına değecek fark var mı? Gereksiz özellikler ekleniyorsa sadece au9000'e çıkmasam mı diye düşünüyorum.
İnternette her markanın ayrı özellikli ekranları var. Hangisi daha iyidir kafam karıştı. Özellikle normal yayınların da çözünürlüğünü arttıran özellikte televizyon arıyorum. Yeni yılda televizyonlar zamlanmadan da almak istiyorum. Tavsiye ettiğiniz televizyon var mı?
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 7 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4.807
İkinci El Bölümü Mesajları: 19
Konularının görüntülenme sayısı: 229.225 (Bu ay: 4.842)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 169 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.