Şimdi Ara

FM TRANSMITTER ONERİSİ OLAN?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
10.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

AMERİKAN BİR JİPİMİZ OLDUGU İÇİN TÜRK FMLERİNİ AÇMIYOR, TRANSMITTER ALAYIM DEDİM, TAVSİYE EDECEĞİNİZ HEM KULLANIŞLI HEMDE İŞLEVİ ÇOK OLAN BİR ÜRÜN VARMMI? MESELA DİREKSİYONDAKİ TUŞLARLA ÇALIŞTIRABİLECĞEİMİZ VS?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

There is a house in Charming Town, They call the Rising Sun

2006 Opel Astra H Enjoy 1.3 CDTI
  • quote:

Orijinalden alıntı: emirhanardgn

Fm transmitterler aşırı şekilde cızırtılı oluyo. Bence almayın pişman olursunuz. Aux daha mantıklı gibi.

peki aux dediğiniz nasıl oalcak? auxdan nasıl radyo çalabilirim?

Orijinalden alıntı: evosangels

quote:

Fm transmitterler aşırı şekilde cızırtılı oluyo. Bence almayın pişman olursunuz. Aux daha mantıklı gibi.

Telefonda radyo özelliği varsa olur yada internet radyosunu açarsınız. Bana göre de en mantıklısı aux...

• Transmitterlar çok cızırtılı oluyor en pahalısını bile alsanız kaliteli ses alamazsınız heleki istanbul gibi bir şehirde yaşıyorsanız aldığınıza pişman eder adamı. Ama alırsanızda aracın direksiyonundan kumanda edemezsiniz kendi kumandaları var televizyon kumandası gibi onunla kontrol edebilirsiniz.

Aracınız destekliyorsa kaliteli bir teyip alıp bluetoot veya aux ile bağlantı yapmanız daha sağlıklı olucaktır

• Ben bir süredir yukarıdaki ürünü kullanıyorum. Biraz cızırtı var ama rahatsız edecek kadar değil.

• İstanbul ve çevresinde fm transmitter bir işe yaramıyor.
    Intel i5 2500k @ 4.5 Ghz___Asus P8Z77-V__Asus Strix GTX970 OC___8GB DDR3 Crucial Ballistix CL8 1600Mhz___Kingston V300 60GB SSD___Seagate 7200.11 500GB___Seagate 7200.12 500GB___250GB+ 500GB 2.5" HDD___Seagate 2TB___CM HAF X 942___Zalman ZM500-LX PSU
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: evosangels

quote:

Hocam aux hakkında pek bi bilgim yok ama fm transmitter kesinlikle büyükşehirlerde kullanılmaz. Ankarada kullanmaya çalıştım ben cızırtıdan hiçbir şey duyulmuyo yani. Hele ki istanbulda falan kanser eder.

There is a house in Charming Town, They call the Rising Sun

2006 Opel Astra H Enjoy 1.3 CDTI
  • Fm transmitter diğer fm bantları ile karıştığından sorun oluyor ancak siz farklı bant demişsiniz. Kendi kullandığınız bantta çalışan transmitter varsa cızırtı vs olmaz fakat o frekansta alet Türkiyede bulunur mu bakmak lazım.

• Merhabalar, Konya'da xiaomi roidmi 2s ttansmitter kullanıyorum. Yeni 3s de çıkmış hatta. Mikrofon özelliği var yani Bluetooth ile telefon görüşmesi yapılabiliyor fakat çok kötü ses gitmiyor. Aracimda aux olmasına rağmen kablosuz olduğundan dolayı bu cihazi kullanıyorum ayrica hızlı sarj özelliği var tavsiye ederim, genelde cızırtı yok diyebilirim.

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.