EDİT: Başka araçlarda da olmayanlar varmış arkadaşlar. İbizası olan arkadaşımı aradım onlarda da yokmuş. 2021 Golf 8 videolarına baktım onda da yoktu. Sanırım tasarımla alakalı bir şey arkadaşlar, iç tarafta varsa dış tarafta şart değil gibi vs.. Çok da bir anlamı kalmadı konunun.
Selam arkadaşlar. Egea'nın neden kapılarında bu kısımdaki bant yok? Malzemeden çalmak için yapılmış bir şeyse sorun değil parasını verip kendim alıp takayım. Haa ama teknik olarak mümkün değilse de bileyim yapılamayacağını. Teknik olaraktan kastım kapının ölçüleri vs. uygun değildir belki. Bant sonuçta alıp yapıştırılacak da, belki kapı düzgün kapanmaz bir şey olur vs. Garip geldi çünkü bana yani hiç bu bantın olmadığı bir araba görmemiştim. Bir de bu bahsettiğin fitil hangi tip fitil olarak geçiyor acaba?
Lütfen polemik ve tartışma yaratmadan cevap verin arkadaşlar. Bilgi almak için yazıyoruz, sonradan takılabilir mi sorusuna da cevap arıyoruz :)
Bahsettiğim bant aşağıdaki fotoğrafta kırmızıyla içine aldığım kısım. Kapı altındaki düz takılabilir fitil değil
Gerçi uyumsuz olacağını zannetmiyorum çünkü dediğim gibi ben o bandın olmadığı bir araba kapısı görmemiştim bugüne kadar.
[SONUÇ HÜSRAN] Türknet YAPA Geçiş, Ne Yapmam Gerekiyor?
|
|
-------------
|
Değişim Raporu hakkında
|
----------------------
|
------------------------
|
Laptop yeni ekranın arka ışığı çalışmıyor
|
Meslek: Bilgisayar Mühendisi
53df14e0234ba7baab0fb001fda69abfD.gif |
Son Giriş: 10 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.754
İkinci El Bölümü Mesajları: 228
Konularının görüntülenme sayısı: 60.235 (Bu ay: 1.869)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 661 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun