Şimdi Ara

Corolla mı,Focus mu,c-max mı,elentra mı,duster mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
4.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İkinci el bir araba almayı düşünüyorum. 35-40.000 tl.bütçem var.

Günlerden beri araştırıyorum.Herkes bişey söylüyor. Corolla yağ yakıyor,fren problemi var,focus ses alıyor süspansiyon iyi değil, duster 4x4 esp'li al ama konfor iyi değil, elentra çarpışma testine girmemiş, falan filan.

2 çocuk var 5 ve 2 yaşında. şimdi araba almanın zamanı diye düşünüyorum.Değerli fikirlerinizi bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: xyz321

İkinci el bir araba almayı düşünüyorum. 35-40.000 tl.bütçem var.

Günlerden beri araştırıyorum.Herkes bişey söylüyor. Corolla yağ yakıyor,fren problemi var,focus ses alıyor süspansiyon iyi değil, duster 4x4 esp'li al ama konfor iyi değil, elentra çarpışma testine girmemiş, falan filan.

2 çocuk var 5 ve 2 yaşında. şimdi araba almanın zamanı diye düşünüyorum.Değerli fikirlerinizi bekliyorum.

C max al.Kapısı da tok diye kapanıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadece cmax kapısı mı tuck diye kapanıyor :-))
  • Duster B yada B+ neyse segmentidir konfor bakımından biraz geride
    1-2 yaşında Corolla Elegant ,Focus Titanium o kadar para vericekseniz Full olanı alın
  • Hocam Dacia duster SUV segmenti.

Ya Ford daha önce bindim sürmedim. Focus sedan 2012 test sürüşü yaptım pek hoşuma gitmedi. Corola sürmedim hiç.onunda kasa değişecek zarar edersiniz falan diyolar.
  • kesinlikle ELANTRA
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Focus mu Corolla mı ?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam hyundai de artık çok güzel arabalar üretiyor.elentranız var mı bilmiyorum.ama onun da tipine abartı diyolar 35-40 milyara al.zarar et olmasın istiyorum.elentra da hoşuma gidiyor.birde bu çarpışma testi olayına neden girmemiş?
  • terazi

honda normalde tip olarak hoşuma gitmez ama bu araba güzelmiş. boyananı değişeni yazmamışlar ilana...
  • corolla focus doster kullanan yok mu
  • Merhabalar
    Bahsettiğiniz araçlar içerisindeki fordlara sahiptim hatta şuan 2006 c-max tdci ghia aracım var fordlar ses yalıtımı dışında gayet güzel araçlardır.Fakat ben şuanda D sınıfı araçlara bakıyorum Laguna-mondeo vb gibi size tavsiyem alacağınız araçları kullanın ve öyle alın başkasının tavsiyesi veya dış görünüşüne göre değil... Güzel bir araç almanız dileğiyle
  • quote:

Hocam Dacia duster SUV segmenti.

Ya Ford daha önce bindim sürmedim. Focus sedan 2012 test sürüşü yaptım pek hoşuma gitmedi. Corola sürmedim hiç.onunda kasa değişecek zarar edersiniz falan diyolar.

ne zamandan beri duster suv segmenti oldu ?..

bildiğin otomobil sınıfda bir araç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: townend

Merhabalar
    Bahsettiğiniz araçlar içerisindeki fordlara sahiptim hatta şuan 2006 c-max tdci ghia aracım var fordlar ses yalıtımı dışında gayet güzel araçlardır.Fakat ben şuanda D sınıfı araçlara bakıyorum Laguna-mondeo vb gibi size tavsiyem alacağınız araçları kullanın ve öyle alın başkasının tavsiyesi veya dış görünüşüne göre değil... Güzel bir araç almanız dileğiyle

çok teşekkür ederim.C-max 2012 modeli de çok hoşuma gidiyor.Ama satarken zarar edermiyim diye şüphelerim var?
  • focus güzeldir
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazminator

quote:

Hocam Dacia duster SUV segmenti.

ne zamandan beri duster suv segmenti oldu ?..

bildiğin otomobil sınıfda bir araç.

duster suv dur.

http://www.arabam.com/haber/Otomobille-Yasam-Satislar-azaliyor-listeler-degismiyor/Detay-295503

• Arkadasimda 2010 modeli var, vergide otomobil sinifinda geciyor, bu yuzden eeminim otomobil geciyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • c-max
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoLaN

c-max

c max satarken kolay satılır mı?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RoLaN

c-max

c max satarken kolay satılır mı?

evet bu sınıfta en aranılan araçtır
  • Elantra veya Civic. İkiside çok iyi ancak sahki Civic biraz daha ağır basıyor
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.