Şimdi Ara

Forumda bug var, SS li ve kanytly. SÖMÜRÜN :))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkada?larhttp://forum.donanimhaber.com/m_77186289/tm.htm ba?lyktaki konuya mesaj atarken farkettim. Neden böyle oldu bilmiyorum fakat çok ilginç

Power rangers gibi geldi ama. O dönem show tv favorimdi. ?imdi çykyp yok o de?il desen ?a?yrmam çünki vardy böyle bir kaç dizi.

yazynca i harflerinde ve ? lerde sorun var yazyyy bozuyor. Ön izlemede ise her?ey normal
    fakat ne ilginç
    alt alta yazynca ayny hatayy vermiyor. Deniyorum umarym fix gelmemi?tir (bu kadar hyzly olaca?yny sanmyyorum)

ön izleme de her?ey normal

sonuç de?i?miyor.

EDYT: ?u anda yazdy?ym her?eyde bu geli?ti. Olay ne anlamadym????? klavye ayarlarymda sykynty olmady?y gibi yazarken her?ey normal ss lerdede gözüküyor. Konu açyldy?ynda yada post atyldy?ynda direk bozuluyor. En iyisi bi logout yapayym oyunlardaki gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miyamoto Musashi -- 30 Haziran 2013; 22:45:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Miyamoto Musashi

Arkada?larhttp://forum.donanimhaber.com/m_77186289/tm.htm ba?lyktaki konuya mesaj atarken farkettim. Neden böyle oldu bilmiyorum fakat çok ilginç

Power rangers gibi geldi ama. O dönem show tv favorimdi. ?imdi çykyp yok o de?il desen ?a?yrmam çünki vardy böyle bir kaç dizi.

yazynca i harflerinde ve ? lerde sorun var yazyyy bozuyor. Ön izlemede ise her?ey normal
    fakat ne ilginç
    alt alta yazynca ayny hatayy vermiyor. Deniyorum umarym fix gelmemi?tir (bu kadar hyzly olaca?yny sanmyyorum)

sonuç de?i?miyor.

EDYT: ?u anda yazdy?ym her?eyde bu geli?ti. Olay ne anlamadym????? klavye ayarlarymda sykynty olmady?y gibi yazarken her?ey normal ss lerdede gözüküyor. Konu açyldy?ynda yada post atyldy?ynda direk bozuluyor. En iyisi bi logout yapayym oyunlardaki gibi.
    quote:

Orijinalden alinti: kaansam

Arkada?larhttp://forum.donanimhaber.com/m_77186289/tm.htm ba?lyktaki konuya mesaj atarken farkettim. Neden böyle oldu bilmiyorum fakat çok ilginç

fakat ne ilginç

sonuç de?i?miyor.

aynen diyorum ulan habire y ye mi basyyorum ben

• Alt- shift yap duzelir.

Deneme ıı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Özgü® -- 30 Haziran 2013; 22:34:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sende haklısın be kardeşim
  • Özgü® kullanıcısına yanıt
    Alt + shift ne alaka?
    iiiiiiii?????? bakalym düzeldimi
    yyyyy düzelmedi sanyrym.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miyamoto Musashi -- 30 Haziran 2013; 22:35:01 >
  • citi yüzünden açılan konuya bak

bence direk konuya ????? yazsan daha anlaşılır olurdu
  • emo forumu gibi bu ney lann, hani hani hani ?ekilsiniz ya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Forumda Sapık Var [SS'Li]
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • test ışüöçğ

ee bende sorun yok?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Romulus -- 30 Haziran 2013; 22:38:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sulu Çor Kağan

emo forumu gibi bu ney lann, hani hani hani ?ekilsiniz ya
    quote:

Orijinalden alinti: Uchiha Madara.

emo forumu gibi bu ney lann, hani hani hani ?ekilsiniz ya

sende ?ekil olmu?un.
  • bi cern deneyleri birde citi'nin deneyleri insany hayattan sogutur.

Totalde 2500. mesajym
  • quote:

Orijinalden alinti: [Romulus]

test isüöçg

? harfinde var hymm ?ERBET in en bas harfi, De?il in ortadaki harfi, birde yumusak g dene bakalim.noktasyz i lerde sorunlu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miyamoto Musashi -- 30 Haziran 2013; 22:40:29 >
  • Selam beyler, bende yok.

ı ğ ş ö ç ü

Premium olanlar belli oluyor.

• şekill yakıyon hanyyıı

• quote:

Orijinalden alinti: Surprise Mothafucka

Selam beyler, bende yok.

i g s ö ç ü

Premium olanlar belli oluyor.

? harfinde var hymm ?ERBET in en bas harfi, De?il in ortadaki harfi, birde yumusak g dene bakalim.noktasyz i lerde sorunlu
  • Konu dışında sağ bölüm gri olup sadece iki konu gözüken tek benmiyim?

EDİT:hop ss imde geldihttp://postimg.org/image/rlw3xzucn/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dawras -- 30 Haziran 2013; 22:47:56 >
  • şeş deneme şeşşşş 123 123 ııı
  • ii ıı oo şş uu
  • Öhöm öhöm sorun mu vardı acaba?

Premium alın geçsin
  • bende sağlam beyler yazı falan sizde nasıl oluyor ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: FlowMotion

bende sağlam beyler yazı falan sizde nasıl oluyor ya
    quote:

Orijinalden alinti: OlympoSSSSS1

bende saglam beyler yazi falan sizde nasil oluyor ya

Bendede hersey normale dondu, duzeldi. Degisik yazinca oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miyamoto Musashi -- 30 Haziran 2013; 22:50:19 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.