Şimdi Ara

Ford C-MAX mı, Nissan QASHQAİ mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
28.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her ikisi de dizel, teknik değerlerini aşağıya yazıyorum, sizce hangisi alınır. Yorumlarınızı bekliyorum, selamlar..

.......................... C-max 1.6L 16V Duratorq TDCi................. Qashqai 1.5 dCi

Motor/Performans:

Hacim (cc) : ..................... 1560 ...................................... 1461 cc
    Maks. güç (HP/dd) : ......... 109 / 4000 ................................ 106 / 4000
    Maks. Tork (Nm/dd) : ....... 240 / 1750 ................................ 240 / 2000
    Valf Sayısı : ......................... 16 .......................................... 8
    0-100 km hızlanma (s) : ...... 11,3 ....................................... 12.2

Yakıt tüketimi (litre/100km)

Şehiriçi : ......................... 6,1 ..................................... 6.2 lt
    Şehirdışı : ....................... 4,0 ..................................... 5.0 lt
    Ortalama : ...................... 4,8 ..................................... 5.4 lt

Boyutlar (mm):

U / G / Y : ........... 4372 / 1825 / 1588 ................... 4316 / 1780 / 1615

Bagaj Hacmi : ................. 460 .................................... 410 lt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ege.. -- 7 Nisan 2009; 14:44:25 >

• Bence Ford Nissan'dan bir adım önde gerek tasarımı iç hacmi, gerekse 2.el piyasası açısından, kaldı ki ben crossover yapıdaki bir arabanın 4x2 olmasın bir anlam veremiyorum... Forumda kullanan arkadaşlar vardı onlar sağlıklı bir kıyaslama yaparlar elbet.

Peki hiç bu alternatifi düşündünüz mü? Citroen c4 picasso 1.6 hdi bu araçtaki donanım ikisinde de yok
  • ARKADAŞLAR YENİ BİR HYUNDAİ ALICAM ADMİRE 1.3 2005 MODEL NASIL Bİ ARABA ACİL CVP YAZABİLİRMİSİNİZ
  • quote:

Orjinalden alıntı: hasankayaoğlu

ARKADAŞLAR YENİ BİR HYUNDAİ ALICAM ADMİRE 1.3 2005 MODEL NASIL Bİ ARABA ACİL CVP YAZABİLİRMİSİNİZ

Aşağıdaki linkte HYUNDAI ACCENT ADMIRE Kullanıcıları Kulübü isimli bir topik var, orada sorarsanız daha çabuk yanıt bulabilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_27845911/mpage_10/tm.htm
  • quote:

Orjinalden alıntı: hasankayaoğlu

ARKADAŞLAR YENİ BİR HYUNDAİ ALICAM ADMİRE 1.3 2005 MODEL NASIL Bİ ARABA ACİL CVP YAZABİLİRMİSİNİZ

admire 1.3 yaklaşık 1 yıl kullandım.araç sınıfına göre konforludur.fakat 85 hp olmasına rağmen kasanın ağırlığından heralde performans olarak zayıftır biraz.hantalmı asla.piyasası 13000,15000 civarı.1,6 motor tavsiye edilir.
  • Bana sorarsan bu ikisi arasında C-Max derim.
  • C-max
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kia cee'd mi Ford Focus mu ?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Her ne kadar ismini teleffuz etmekte zorlansamda KAŞKAİ
  • sınıfları ne kadar farklı olursa olsun ben c-max ı tek gecerim
  • c max derim
  • Ford C-Max TDCI Titanium ...
  • Önceliğiniz konfor ise c max , daha ziyade kötü yol koşullarında(köy yolu gibi) kullanacağım derseniz yerden yüksekliği ile kesinlikle Qashqai olabilir. Yüksek araç sürme keyfi verecektir. Qashqai arka koltukta oturan için (camın alçak olmasından olabilir) biraz basık kalıyor hissi veriyor, (ama kesinlikle içi dar anlamı çıkmasın) bir de bagaj hacmi göründüğü kadar yeterli olmayabilir. c maxin bagaj hacmi konusunda tam bilgim yok. bunlar sizin ailenizin kalabalık olup olmamasına göre de sizi etkileyebilir. bir de fordun iç tasarımı "bence" pek çok araçtan iyi..

Ayrıca ikisi de ayrı kategori gibi duruyor bu araçların. burada kriterler sizin kullanım tercihlerinize göre değişecektir.. diğer, servis-ikinci eli-teknik veriler gibi detayları da dikkate almanızda faydalı olabilir.

bir de bir aracı renk gerçekten çok farkettiriyor. pekçok insan siyah rengi severken ben qashqaide siyahın çok kötü olduğunu düşünüyorum ve renk seçenekleri kısıtlı galiba. yurtdışı plakalı bir qashqaide sunrooflu ve tam tonunu bilemiyorum ancak kiremit kırmızı veya pastel kırmızı gibi bir tonda araç görmüştüm çok ama çok hoş duruyordu doğrusu. ancak siyah veya koyu gri için ise diyebileceğim tek şey "sırf renginden dolayı almam" olabilir mesela... renk bu kadar değiştiriyor aracı ...ancak c max için renk seçenekleri ve daha çeşitli sanki...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I_tech -- 17 Ocak 2009; 23:22:34 >

• C-Max'in tipine ısınamadım.Qashqai'yi seçerdim.Sebebi ise NISSAN servisinde çalışan bir komşumuzun söyledikleri.Zaten Japon araçları motorlarının sorunsuzluğu ile bilinir,taş gibi araba.Forumda Qashqai alan biri,görüşlerini yazmıştı.Arama yaparsanız,bulursunuz.
  • Benim tercihim kesinlikle Qashqai olurdu. Smax sıradan bir görünüme sahip.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nakreko

Benim tercihim kesinlikle Qashqai olurdu. Smax sıradan bir görünüme sahip.

smax degıl arac c-max .

kesınlıkle FORD FOCUS C-MAX .

sony muzık sıstemınden dolayı bıle tercıh edılecek bır arac kı kaşkai de ses sistemi cok kötü
  • cmaxla Qashqai karsılastırılamaz bıle tabıkıde Qashqai cmax cok sıradan bır arac kalıyor yanında.
  • Bu arada qashqai'deki 1.5 dci motoru reno üretiyor.
  • İkisi de ayrı sınıf araç. Kaşkai şehir kullanımı için üretilmiş 2 çeker crossover denilen yapıdaki jip görünümlü bir araç. Görüntü olarak kaşkai daha güzel. İşlevsellik açısından cmax daha önde.
  • kaşkai dar bir iç alana sahip, tavanı alçak bir kere camları küçük ; şayet aile büyükse özellikle arka koltuk alanı bakımından c max daha iyi bir seçim olur.

hayırlı günler.
  • C-Max in ön konsolu oldukça çekici ve kaliteli görünüyor aynı kaliteye qashqai de sahip ama c-max kadar çekici değil. c-max in arka ledli stopları güzel. Qashqai de doğal olarak daha heybetli ve büyük görünmenin getirdiği bi avantaj var. Zaten aynı sınıfta değiller. Beklentiler iyi değerlendirilmeli ve ondan sonra karar verilmeli aynı amaca hizmet eden araçlar değiller bence.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.