Şimdi Ara

Forza Horizon 5 [PC ANA KONU ] (90. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.241
Cevap
80
Favori
212.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Forza Horizon 5  [PC ANA KONU ]

Arkadaşımla xbox'dan iletişm halindeyken konvoy oluşturuyoruz, geziyoruz başa baş vs yapıyoruz iyi güzel hoş fakat ara sıra 2.resimdeki gibi bağlantı kopuyor(sağ üst) bu internet hızı ile mi alakalı?

Bir de baş başa hariç ikimiz drivatarlara karşı veya 1vs 1 yarışmamız mümkün mü?

• birkuşgibi kullanıcısına yanıt

Açık haritada bağlantı kopması, konvoydakilerin aniden kaybolması sorunu herkesin başına geliyor şu sıralar. Umarım çözerler yakında.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kapalı olunca da değişen bir şey yok.yani bununla alakası yok.

• Oyunu 10M dan fazla oyuncu oynamış görünüyor fakat nerde bu oyuncular Forza Horizon 5  [PC ANA KONU ] ne zaman bir Arcade etkinliğine girsem görev alanındaki oyuncular etkinliğin başlaması ile kayboluyorlar yada en fazla birkaç oyuncu oluyor. Oyun çıktı çıkalı bu sorun nedeniyle henüz bir arcade etkinliğini bile tamamlayamadım.Forza Horizon 5  [PC ANA KONU ]  Neyse ki oyunda Forzathon puanı elde etmenin tek yolu bu değil haftalık görevler ve araç uzmanlıklarına eklenen forzathon puanları ile toplayıp mağazadan araçları alabiliyoruz. Oyunun offline kısmı epey dolu olsada online kısmı şu an çok sorunlu, özellikle diğer oyuncularla birlikte katıldığınız aktivitelerde çoğu kez bağlantı sorunları oluyor. Sadece deneme, playground ve Horizon açık etkinlerini sorunsuz tamamlayabiliyorum bunun dışında kalan Horizon arcade, eleyici ve çevrim içi yarış modları ise bağlantı sorunları düzelene kadar oynanabilir seviyeden uzaklar.Forza Horizon 5  [PC ANA KONU ] 

• Oyuna güncelleme gelecek mi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • switel kullanıcısına yanıt

Evet steam üzerinden premium sahibiyim.

• Beyler Forza Horizon 5 için Nvidia Renk Filtresi ayarı paylaşabilecek olan var mı? Youtube'da yapanı bulamadım. Her oyunda kullanıyordum buna da yapayım dedim işin içinden çıkamadım. Oyunda iken Alt + F3 yapınca çıkan renk filterisinden bahsediyorum.

• GT 63 S 4MATIC+

• FH4 de serbest gezerken çevrimiçi oyuncu sayısı 30 kişi ya da daha fazla oluyordu. FH5 de çevrimiçi odaları mı küçülttüler anlamadım en fazla 12 kişi ancak çıkıyor. Forzathon live eskiden saatte bir yapılıyordu. Millet zamanı bekliyordu. Tek bir arcade oluyordu. Herkes orda bekliyordu. Şimdi iki tane olunca oyuncu sayısı ikiye bölünüyor. FH4 süre 15 dk yerine şimdi 10 dk içinde 3 tur bitirmek gerekiyor.

• Forza Horizon 5  [PC ANA KONU ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MARCO -- 21 Kasım 2021; 22:52:20 >

• F40 ile bu çok çok güzel Forza Horizon 5  [PC ANA KONU ] 

Bu da benden olsunForza Horizon 5  [PC ANA KONU ] 

• samsunum55 kullanıcısına yanıt

World Texture kalitesi hocam. Asla Extreme yapmayın. 3060 Ti ile ULTRA'ya düşürdüm, sorun yok. Extreme yapınca 8GB VRAM kesinlikle yetmiyor 4K'da.

• 40 yıllık terziyim böyle makas görmedim hocam

• Oyunda trafik arttırılıyor mu? Bende sanki terkedilmiş şehir gibi

• forzaton arcade bomboş kimse yok sizdedemi aynımı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi black100 -- 22 Kasım 2021; 11:30:37 >
  • black100 B kullanıcısına yanıt

Evet boş oluyor onlar, haritadaki oyuncuların kaybolma sorunu var şuan zaten. Konvoy yaparken bile kayboluyor konvoydaki oyuncular aniden. Forza Horizon 5  [PC ANA KONU ] 

• claswan kullanıcısına yanıt

181194365 nolu yarışı sürekli afk olarak tamamlayabilirsin. 20dk da 50-55 arası skill puanı geliyor. Ardından Porsche Cayman GTS (80.000cr) veya Pontiac (25.000cr) alıp şans çarkı kasabilirsin.

Eğer açtığın şans çarklarından Forza Edition araç çıkarsa ödülü toplama oyundan direk çık ve o çarkı tekrar Lambo Sesto gelene kadar çevir. Lambo çıkınca da müzayedede 4,7m'den sat. Daha iyisi varsa

önerilere açığımForza Horizon 5  [PC ANA KONU ] 

Drift yaparak da haritanın sol üst taraflarındaki düzlüklerde kasabilirsin. Hoonicorn Mustang ile baya kasmışlığım var oralarda. Etrafta yıkabileceğin şeyler de olduğu için kolaylık sağlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hogcada -- 22 Kasım 2021; 12:32:29 >
  • hogcada kullanıcısına yanıt

Puan kasma derdim yok ama arkadaşa önerdiğiniz bu yöntem, adamı bayağı bi dert sahibi yapıyor gibi 😅

• 
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.