Şimdi Ara

Forza 3/Forza Motorsport 3: Ultimate Collection GELİYOR (229. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.574
Cevap
1
Favori
242.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 225226227228229
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben donma yaşamıyorum yaptığım şeyler 1 ve 2.dvd'yi hddye yüklemek başka ekstra birşey yapmadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghostliving

Arkadaşlar Eski bir sorunu soracam kusra bakmayın.

Forza 3 te Kokpit Kamerasını Geri aldım, Dediğiniz gibi Quick racede fln loading kımsında donuyor.

Bunun Bir çözümü yokmu yani MultiScreen i kullanıp Takılmamasını nasıl önleriz, Söylenen yöntemler dışında ?

ethernet kablosunu takın konsola
    böylece takılma kalkıyor ortadan
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12henry14

quote:

Forza 3 te Kokpit Kamerasını Geri aldım, Dediğiniz gibi Quick racede fln loading kımsında donuyor.

Bunun Bir çözümü yokmu yani MultiScreen i kullanıp Takılmamasını nasıl önleriz, Söylenen yöntemler dışında ?

Normal live a bağlandığım kabloyu taktım ama olmuyor, live da online da olamıyorum güncelleme var. profile offline giriyorum oyuna giriyorum. sonra kabloyu takıyorum. ama yarış açılıcakken kilitleniyor.

• Single player da bir yere kadar.. Bende live üyelik istiyorum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 12henry14

quote:

Normal live a bağlandığım kabloyu taktım ama olmuyor, live da online da olamıyorum güncelleme var. profile offline giriyorum oyuna giriyorum. sonra kabloyu takıyorum. ama yarış açılıcakken kilitleniyor.

kablonun diğer ucunu modeme takmana gerek yok
    sadece ethernet takılı kalsın
    forumdan bir arkadaş ethernet'in diğer ucunu ps3'e takmıştı o zaman bile olmuştu mesela
    ethernet kablosunu konsola taktıktan sonra oyuna girin bir de

• tamam bi deniyim, kabloyu çekmekte zor oluyor içerki odadan al diğer odaya tak vs..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SOLID SNAKE -- 25 Mayıs 2011; 1:01:16 >
  • Arkadaşlar shopto'da ultimate versiyonu kalmamış nerden bulabilirim yada normal forza 3'ü alayım mı sizce..
  • beyler şimdi ben forza 3 alıcam yarın öbür gün 2.el olarak, ama ultimate collection ile diğeri arasındaki fark nedir ? yani benim alıcağım ultimate collection değil
  • ultimate collection'da şu ana kadar çıkan tüm dlcler mevcut
  • Shoptoda kalmamış malesef başka güvenilir takipli kargosu olan bi site biliyormusunuz..?
  • zavvi?
    yada play-asia
  • Zavviden almam hocam çok başımı ağrıttı.. :)
  • Arkadaşlar Ultimate Collection'ı aldım bugün. DLC dediğiniz Top Gear kodumu oluyor. Onu girdim 1 gb lık video indirdi. Diğer içeriği nasıl görürüm. 3 araba, tema falan varmış sanırım.
  • Arkadaşlar bende tüm paketler var forza3 için yalnız Mercedes Benz SLS AMG lexus lfa Koenigsegg CCX gibi araçlar ultimate collectionda aldığımda kod falan mı girmem gerekiyor yoksa ultimate collection dvd sinden açık ve oynanabilir şekildemi geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tigerspeed -- 27 Temmuz 2011; 1:32:21 >
  • 
Sayfa: önceki 225226227228229
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.