Şimdi Ara

The Flash (16 Haziran 2023) | Ezra Miller - Ben Affleck - Michael Keaton (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
785
Cevap
30
Favori
40.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Filmde ne zaman iki Barry de aynı sahnede olsa, içlerinden birisinin bilgisayar oyunu karakteri gibi gözükmesinin önüne geçememişler. Yani CGI departmanına ayrılan bütçede heralde bi sorun oldu. Ulan ortalama bi yutubıra versen bundan daha iyi yapardı deepfake sayesinde. Bu nedir?


    Filmde hoşuma giden tek şey Supergirl. "Man" olanından öyle sıkıldım ki, süper hatun görmek hoşuma gitti. Keşke artık man'ini bi kenara bıraksak da hatun versiyonundan devam etsek.

  • Olmamış abi. Film çok eksik bitti. Mesela
    gittiği zaman çizgisindeki sonu görrmedik. Batman-Supergirl kurtuldu mu? Düşmanı yenebildiler mi? Yoksa o çizgi, sonu değiştirdiğin için yokmu oldu? vs vs.
    Efektler kötü üstüne renk tonları çok çatlak. Al çerezi kolayı, izle unut. Eğlenirsin, sanatsallık sıfır.

    Üstteki yoruma kayılıyorum. En sevdiğim şey Supergirl oldu. O asiliğine, kuulluğuna ölürüm ya.

    Twistlere bayıldım birde.

    Puanım 10/6.4



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackGhost12 -- 18 Temmuz 2023; 3:45:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BlackGhost12 kullanıcısına yanıt

    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Annesini kurtarmaya gittiği zaman çizgisi, Superman olmadığı için dünya her türlü kaybedip Zod galip geliyor.
    Geri döndüğü zaman çizgisinde ise her şey eskisi gibi yerine oturuyor, yine Superman, Zod'u yeniyor.
  • Film zevkli olmuş yalan yok ama yani bu görsel efektlerin kötülüğü nedir ya. Produksiyona biraz daha para yatirilsa çok güzel bı film olabilirmiş aslında. Gerçekten ben üzüldüm bu haliyle çıkmasına. İlk Flash filmi haberleri çıktığında liseye gidiyordum 25 yaşında anca filmi izledim o da bu haliyle. En azından filmi görebildiğim için mutluyum Ezra Millerlı Flash filmini gerçekten görmek istiyordum içimde ukte kalmadı. TASM 3 çok büyük ukteydi mesela bana. Hiçbir şey izleyip keyif alamadığım bı dönemde gecenin dordunde kendini izletti valla bana bu haliyle de olsa, eğlenceliydi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her ne kadar akıl hastası pislik bir adam olsa da çok iyi oynamış ve filmi taşımış..


    Filmi gayet güzel bulduğumu söylemeliyim.


    İlk 20 dakikadaki espritüel yaklaşım hoşnutsuzluk verdi tabi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 22 Temmuz 2023; 14:55:55 >
  • Fragmanı leş gibiydi ama filmde o kadar sırıtmadı cgi popüler kültürde pek gözüme batmadı body pozitiviti, lgbt, sjw gibi olaylar pek yok varsada dikkat etmedim. Beğendim açıkçası.

  • Filmden çok çizgi filme benzemiş..Tek güzel tarafı tüm batman'lerdi.

  • Çok detaylıydı. Tam hatırlamıyorum ama çizgi romanından bile belki daha detaylıydı. Gayet güzeldi. Fakat bu filmin prodüksiyon aşamasında çok sahne çıkartıldı, değiştirildi. Umarım bluray versiyonda bazı ekstra sahneler yer alır.

  • Kötü bir film değil ama Flashpoint filmi yapıyorsun ve ortada Superman yok. Kurgu esasen iyi ki zaten Flashpoint serisinden alınma. Lakin çift flaş olayı saçmalıktı. Flashpoint animesi bundan daha iyi. Şu filmde Superman olmalıydı hatta
    annesinin öldüğü sahnede Reverse Flash’ı o kırmızı gözleriyle görmeliydik.
    Efsane bir film olabilirdi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • reverse flash'i aradı gözlerim ama maalesef göremedik. neyse yine de film fena değildi güzel zaman geçirmek için izlenir.

  • vasat bir filmdi


    Ezra Miller'ı hiç sevmem ama bu filmde hakkını vermek lazım gerçekten iyi oynamış


    Batman'leri falan da görmek güzeldi.


    Genel anlamda çok gereksiz bir film olmuş, çok çok daha iyi bir senaryo çıkarılabilirmiş

  • Ben beğendim filmi ya. Sıkmadan izlettirdi

  • Evreni muazzam kötü kapatan ortalama bir film. Özgün bir hikaye yaratmaya çalışmışlar ama ellerinde patlamış. Ezra Miller'ın film öncesi saçmalıkları bir yana filme baktığımda iyi yapılabilecek iken kötü yapılan bir sürü şey gördüm. Fragmanlarda Affleck çok iyi gözüküyordu ama 2017 JL de ki rezil Batman'i direk getirip bu filme koymuşlar. En azından vedasını güzel yaptı. Gunn yeni DC evrenine bu Flash'ı alarak ne kadar iyi yaptı göreceğiz onu da. Filmin sonu ise baya fiyasko.

  • Marvel sinemada paralel evrenleri işlediğinde tutuldu. Flash karakteri ise paralel evrenlerin öncüsü zaten ama Marvel sayesinde filmlerde o kadar çok paralel evrene maruz kaldık ki artık superkahraman filmleri bunu anlatır oldu. Bu da sıkmaya başladı.


    Tamam flash hikayesinde zaten bu geçmek zorundaydı ama umarım ileri deki DC evreninde tek bir evren anlatılır inşallah. Sıkıldım karakter değiştirip durmalarından. Artık tek bir batman, tek bir Superman olsun. Oyuncu değiştirip durmasınlar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çöp

    salın artık paralel evren çoklu evren goygoyunu arkadaş gına geldi önümüze bakalım


  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Kartal Göz izlemeyi planlamadığım için en azından özet halinde senaryosunu öğreneyim diye attığın videoyu izledim. Nasıl bu kadar berbat bir hikaye yazabilmişler açıkçası şaşkınlık içerisinde kaldım. Tamamen boşluklarla veya acayipliklerle dolu. Hadi herkes fırtınalı yıldırımlı şimşekli havada şemsiye ile sokağa çıksın, belki ölmezler de Flash olurlar! Yahu en basitinden bu kadar düz bir mantıkla o evren Flash'tan geçilmezdi!


    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Orijin hikayesi ta birinci dünya savaşında geçen Wonder Woman niye bir anda ortadan kaybolsun mesela? Flash o kadar eskiye gitmemiş ki. Düpedüz saçmalık.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filmi yeni izleme fırsatı buldum . İlk öncelikle şunu söylemeliyim ki film aslında zod ile olan savaşa kadar çok iyi . Espriler komik , ama Shazam gibi cıvık bir filmde değil . Ama sonra bir şeyler olacakmış gibi hissediyorsunuz büyük bir savaş falan bekliyorsunuz ama film size onu vermiyor. Filmin tam bu noktada finalinin değiştirildiği çok belli . Flash zod'u ne olursa olsun yenemeyeceğini anlıyor ama genç flash zamana geri gidip duruyor . İşte bu noktada film bence mantıklı olmayan sıkıntılı bir yola giriyor. Cgı zaten kötü , sonra bir tane da yaşlı flash ortaya çıkıyor ama film tam konuyu anlatamıyor. Siz büyük bir final savaşı beklerken hiç bir şey olmuyor.
    Bence filmin en sinir bozucu yanıda tüm her şeyi boşa izlememiz. Boşuna keaton batman'ı ikna edildi , supergirl boşuna kurtarıldı çünkü filmin sonunda flash her şeyi eski haline getirdi .
    Keaton batmani'ni çok sevdim, supergirl de iyiydi ama bu iki karakter de çok yüzeysel kaldılar .
    Bu arada bazı sorularım var bilgili arkadaşlar cevap verirlerse sevinirim .
    1) flashın istediği zaman kafasına göre farkli evrenlere gidebildigini gördük bu çizgi romanda da öyle mi ? Bu durumda farklı evrenlerde flashların bizim evrene gelme olasılığı da çok yüksek olmuyor mu?
    2)bizim flash filmin sonunda evine döndüğünde batman'ın değiştiğini görüyoruz . Acaba bu evren farklı bir evren olabilir mi ?
    3) zod supergirl'ü nasıl bu kadar kolay bıçakladı ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Moueson kullanıcısına yanıt

    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    1) Evet, Flash'lar istediği evrene gidebilir.2) Farklı evren değil, babasını kurtardığı için bütün evren değişti.3) Supergirl, Superman kadar sarı güneşe maruz kalmamış, hayatının büyük bir çoğunluğu kırmızı güneş altında geçirdiği için büyük ihtimalle tam gücünde değildi.
  • Doom kullanıcısına yanıt

    Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim .

    1) eğer dediğiniz gibi flash istediği evrene istediği zaman gidebiliyorsa bu bir kaosa neden olmaz mı ? O konuda kafam karıştı . Yani sonuçta binlerce farklı evren ve flash var. Her flash'ın farklı evrenlere bir kez gitmesi bile kaosa sebep olabilir .

    2) peki bu nasıl olabiliyor hocam. Sırf babasını kurtardı diye bütün evren neden değişiyor onu anlamadim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.