Şimdi Ara

forumda cidden kimse kalmamış lan üzdü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • harbi konu dışı bu kadar ölüyse diğer konular kim bilir nasıldır

herkes diyodu bitti forum felan diye inanmıyordum da biraz aktif hesaplara felan göz gezdirince 5-10 kişi dışında kimse kalmamış koskoca konu dışında

gitmeyin olm başka neyimiz kaldı şurada 3-5 gırgır şamata felan yapıyoruz en azından bazen sinir bozan elemanlar olsa da güzel burası bence baska yerde kolay kolay bulamayız burayı terk etmeyin la forumu 😢

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Şimdi burada bahsedilen şey son zamanlardaki konu dışı ama ben başka şeyden bahsetmek istiyorum.

Bu foruma 10 sene önce oyun, bilgisayar ve konsollardan konuşmak için girerdim. Dolar 1,8 iken 60 dolarlık oyunu 150 liradan satan Aral'a, 250 dolarlık 3DS'i 450 lira yerine 800 liradan satan Nortec'e sövüp saymak için girerdim. Fanboyluk yapardım, bir oyunu övüp diğer oyunu kötülerdim. PC toplama planlarım için istihbarat toplardım. Ekonomi haberi hiç görmezdim. Herkesle beraber PS Vita için gün sayardık.

Bugün forumu açıyorum en popüler konular siyasi ve ekonomik konular. Yorumlarda ise insanı delirten ak troller. Kasım ayında faiziyle 4500 liraya Xbox Series S aldım ancak kendimi şanslı sayıyorum konsolu krediyle almama rağmen. Her ay en fazla bir oyun alabilirim ki oyunun en az %40 indirime gitmesi gerek, öyle olsa bile almak koyuyor. Gamepass ve bölgesel fiyatlandırma olmasa halimiz harap. Bilgisayar toplamak artık çok uzak bir hayal, en kötü ekran kartsız laptop bile 5 binden başlıyor, şaka gibi. Dolar zaten değişken olmuş bir gün bakmayayım desen ertesi gün kendini hiçbir şey almaya paran yetmezken bulabilirsin. Bu ekonomik ortamda ithalatçılara kızamıyorsun. Yarın ne olup biteceğini düşünmekle 7/24 meşgul olduğumuzdan fanboyluk yapamıyoruz, oyunlar çıktıktan sonra anca haberimiz oluyor çünkü ülke gündemiyle ilgili o kadar fazla şeyi takip etmek gerek ki oyunlar artık önemsiz.

Biz yine 2013 ve öncesini yaşayabildik. Ülke o kadar battı ki zamanımızda 3'lü Kinder yumurta her bakkalda bulunan ve pek lüks olmayan bir abur cuburdu, bugün tam tersi, gross markette bile yok lan. Yine en azından ilkokuldaki ders kitabımda cb olarak Ahmet Necdet Sezer'i gördüm. Babamın kredi kartıyla sıfır araç aldığını gördüm. Ben cidden yeni nesile acıyorum. Bizim yaşadıklarımız onlar için hayal bile etmesi zor olsa gerek.
  • Böyle daha iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaderimizde varmış

• meola147of kullanıcısına yanıt

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • highest in the room kullanıcısına yanıt

• Şimdi burada bahsedilen şey son zamanlardaki konu dışı ama ben başka şeyden bahsetmek istiyorum.

Bu foruma 10 sene önce oyun, bilgisayar ve konsollardan konuşmak için girerdim. Dolar 1,8 iken 60 dolarlık oyunu 150 liradan satan Aral'a, 250 dolarlık 3DS'i 450 lira yerine 800 liradan satan Nortec'e sövüp saymak için girerdim. Fanboyluk yapardım, bir oyunu övüp diğer oyunu kötülerdim. PC toplama planlarım için istihbarat toplardım. Ekonomi haberi hiç görmezdim. Herkesle beraber PS Vita için gün sayardık.

Bugün forumu açıyorum en popüler konular siyasi ve ekonomik konular. Yorumlarda ise insanı delirten ak troller. Kasım ayında faiziyle 4500 liraya Xbox Series S aldım ancak kendimi şanslı sayıyorum konsolu krediyle almama rağmen. Her ay en fazla bir oyun alabilirim ki oyunun en az %40 indirime gitmesi gerek, öyle olsa bile almak koyuyor. Gamepass ve bölgesel fiyatlandırma olmasa halimiz harap. Bilgisayar toplamak artık çok uzak bir hayal, en kötü ekran kartsız laptop bile 5 binden başlıyor, şaka gibi. Dolar zaten değişken olmuş bir gün bakmayayım desen ertesi gün kendini hiçbir şey almaya paran yetmezken bulabilirsin. Bu ekonomik ortamda ithalatçılara kızamıyorsun. Yarın ne olup biteceğini düşünmekle 7/24 meşgul olduğumuzdan fanboyluk yapamıyoruz, oyunlar çıktıktan sonra anca haberimiz oluyor çünkü ülke gündemiyle ilgili o kadar fazla şeyi takip etmek gerek ki oyunlar artık önemsiz.

Biz yine 2013 ve öncesini yaşayabildik. Ülke o kadar battı ki zamanımızda 3'lü Kinder yumurta her bakkalda bulunan ve pek lüks olmayan bir abur cuburdu, bugün tam tersi, gross markette bile yok lan. Yine en azından ilkokuldaki ders kitabımda cb olarak Ahmet Necdet Sezer'i gördüm. Babamın kredi kartıyla sıfır araç aldığını gördüm. Ben cidden yeni nesile acıyorum. Bizim yaşadıklarımız onlar için hayal bile etmesi zor olsa gerek.

• Nereye gitti bu insanlar ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sonuna kadar buradayım

• İnsanlar büyüyorlar iş güç sahibi olunca foruma pek zaman kalmıyor , evlenip gidenler bile var forumda. Taze kan olmadıkça sürekli azalacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zihnin Geleceği -- 9 Ocak 2022; 11:54:2 >
  • bu forumun altın yılları olan 2004 ve 2008 yılları arası idi. sonra yavaş da olsa konu dışı sayesinde forum un çöküş yılları başladı.ve şuan artık verimsiz bir site artık. konu dışından ibaret. forumun üyelerini bırakın cok bilgili yöneticileri bile ayrıldı ,ayrılıyor.

Z Kuşağı Z Kuşağı dediğimiz kişiler forumun içine etti.

herşeyin bir başlangıçı olduğu gibi sonu da vardır.bu site nin de öyle. bir ara günlük rekor katılımcı sayılarını sayardık sitenin en altında.

• Yıkıklar kaldı tek

• arada girip bakıyom 1 saat önce son mesaj atılmış konu en üst konularda gözüküyo. 2011 de sayfa atlaması 3 dakika sürmezdi.

• şimdi neden gençler yok yerine yenilerinin gelmesi lazı genç nüfus oranı oldukça fazla normalde. tamam eskiler büyüdü sorumlulukları arttı orayı çok iyi anladık ama yeni genç nesil neden burada yok

• geçmişteki mutluluklarınıza bu kadar takılmayın sağlıklı değil, bugününüzü yaşayamamanızı ve gelişememenizi sağlar. hem neydi yani konu dışı. 2011de de boş işti bugün de boş iş. 2011de daha yoğun ve kalabalık boş işti sadece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drummer07 -- 9 Ocak 2022; 15:12:24 >
  • Gençlerde teknolojiyle içli dışlı olanların sayısı çok fazla değil. Olanlar da diğer teknoloji forumlarına kaydı. DH'nin eski çekiciliği yok. Teknoloji dışı konular için de zaten sosyal medya kullanılıyor artık.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Penguen Gunter kullanıcısına yanıt

çünkü biz ergenken motorola atrix telefonumuzla pubg atılmıyordu app yoktu anca dh ye girebiliyoduk. bilgisayarlarımız çöptü. discord yoktu. netflix de 5bin çeşit dizimiz yoktu. şimdi gençlerde hepsi var discord da takılıyorlar forum diye bişi yok. eskiden inciye laf ediyoduk şimdi konulara dışarıdan bakınca tam ergenmişiz inciden farkımız yokmuş diyorum cringe cringe başlıklar. 22 yaş üstü aklı sağlam adam takılmaz burada

• BeforeIforget B kullanıcısına yanıt

madem sadece yıkıklar kaldı neden forumun %95 kısmı durmadan forumda yıkık var bitmiş bu forum diyor

• Eskiden günde en az 10-15 kere bakardım foruma sıcak fırsatlar ve konu dışına.

Şimdi konu dışına 2-3 günde bir bakıyorum mesaj bile atmıyorum.Bakmasamda olurmuş diyorum.
    Anca bu gece uykum falan kaçtıda mesaj yazdım 4-5 tane...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaxPayne87 -- 10 Ocak 2022; 5:42:8 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forum dönemi bitti artık sosyal medya dönemindeyiz. Instagram,Twitch vs.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.