Şimdi Ara

FM RADYO ÇALAN ÜRÜN TAVSİYESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

bana sadece fm çalan ama yüksek kalite ses veren ve otobüste felan müzik kalitesi bozulmayacak ürün tavsiye edebilirmisiniz?

mp 3 çalmasının önemi yok.

• hocam, sadece fm radio islevi goren bi alete sirf yuksek kalitede ses verecek diye tonla para vermeyi dusunmuyorsun herhalde? durum boyle degilse 3-5ytl ye cok guzel sqny, sonashi, panasoanig ve sunny ler var.

sanirim senin asil araman gereken bir kulaklik. cunku otobuste vs. rahat dinlemek istiyorsun. bunun icin isportadan 5ytl ye bir radyo alacaksin, ona kulakici (in ear monitor) bir kulaklik alacaksin. bu kulaklik dis sesi 10-20db civarinda izole edecek, sen de rahatca radyonu dinleyeceksin. bunu 40-50ytl ye sennheiser cx300 ya da creative ep-630'la yapabilirsin.
  • hocam senin dedigin 5 ytl lik radyolar askerde iyiydi

sanırım 80 -90 km hızla giden ikaruslarda hem pek çekmez hemde duymam gibi sanki

dogubank işi için boş vakitte ugrayayım diyorum..

saolun tavsiyelere..
  • Bende radyolu bir mp3 player almak istiyorum Bu konuda SAMSUNG YP-T6X ve CREATIVE MUVO SLIM arasında kararsız kaldım.En fazla 200 YTL'ye kadar verebilirim. Bukonudaki ustaların önerisini bekliyorum
    Yeni Bir Mp3 Player Arıyorum
    15 yıl önce açıldı
    FM Transmitter Önerisi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.