Şimdi Ara

Forza 3/Forza Motorsport 3: Ultimate Collection GELİYOR (227. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.574
Cevap
1
Favori
242.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 225226227228229
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: renzokuken

oyunun daha başındayım, hediye olarak verilen alfa romeo yu modifiye yaptım haftalık yarışların ilkinin 2. günündeki yarışda kafayı yemek üzereyim, tüö yardımlar kapalı oynuyorum, frene basınca araba dönmüyor mecbur frenden elimi çekmek zorunda kalıyorum o zaman da çime ya da toprağa çıkıyorum frenle ilgili ne gibi br ayar yapabilirim? diğer araçlar benim dönemediğim virajlardan roket gibi geçiyorlar...

az daha kassam geçerim de, ilerleyen aşamalarda da fren olayı problem yaratacak belli...

ABS yi başlarda açık tutmanı öneririm, kapalı tutuyosan tavsiyem, fren butonuna sonuna kadar basma kızağa giriyor araba, sonda 2 milim kadar yukarda en optimum seviyede oluyor fren öyle kullan bir. tam sonda değil, sona yakın şekilde.

Birde şu olay var, turkuaz renkli çizgi en idealdir.

• quote:

Orijinalden alıntı: renzokuken

oyunun daha başındayım, hediye olarak verilen alfa romeo yu modifiye yaptım haftalık yarışların ilkinin 2. günündeki yarışda kafayı yemek üzereyim, tüö yardımlar kapalı oynuyorum, frene basınca araba dönmüyor mecbur frenden elimi çekmek zorunda kalıyorum o zaman da çime ya da toprağa çıkıyorum frenle ilgili ne gibi br ayar yapabilirim? diğer araçlar benim dönemediğim virajlardan roket gibi geçiyorlar...

az daha kassam geçerim de, ilerleyen aşamalarda da fren olayı problem yaratacak belli...

Ben daha bu oyunda freni köklediğimi hatırlamıyorum

frene basarken yarım bas tuşa dostum sonuna kadar değil. Virajlarda zaten dönemezsin frene sonuna kadar basarsan

• bilgilendirme için çok teşekkürler arkadaşlar, sizin de dediğiniz gibi hassasiyet ayarı varmış meğerse, ben nedense LT ye sonuna kadar basıyordum meğerse yarım ya da az basmak gerekiyormuş bu nedense gelmedi hiç aklıma :D ne kadar basitmiş oysa... bu şekilde yapınca hemen geçebildim...

ancak alfa romeo da bu konuda cidden kalas denilebilecek bir araç sınıfıymış bence, araç cidden çok zor viraj alıyor yorta hızda dahi, hele U şeklindeki dönemeçleri hiç dönemiyor bile, hep durma noktasına gelip döndüm de neyseki geçtim parkuru sonra da bir daha kullanmadım zaten aracı :)

Halleluja, ABS ayarı demişsin de onu bulamadım, nereden açıp kapamayı seçiyoruz? assist bölümünde brake mi ? ayrıca bir abs ayarı göremedim... resim için de teşekkürler ayrıca... öyle yapınca cidden çok daha rahat dönüyor araçlar...
  • Evet assist bölümünden brake dostum Alfa romeo ortalamanın altında bi araç aslında :D, Bazı arabalar gerçekten kalas mesela Camaro ss kuvvetli araba bastınmı uzuyor ama virajlarda kolu kırdırır adama sürekli kayar dengede durmaz bir türlü, rx8 de aynı şekilde çok kayıyor.

Zaten bir süre sonra hepsini deniye deniye en iyi arabayı ve ayarı buluyorsun kendi kendine. Bütün assistler kapalı olunca, önden çekişli arabalar viteş değiştirdikten sonra direkt pati çekiyor, Ford focusu 3. viteste bile pati çektirdiğimi hatırlarım, lastik falan büyütürsün taban genişletirsin, sorun kalmıyor.

• Ilk sezonu bitirdim, level 7 ye geldim daha sadece oyunun ilk basinda ford fiesta yi satin almistim daha sonra hep hediye arac kullandim, artik arac satin alma bolumune girip guzel araclar secme zamani...

Yavastan alisiyorum oyuna dedikleri kadar eglenceli cidden, ama gercekten alfa romeoda viraj alirken kiracaktim joypad I :)

Tum asistleer kapali bende sadece otomatik vites acik, az daha ustalasayim onu da kapatacam ama cok kasar sanirim oyle de... Gt5 I manuel oynuyorum da onda dfgt var, bunda joypad zorlar buyuk ihtimalle...
  • aslında ben dediğin gibi zor arabaları daha çok seviyorum oyunda
    önden çekişli arabalar ne yapsanda çıkmıyor zaten yoldan toparlıyor kendini
    hele oyunda bir lexus isf varki. hafif upgrade'le yemin ediyorum yolda durmuyor alet
  • quote:

Orijinalden alıntı: GranTurismo

Beyler bu oyunda kokpit modunda niye arabaların camı yok ? Hani tamam olsada kırılmasa falan tamamda böyle iğrenç duruyor yani. Silecek felanda yok.

Nasıl silecek yok, cam yok?

Drift için önerim arkadan çekişli arabalardır hafif tune ile kontrol edemiyorsun zaten arabayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMEA

quote:

Orijinalden alıntı: GranTurismo

Beyler bu oyunda kokpit modunda niye arabaların camı yok ? Hani tamam olsada kırılmasa falan tamamda böyle iğrenç duruyor yani. Silecek felanda yok.

Nasıl silecek yok, cam yok?

Drift için önerim arkadan çekişli arabalardır hafif tune ile kontrol edemiyorsun zaten arabayı

dostum bildiğin cam yok işte kokpit modundayken. Sanki ön taraf boş gibi
  • Silecek var eminimde, ön taraf boş gibi? Hiç dikkatimi çekmedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMEA

Silecek var eminimde, ön taraf boş gibi? Hiç dikkatimi çekmedi

evet aklımdan yazmıştım onu şimdi baktım varmış silecek. De o değil sorun abi çok iğrenç duruyor ya cam olmaması
  • dün 350.000 im birikmişti lamborghini ve porshe aldım hızlılar ve 4 çekerler diye, modifiye yapacak para kalmadı :D

porshe ile yarışlara giriyorum ki level i artsın modifiye yaparken ucuza yapılsın :)
  • ewet arkadaşlar bende xbox furyasına katıldım sonunda forza 3 ultm. var yalnız cd kutusunun içinden şifre kartı çıktı oradaki 3 adet kodu nereye yazıcam bilemiiorum yardımcı olabilirmisiniz acaba çok sevinicem
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertkitapci

ewet arkadaşlar bende xbox furyasına katıldım sonunda forza 3 ultm. var yalnız cd kutusunun içinden şifre kartı çıktı oradaki 3 adet kodu nereye yazıcam bilemiiorum yardımcı olabilirmisiniz acaba çok sevinicem

Xbox.com adresinde My Xbox bölümündeki Redeem Code kısmından yapabilirsin veya daha kolayı Xbox kolundaki orta tuşa tıkla, en sola git ordaki Redeem Code yerinde de yapabilirsin

• Shopto'dan takipsiz şekilde forza 3 ultimate collection almak istiyorum. Daha önce alan arkadaşlar varsa, kaç günde geldiğini öğrenebilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: £se®

Shopto'dan takipsiz şekilde forza 3 ultimate collection almak istiyorum. Daha önce alan arkadaşlar varsa, kaç günde geldiğini öğrenebilir miyim?

5-7 gün içinde gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

quote:

Orijinalden alıntı: £se®

Shopto'dan takipsiz şekilde forza 3 ultimate collection almak istiyorum. Daha önce alan arkadaşlar varsa, kaç günde geldiğini öğrenebilir miyim?

5-7 gün içinde gelir.

Teşekkürler.
  • ultimate collection'ı aramadığım yer kalmadı tam ümit kesmişken buldum çektim, 1.dvd iso'su hatalı çıktı
    yeter lan alıyorum orjinalini dedim, shopto siparişimi onaylamadı
    ama yılmadım
    car packleri ve track pack'i ayrı ayrı buldum nonjtag olarak
    stig's garage car pack dışında hepsi hazır ve nazır
    citroen ds3'de gelmişki tamamdır ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12henry14 -- 6 Şubat 2011; 5:29:17 >
  • Xboxu satıp ps3 aldım, online da falan arkadaşlar var Forzadan gran turismoya geçtim yani.

Ve malesef sevmedim sevemedim.

Birkere simülasyon olarak bakarsak forza gtyi eziyor resmen, hani dpedde sol tuşa basınca arbanın amortisöründen lastiğine kadar biçok bilgiyi görürdük, gran turismoda yok, sağ analogla arabanın etrafına kamerayı döndürebilirdik,(tümseklerde amortisörlerin verdiği tepkiyi gözümüzle görürdük) gran turismoda yok. İnanılmaz kötü bi menü sistemi var. Bir yarışa araba bulmak işkence, oyun çok az kredi veriyor. Yarışlara araba bulmak mesele.

Forzada arabayı çok kolay tune edebiliyorduk, gt de 2saat menüler arasında dolaşacaksın, falan filan, kullanışsız bir sistem.

Çok övüyorlar ya hani premiumlar süper falan diye, ister inanın ister inanmayın ben okadar fark göremedim.

Forzanın kıymetini bilememişiz.

• kendi düşen ağlamaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

Xboxu satıp ps3 aldım, online da falan arkadaşlar var Forzadan gran turismoya geçtim yani.

Ve malesef sevmedim sevemedim.

Birkere simülasyon olarak bakarsak forza gtyi eziyor resmen, hani dpedde sol tuşa basınca arbanın amortisöründen lastiğine kadar biçok bilgiyi görürdük, gran turismoda yok, sağ analogla arabanın etrafına kamerayı döndürebilirdik,(tümseklerde amortisörlerin verdiği tepkiyi gözümüzle görürdük) gran turismoda yok. İnanılmaz kötü bi menü sistemi var. Bir yarışa araba bulmak işkence, oyun çok az kredi veriyor. Yarışlara araba bulmak mesele.

Forzada arabayı çok kolay tune edebiliyorduk, gt de 2saat menüler arasında dolaşacaksın, falan filan, kullanışsız bir sistem.

Çok övüyorlar ya hani premiumlar süper falan diye, ister inanın ister inanmayın ben okadar fark göremedim.

Forzanın kıymetini bilememişiz.

Burada asla fanboyluk yapma amacım yok fikirlerimi anlatacağım sadece.

Çok ses getiren Gran Turismo'yu uzun süredir PS3 kafeye gidip denemek istiyodum. Geçen gün arkadaşlar PS3 kafeye gidiyolardı ben de gidiyim GT denerim dedim. Bir arkadaşla girdik oyuna oyun yüklenirken arkadaş soruyo gaz fren falan hangisi diye, ben de kendimden emin bi şekilde koskoca GTde gaz fren hassasiyet duyarlı olmıcak da nolcak diye düşünerek R2 ve L2 dedim. Yarışa başlamadan önce emin misin diye sordu, eminim dedim. Yarış başladı R2ye basıyorum basıyorum gaz vermiyo sonra tuşları karıştırırken gaz ve frenin X ve O tuşlarında olduklarını anlayınca ilk hayal kırıklığını yaşadım. (Bu gaz ve freni R2 L2ye alan bir ayar var da ben mi görmedim?) Zaten diğer hayal kırıklıklarım da senin yazdıkların gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adnn -- 6 Şubat 2011; 22:46:37 >

• 
Sayfa: önceki 225226227228229
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.