Şimdi Ara

The Flash (16 Haziran 2023) | Ezra Miller - Ben Affleck - Michael Keaton (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
785
Cevap
30
Favori
40.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Fılmde 3 batmanı aynı sahnede gorecegımız soylenıyor. Spoderman 3 e gönderme yapmak ıstemısler heralde. Ucuncu batman de fanatıklerden gızlece saklanan Christian balen evrenındekı batman olacakmış. Bazıları ucuncu batmanı robert pattınson olacak sanıyor ama degıl.
    Bazıları batman robındekı george clooneyın olacagını düşünüyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wakara kullanıcısına yanıt

    Olurda öyle bir şey yaparlarsa sır gibi saklamaları lazımdı. Spiderman'de 3 spidi olacağını bağıra bağıra söylemiş, bence seyir zevki kaçmıştı.

  • Valla Fragman çok iyi görünüyor. Ama birden multiverse e girmeleri iyi bi seçenek mi? Misal marvel kaç yıldır bunun altını doldurdu yavaş yavaş işledi iyide olsa kötüde olsa.


    Eğer Christian Bale'de filmde olur mu sizce? böyle bi olasılığa nasıl bakıyorsunuz? olma ihtimali var mı? Eğer olursa ortalık karışır :D Süper olur bence. Baya gaza getirir beni. Fragmanın sonundaki supergirl ne ayak? Çizgi romanları vb okumadığım için bilmiyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nymphetaminê -- 22 Şubat 2023; 1:18:38 >
  • Nymphetaminê kullanıcısına yanıt

    Multiverse girme sebepleri daha çok evreni sıfırlamak için. Shazam, Flash ve Aquaman filmlerinden sonra James Gunn'ın geliştirdiği evrene geçilecek. Yeni Superman, Yeni Batman belki diğerleri için de yeni aktör seçilecek.

  • Doom kullanıcısına yanıt

    Anladım hocam. Ne yalan söyliyim ben baya beğendim fragmanı. Belkide en doğru şeyi yapıyorlar. bakalım nasıl olacak




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nymphetaminê -- 22 Şubat 2023; 14:8:31 >
  • Tom Cruise izlemiş ve beğendim demiş.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peter safran shazamını gördükten sonra bu evrenden hiç ümidim kalmadı. Berbat bir shazam izledik. Yeni DC evreni bol bol cıvıklıklarla dolu ergenler için bir evren olacak, Cavili ve Ben aflecki niye çıkardıkları belli, ikiside ağır adam bu cıvık filmlerde işi olmaz zaten, ikisinin yerinede muhtemeln ergenlerin istetiği gibi light, yumoş bir superman ve acıların çocuğu bir batman izleriz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • freshwind F kullanıcısına yanıt

    inan bende bıktım

  • The Flash (16 Haziran 2023) | Ezra Miller - Ben Affleck - Michael KeatonDCyoutube
    Watch worlds collide in trailer 2 for The Flash - Only in Theaters June 16. #TheFlashMovie Warner Bros. Pictures presents “The Flash,” directed by Andy Muschietti (the “IT” films, “Mama”). Ezra Miller reprises their role as Barry Allen in the DC Super Hero’s first-ever standalone feature film. Worlds collide in “The Flash” when Barry uses his superpowers to travel back in time in order to change the events of the past. But when his attempt to save his family inadvertently alters the future, Barry becomes trapped in a reality in which General Zod has returned, threatening annihilation, and there are no Super Heroes to turn to. That is, unless Barry can coax a very different Batman out of retirement and rescue an imprisoned Kryptonian… albeit not the one he’s looking for. Ultimately, to save the world that he is in and return to the future that he knows, Barry’s only hope is to race for his life. But will making the ultimate sacrifice be enough to reset the universe? “The Flash” ensemble also includes rising star Sasha Calle, Michael Shannon (“Bullet Train,” “Batman v Superman: Dawn of Justice”), Ron Livingston (“Loudermilk,” “The Conjuring”), Maribel Verdú (“Elite,” “Y tu mamá también”), Kiersey Clemons (“Zack Snyder’s Justice League,” “Sweetheart”), Antje Traue (“King of Ravens,” “Man of Steel”) and Michael Keaton (“Spider-Man: Homecoming,” “Batman”). “The Flash” is produced by Barbara Muschietti (the “IT” films, “Mama”) and Michael Disco (“Rampage,” “San Andreas”). The screenplay is by Christina Hodson (“Birds of Prey,” “Bumblebee”), with a screen story by John Francis Daley & Jonathan Goldstein (“Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves,” “Spider-Man: Homecoming”) and Joby Harold (“Transformers: Rise of the Beasts,” “Army of the Dead”), based on characters from DC. The executive producers are Toby Emmerich, Walter Hamada, Galen Vaisman and Marianne Jenkins. Joining director Muschietti behind the camera are director of photography Henry Braham (“Guardians of the Galaxy Vol. 3,” “The Suicide Squad”), production designer Paul Denham Austerberry (“IT Chapter Two,” “The Shape of Water”), editors Jason Ballantine (the “IT” films, “The Great Gatsby”) and Paul Machliss (“The Gentlemen,” “Baby Driver”), and costume designer Alexandra Byrne (“Doctor Strange,” “Guardians of the Galaxy”); the score is by Benjamin Wallfisch (“The Invisible Man,” the “IT” films). Warner Bros. Pictures presents a Double Dream/a Disco Factory production of an Andy Muschietti film, “The Flash.” It will be distributed worldwide by Warner Bros. Pictures and is set to open in theaters in North America on June 16, 2023 and internationally beginning 14 June 2023.
    https://www.youtube.com/watch?v=r51cYVZWKdY
  • İzleyenler beğenmiş. Hikaye düzgündür umarım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Flash (16 Haziran 2023) | Ezra Miller - Ben Affleck - Michael Keaton
  • JusticeLeague kullanıcısına yanıt

    The Flash (16 Haziran 2023) | Ezra Miller - Ben Affleck - Michael Keaton The Flash (16 Haziran 2023) | Ezra Miller - Ben Affleck - Michael Keaton 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • freshwind F kullanıcısına yanıt

    Shazam , aquaman , blue beetle bunlar eski yönetimin filmleriydi . Yeni filmleri görmeden net konuşmamak lazım .


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • #TheFlash , Rotten Tomatoes açılışını 53 eleştiri ile %72 olarak yaptı.

    Eleştirmenlerin filme verdiği puanların ortalaması ise 6.3/10.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dewe34 kullanıcısına yanıt

    Bu siteleri baz almayın. Tamamen besleme siteler hatta böyle sitelerin yok olması lazım. Eğer bir firma kuruluş vs. hakkında yanlı yorumlar yapılıyorsa öyle platformlardan hayır beklemeyin.

  • Bu film için en çok heyecanlandığınız karakter hangisi? Sanki flash filmi olsa bile insanlar diğer karakterleri izlemek isteyecek gibi geliyor bana.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • freshwind F kullanıcısına yanıt

    Hocam justice league nispeten cıvık bir filmdi ama affleck ve henry filmde başrollerdeydiler.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • JusticeLeague kullanıcısına yanıt

    Supergirl The Flash (16 Haziran 2023) | Ezra Miller - Ben Affleck - Michael Keaton The Flash (16 Haziran 2023) | Ezra Miller - Ben Affleck - Michael Keaton 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Film orta şeker ama çok daha iyi olabilirmiş. Eğer Snyder evreninden vazgeçilmeseydi orijinal Flashpoint Paradox hikayesi izleyecektik büyük ihtimalle.


    Sonlardaki görsel efektler rezalet, gözlerim kanadı.


    Keaton'ın Batman'inin hakkı verilmiş, dövüş sahneleri güzeldi. Sürprizler de çok iyi.


    Biraz daha ciddi tonda ve son bölüm daha aksiyonlu olsa tadından yenmezdi. Ortalamanın bir tık üstü film.


    7/10

  • Yeni bir başlangıca hazırlık gibi olmuş bu film. Karakterler komple değişiyor gibi duruyor. Baş agrisiyla çıktım filmden görsel efektler etkiledi beni sanırım. Aşırı fazlaydi

    Bir daha izleyebilecegim bir film değil. 7 puan ideal sanirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.