Şimdi Ara

Forza 3/Forza Motorsport 3: Ultimate Collection GELİYOR (226. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.574
Cevap
1
Favori
242.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 224225226227228
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyiymiş o zaman yahu, Shopto normal versiyonuyla aynı fiyata satıyor şu an üstelik :)

Hocam sen online oynuyorsan birbirimizi ekleyelim istersen, birlikte oynarız :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Source

Bana fena sardı bu oyun boş zamanlarımda oynuyorum aslında ben bu kadar başarılı bir oyun beklemiyordum ama gerçekten güzel piyasada sevdiğim iki yarış oyunum oldu biri Gran Turismo diğeride Forza Motorsports

Merak etme zamanla sıkılırsın GT5 de olduğu gibi bu oyunda da pist sayısı yetersiz.
  • @Pinky_Demon
    Olm sana 50.000 tane pist verseler yine de doymazsın..
  • aylardır oyna oyna zar zor bitirdiğim oyun sıkıyormuş vayy
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

quote:

Orijinalden alıntı: Source

Bana fena sardı bu oyun boş zamanlarımda oynuyorum aslında ben bu kadar başarılı bir oyun beklemiyordum ama gerçekten güzel piyasada sevdiğim iki yarış oyunum oldu biri Gran Turismo diğeride Forza Motorsports

Merak etme zamanla sıkılırsın GT5 de olduğu gibi bu oyunda da pist sayısı yetersiz.

Herseyden sıkılırım ama araba yarislarindan sikilmam :))

• Ben de araniza katildim sonunda:) Ebay'dan sipariş ettigim Forza 3 Ultimate Collection, 11 günde elime ulaştı. 48 liraya mal oldu bana. Ebay'dan ilk kez sipariş verdim, beklediğimden çabuk geldi:)) Forza 3 ilk çıktığında eski fw'li makinemde az da olsa oynamıştım, ama güncelleme yapamadığım için pek tadı yoktu açıkcası. Akşam oyunu oynamak için sabirsizlaniyorum... :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mempa -- 12 Ocak 2011; 14:36:34 >
  • Ben de bir haftadır oynuyorum;kaç sezonda bitiyor?
  • Ben 8. sezona kadar geldim daha fazlasını midem kaldırmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Ben 8. sezona kadar geldim daha fazlasını midem kaldırmadı.

yuh;easy deoynuyordum, bitireyim de normal e geerim diyordum ama 5 te bırakayım ben de
  • play-asia da NTSC-U Forza 3 ultimate 14.01.2010 da stoklara girecekmiş duyurulur..
  • Ohh be sonunda verdim siparişi forza motorsport 3 ultimate collection play-asia.com dan..

Biraz kazık yedik ama olsun shipping dahil $39.80 (62,5 TL) ödedim.24 saat içinde kargolanacakmış..Heralde 8-10 gün arası gelir.Zaten o arada da ABD den xbox360s 4GB da gelir..

Zaten direksiyonumuzu almıştık,ataba çeviricimizde yolda..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuning07 -- 14 Ocak 2011; 13:46:25 >
  • ben de demin shopto dan sipariş ettim ultimate editiounu 17.36 pounda.simplygame de ultimate ed. yoktu.
    klasik versiyonuyla aynı fiyata olması garip.
    Kayınbiraderim dün İngiltereden geldi. fazla vakti olmadığından ikinci elcide fazla arama fırsatı olmamış.o yüzden ikinci el alamadım ama mw2,bc2 ve pes09 aldım.büyük kayınbiraderime aldığı kinectli bundle dan ise ek olarak forza3 çıktı. artık her gelip gitmede forza3 oynarız.
  • herkes bu oyunu cok ovmus arkadaslar ben de almaya karar verdim. fakat birkac sorum var yanitlarsaniz mutlu olurum

1-) ultimate in ne farki var normalden? bu linkteki ultimate mi oluyor?http://www.amazon.com/Forza-3-Ultimate-Platinum-Xbox-360/dp/B0046CC4R0

2-) oyunun online versiyonu var sanirim? dogru degil mi?

yanitlarsaniz cok sevinirim arkadaslar
  • FWliyken fazla oynayamamıştım hazır orjinale geçmişken ve Ultimate Editionda çıkmışken siparişimi verdim ara tatilde suyunu çıkaracağım oyunun
  • bir adet te ben aldım haftalık ındırıme gırmus ultım edı. 11 pound sanırım aldıgım fıyat.
    cok ucuza geldı zaten o fıyata oyun gorunce dırek ekledım sepete.
    oyunun odemesını yaptıktan sonra baktım ne bıcım bır oyun dıye.
    @tuning07 dostum senın oyun ne alemde geldımı ulastımı sana.
  • Beyler bu oyunda kokpit modunda niye arabaların camı yok ? Hani tamam olsada kırılmasa falan tamamda böyle iğrenç duruyor yani. Silecek felanda yok.
  • yok dostum henüz gelmedi bekliyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuning07

yok dostum henüz gelmedi bekliyorum..

benım forza ve diğer oyunlarım bugun ıtıbarıyle Trye girmiş inşallah en kısa zamanda gelır ulasır bana.
  • oyunun daha başındayım, hediye olarak verilen alfa romeo yu modifiye yaptım haftalık yarışların ilkinin 2. günündeki yarışda kafayı yemek üzereyim, tüö yardımlar kapalı oynuyorum, frene basınca araba dönmüyor mecbur frenden elimi çekmek zorunda kalıyorum o zaman da çime ya da toprağa çıkıyorum frenle ilgili ne gibi br ayar yapabilirim? diğer araçlar benim dönemediğim virajlardan roket gibi geçiyorlar...

az daha kassam geçerim de, ilerleyen aşamalarda da fren olayı problem yaratacak belli...
  • quote:

Orijinalden alıntı: renzokuken

oyunun daha başındayım, hediye olarak verilen alfa romeo yu modifiye yaptım haftalık yarışların ilkinin 2. günündeki yarışda kafayı yemek üzereyim, tüö yardımlar kapalı oynuyorum, frene basınca araba dönmüyor mecbur frenden elimi çekmek zorunda kalıyorum o zaman da çime ya da toprağa çıkıyorum frenle ilgili ne gibi br ayar yapabilirim? diğer araçlar benim dönemediğim virajlardan roket gibi geçiyorlar...

az daha kassam geçerim de, ilerleyen aşamalarda da fren olayı problem yaratacak belli...

muhtemelen frene asılıyorsun
    böyle yapıyorsan dönmemesi gayet normal çünkü frene asıldığın an tekerlekler kilitlenir
    pompalama denilen frene basıp çekme olayını yap

• 
Sayfa: önceki 224225226227228
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.