Canlı Yayın
Apple, yılın ürünlerini tanıtmaya hazırlanıyor. iPhone 17 serisi, AirPods'lar, yeni nesi işlemci, Apple TV, AirTag ve dahası...
Şimdi Ara

Forza Horizon 5 [PC ANA KONU ] (91. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.241
Cevap
80
Favori
212.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Barrel roll yöntemi ile kasıp willy jeep satın almak rahattı. Şimdiki yöntemler zaman alıyor biraz daha. 65 saatin 25 saati böyle kasarak geçti Forza Horizon 5  [PC ANA KONU ] 

• Oyunda 1 saat geçtikten sonra gpu kullanımı stabilitesini kaybediyor. %99-98 arası gitgel yaparken 88-92-95-99 vs.. gidip gelmeye başlıyor. Oyunu restart edince düzeliyor. 1saat civarı geçince aynı şey başlıyor yine. Başına gelen varmı Yada dikkatini çeken ?

• hogcada kullanıcısına yanıt

ben araç bulamamıştım teşekkür ederim puanı rahat kasıyorum. pontiac'ta super wheelspin yoktu sanki onda var mı? super wheel arıyorum ben :)

• claswan kullanıcısına yanıt

Rx7 Al hocam :)

• Tayff kullanıcısına yanıt
    Evet her zaman değil bazen yapıyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • betoner B kullanıcısına yanıt

Dikkatimi çeken işte oyuna ilk girdimizde değil 45dk 1 saat sonra yapıyor. Afk run da tespit ettim :)

• claswan kullanıcısına yanıt

Pontiac'ta super wheel spin var 14 skill puanı ile açılıyor. Porsche için ise 12 skill puanına hem normal hem super wheel açabiliyorsunuz.

• hogcada kullanıcısına yanıt

çok teşekkürler :)

• Oyunda stutter problemi yaşayanlar için söyleyebilirim ki internetteki birçok seçeneği denedim. Admin modda başlatmalar, öncelik atamalar antivirusler hatta işlemcimi ve anakartımı kasamı yeniledim. 11700k RTX 3080 kullanıyorum hale stutter vardı. En son son seçeneği deneyene kadar. Arkadaşlar oyunda 60 fps seçeneğini seçip vsync açınca düzeldi. Oyunu 4k Extreme seçeneğinde oynuyorum ki zaten fps sorunum yoktu.
    Muhtemelen bu sorun konsollardan port olmasından kaynaklanıyor. Normalde vsync açmam gsync var monitörde ama açınca düzeliyor çok garip :)
    Not: Texture resulation seçeneğini ultra quality ye alın bu fps nizi arttıracaktır. (4k ya alırsanız)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazı görevleri yapmak çok zor 2 saniye içinde tehlike işaretini bitirmemizi bekliyor. Forza Horizon 5  [PC ANA KONU ] 

Ona dikat etmedim ama vram ile ilgili olabilir bu dediğiniz. Çünkü bende de oyuna başladıktan ortalama bir saat sonra falan vram uyarısı çıkıyor ekranda. Çıkıp girince düzeliyor. Oyunun ilk bir saati civarında vram yeterliyken bir saat civarı sonrasında vram yeteriz diyorsa muhtemelen buga giriyor olabilir. Vram i şişiyor muhabbeti vardır ya bir ara ac valhalla da da vardı güncelleme ile çözmüşlerdi. Gerçekten vram yetersiz kalsa bir saat neden problemsiz hatasız oynatsın diyor insan..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tekli Modda Hız Kapanları,Drift,Klavuz,Atlama yerlerinin hepsini 3 yıldızla bitirdim.Seviye 105 deyim.

Forza Horizon 5  [PC ANA KONU ]
  • Dutch van der Linde kullanıcısına yanıt

Vram ide monitör ediyorum.Kullanım 5gb civarında çokta değişmiyor. Bende uyarı yok Fps de çok fazla oynamıyor ama gpu load 88-92-96-99 gidip geliyor. Oyundan çıkıp giriyorum 1 saat yine 99-98 çakılı devam ediyor. Sonrasında yine oynamaya baslıyor :)

Çözünürlük neydi hocam sizin? Ayar extreme miydi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dutch van der Linde kullanıcısına yanıt

2k Extreme sadece çevre detayını yüksek ayara düşürdüm hocam. Düşüşler öyle sert değil. Sadece garibime gitti. Bir sürü kişide olmuş böyle. Pagefile size ını arttıracağım bakalım değişecekmi.

Memory sıcaklıklarım 78'i geçmiyor. Kart Rtx 3070 ti.Afk run yapıyorum orda farkettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tayff -- 22 Kasım 2021; 16:32:33 >

Bende de aynı şey oluyor. %50 lere düştüğü oluyor. Oyunu tekrar başlatınca da düzeliyor.

• XBOX SERİES S alın rahat rahat oynayın. Forza Horizon 5  [PC ANA KONU ] 

• Arkadaşlar oyun ilk çıktıgında açıp oynuyordum sorunsuz. son bir kaç gündür tüm yöntemleri denedim yine açılmıyor. ilk baştaki yazılar geçiyor tam ilk introya geliyor. kapanıyor oyun çıldırdım ya. güncellemeler tamam. tüm herşeyi kapattım. yönetici açtım. vs vs yine de açılmıyor deliricem. gidicem korsan yükleyecegim. para verdigim şeyi korsan oynayacagım en sonunda. microsoft store alınma pcde.

• Sezer.E kullanıcısına yanıt

Antivirüs programı yüklü ise Forza Horizon 5'i istisna olarak işaretleyin.

• 
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.