Şimdi Ara

The Flash (16 Haziran 2023) | Ezra Miller - Ben Affleck - Michael Keaton (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
785
Cevap
30
Favori
40.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Flm nasıl bilet kaç para

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wakara kullanıcısına yanıt
    The Flash (16 Haziran 2023) | Ezra Miller - Ben Affleck - Michael KeatonFilmografyoutube
    Dc nin son filmi The Flash'ın Spoilersız incelemesi ile karşınızdayım dilerim video hoşunuza gider. Metin Yazarı: Ali YAŞAR Seslendirmen: Burçin DİRENCİ Kurgu: Mert Esen Beni buradan takip edebilirsiniz. https://www.instagram.com/filmograf https://www.twitch.tv/filmografmedia https://twitter.com/Filmografmedia https://discord.gg/Tv7zetKEg7
    https://www.youtube.com/watch?v=NhDPGFFzZH4&feature=youtu.be

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Nickolas cageyi superman olarak görmeyi beklemiyordum 😁. George clooney yeni batman mi olacak şimdi ? Yoksa herşeyi sıfırlayacaklar mı?
  • Bir flash fanı olarak ben çok sevdim filmi. En sevdiğim karakter olunca en kötüsünü bile zevk alarak alarak izlerim ama filmi izlerken sanki biraz zorlama olmuş, millet bunu beğenmeyecek diye içimden sık sık geçirdim.

    Çok konuşulan cgi ise speedforce içindeki görüntüleri bilerek kötü yaptıkları belli. Ama özellikle ikinci yarıdaki savaş sahnelerindeki cgi çok yapay ve emek verilememiş duruyor. Eski man of steel sahneleri ile supergirl-zod sahneleri arasında dağlar kadar fark var. Yine de Supergirl çok hoşuma gitti benim. Superman yerine kalsaydı hayır demezdim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • skyline94 kullanıcısına yanıt

    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Yok ya yeni batman seçerler bence. Ya da robinlerden biriyle devam ederler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filmi genel olarak beğendim, arada sıkılsamda, final bölümü güzel olmuş. Çoklu evren olayıda güzeldi. Filmden iki çıkarımda bulunulabilir bence


    Birincisi, gittiğimiz alternatif evrende superman olmadığı için hertürlü dünya yokoluyor ne yaparlarsa yapsınlar, supergirl, zodu yenemiyor. Zaten paralell evrenlerde farklı supermenlerin hep kazandığını görüyoruz. Yani suposuz dünyanın geleceği yok.
    İkincisi, Bary zamanda her geri gittiğinde, geçmiş ve gelecek değişiyor bu güzel, ama bunun sonu yok, her gidişinde yeni bir batman mi olacak ya da supermen. Birtek kendi değişmiyor. İlerde Baryi yine geçmişe gönderip, casti baştan sona değiştirebilirsin. DC 10 yılda bir bunu yapar artık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Aranızda Cevahir / Mpx salonda seyreden olduysa bir yorum rica etsek, perde aydınlatma, ses kalitesi anlamında?

    Boşu boşuna gidip sonra kavga, gürültü keyfimizi kaçırmayalım.The Flash (16 Haziran 2023) | Ezra Miller - Ben Affleck - Michael Keaton 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lomax. -- 21 Haziran 2023; 11:17:39 >
  • Bu da spoilerli inceleme


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filmi IMAX izledim 3D olmaması harikaydı. Filmi genel olarak beğendim 7.5/10 notum.


    Nicolas Cage Supermanine bayıldım çok iyiydi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nike -- 23 Haziran 2023; 1:18:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Multiverse girmelerinin tek sebebi sjw, lgbtqxwyz. Dügmeci zenci superman, asker arkadasiyla evlat edinmek isteyen kahramanlar goruruz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filmin gişede patlaması o kadar normal ki. Adamlar her filmde başka batman, her filmde başka bir süperman(girl???), bunun sonu gelmez ki. İnsanlar sinemaya acaba bu sefer kimleri göreceğiz diye gitmez abi.

  • Sonunda filmi izledim. Eleştirilere bakıp baya kötü bi film diye düşünerek gittim sinemaya ama ne bileyim, filmde gözüme batan sadece 2 şey vardı, birincisi Multiverse ile ilgiliydi diğeri de yine Multiverse ile bağlantılı sonlardaki sahnelerde kullanılan efektlerle ilgiliydi.


    Edit: Hep şey diye eleştiri yapılmıştı, Flash'ın hızını bize hissettiremiyorlar Marvel daha iyi yaptı o işi Quicksilver'la diye öyle diyorlardı ama bilmiyorum bence iyiydi hız konusu.


    7/10




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GSACS -- 29 Haziran 2023; 15:36:0 >
  • Spoiler ......


    Öncelikle zaman olayını açıklarken şöyle bir yanlış yapmışlar, "ne olursa olsun annem yine ölecek her şey olacağına varır" gibi bir tema işlerken bir anda, Batman i değişmiş görüyoruz ayrıca Barry zaten annesinin ölmediği bir paralel evrene gitmişti yani babasını hapisten çıkartıp Batmanin değişmesine neden olduğu gibi annesini de yaşatabilirdi bittabi ... Diğer bir açıklama Barry en sonda yine başka bir paralel evrene gelmiş olabilir ama bu durumda o evrendeki Barry nerde diye sormak lazım


    Filmi ise genel olarak beğendim özellikle Keaton un Batman inin tekrar görmek ve o efsane müzik eşliğinde gaz sahnelerini izlemek harika oldu ... birazda eski Gotham a dair şeyler görsek tadından yenmezdi, cameolardaki çok iyiydi 90 lardaki Süperman i gördük ondandan eskileri hatta güzel çizmişlerdi ... Barry nini annesi ile son sahneleri de baya duygusal olmuştu




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 29 Haziran 2023; 19:8:10 >




  • Film gişede fena çakıldı maliyetini bile henüz çıkaramadı

  • idare eder
    O kadar kötü bir film değil



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buradan bir taytlı geçti -- 29 Haziran 2023; 20:57:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu film neden gişe de çakıldı anlamadım . Belkide beklentiyi karşılamadı , film sonrası yorumlar çok iyi değildi ama yinede az buçuk gişe yapmasını beklerdim . Ezra miller'a tepki olsun diye insanlar gitmemişde olabilir tabi ki .
    Ama sanırım DC'nin şuan karman çorman olması , evrenin nereye gideceğinin belirsiz olması , insanların zaten James gunn'ın oluşturacağı yeni evrende bu filmin önemi olmayacak diye filmi çok önemsememesi gişe de etkili olmuş olabilir.
    Bundan sonra da zaten yeni Superman filmine kadar olan eski yönetimin filmleri gişe de çakılır gibi . Direkt bu filmleri iptal edip yeni evreni başlatacak olan filmi vizyona sokmaları daha mantıklı gibi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moueson -- 5 Temmuz 2023; 0:15:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 18 Temmuz'da dijitalde.

  • Moueson kullanıcısına yanıt

    DC filmlerinin başında kim varsa ne eski evreni yönetebildi, nede bu geçiş sürecini. Değişen isimler eski ekibin yaptıklarından nefret edercesine sahneler çıkarttıkları sürekli konuşuldu durdu. Hatta sadece bu film bile değil, bütün geçiş filmleri dahil.


    Ezra Miller karakterine flash karakterini hiç yakıştıramadım bir türlü.


    Ben Affleck bile teklif edilen her batman rolünü memnuniyetle oynadı. Halbuki türlü türlü dedikodular ortaya atılıp duruyordu. Demek yeni yönetim net bir şekilde bütün J.L. karakterlerini silmeye kararlıydı.

  • Animasyonlar hariç güzel filmdi işi az bilen paintte daha güzel animasyon yapar daha kötüsü hint aksiyon sahnelerinde havada mermi tutan karakter

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 4K 2160p GelmişThe Flash (16 Haziran 2023) | Ezra Miller - Ben Affleck - Michael Keaton 

  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.