< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Forza Horizon 5 [PC ANA KONU ] (88. sayfa)

-
-
Havaalanı pistine gidin drift yapın yandaki turuncu forklift benzeri şeylere drift yaparken yandan çarpın, ama hepsinden önce bütün skilleri açmayı unutmayın özellikle 7x ve 2. çarpmadan sonra puan sıfırlanması. 72k puandan sonra sıfırlayın baştan başlayın.
-
Oyunun steam versiyonu bozuk. Oyunda sanki fxaa kapalı gibi. Özellikle ağaç 🎄 ve bitkiler pastel boya gibi. Ayrıca uzak çizim mesafesi 20 metreden, sonra bozuluyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
xbox gamepass ile yükledim ama oyun açmıyor arkadaşlar. 0xc0000005 kod hatası veriyor. dx ve vc++ versiyonlarının hepsi yüklü. resimdeki gibi hata veriyor. başına gelen oldu mu?
sistem windows 11, 11700k cpu, 32 gb ram, 6900xt
-
-
Hocam steam üzerinden premium edition alınca formula drift paketi ve hazine haritasıda geliyor mu otomatik yoksa premium edition haricinde ayrı mı satın almamız gerekiyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Car pass dahilinde geliyor formula drift paketi ama hazine haritası dahil değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kapalı hocam ne yaptıysam olmadı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
-
Yarış sonları VIP bonusu alıp almadığımı nasıl anlayacağım?
-
-
-
-
Tamamdır hocam teşekkür ederim sizce steam platformunda premium edition için indirim beklenir mi şu an elimde 3 aylık xbox game pass varda yoksa indirim beklemeden direk steamden almalı mıyım oyun 3-4 ay içinde indirime girer mi acaba ?
Ben bunu açık tutuyordum. Kapatmak mı gerekiyor daha iyi görüntü için?
beyler para kasmak için var mı yöntem? güncelleme öncesi drift yapa yapa araç puanı kasıp willysten çark açıyordum öyle bi 30-40m kasmıştım ama güncelleme ile bitti :) yöntem hile olmazsa sevinirim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X