Şimdi Ara

FINAL FANTASY XV PS4/PRO - Rehber Niteliğinde Ana Konu - Metascore 84 (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.338
Cevap
16
Favori
42.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Galiba yolun dışındada gidebilecek ama cok zevkli olacagını sanmam bi sürü taş ağaç çalılık var rahat sürülmezki çok fazla boş arazi yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • “Regalia Type-D"

Final Fantasy XV is available now for PlayStation 4 and Xbox One.
  • Hah bi monster truck ha bakalım taşların ağaçların üstündende geçecekmi yoksa çok az boş arazi var sudada gitse iyi olur su modu falan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barbarbeku -- 12 Haziran 2017; 11:19:57 >
  • arkadaşlar bilen yardım ederse çok sevinirim. Regalia type-F yapabilmek için gerekli Strange engine parçasını 8. bölümün içerisinde aldığımız bir yan görevle yapıyormuşuz. Ben bu ayrıntıyı kaçırdığım için bölüm 10 dayım şuan ben bu görevi alıp bu iteme ulaşamayacak mıyım? platinyuma gidiyorum
  • büyük bir patch gelicekti 13 bolum tekrar gözden gecilecekti o geldimi acaba arkadaşlar
  • fatihort F kullanıcısına yanıt
    Görev zaten 50 level görevi, istediğin zaman yapabilirsin. Oyunu bitir, sonra açık dünyaya geri dönüp yaparsın.
  • Oyunu bitirdim ve söyleyebileceğim 10 senelik bekleyişin ürünü bu olmamalıydı. Bu oyun FF XIII-Versus olarak kalmalıydı zira XV olmayı hak etmiyor.

Neden Hak Etmiyor?

-Hikaye tamamlanmamış. Oyun size başlangıçta trilyonlarca karakter gösteriyor. Oluşabilecek olan senaryoları hayal ediyorsunuz gel gelelim hiçbiri gerçekleşmiyor. Bu bir oyun ve JRPG bölümlerden oluşan film değil.
    -Eski ve yeni oyuncular için bir Final Fantasy mottosuyla oyunun zerre alakası yok. Oyunun dövüşleri bildiğin button mashing ve quick time event. Aşırı çizgisel tek yapmanız gereken O tuşuna sürekli basmak. Eski FF hayranlarından ziyade boyband gibi giydirdikleri karakterlerle maksimum 15-19 yaş arasına hitap etmişler.
    -FF VII'den beri bu seriyi oynarım ve son boss savaşlarının ne denli zor olduklarını ve ne denli görkemli olduklarını bilirim. Bunda bildiğin adamın tekiyle dövüştük ve oyun bitti.
    -Eski FF'lerde oyun başlangıçta çizgisel olurdu sonrasında free roam'a geçerdik. Bu oyunda ise tam tersi. Oyunun başlangıcında sıfır konu anlatımıyla free roam'a başlamak nedir? XV'in koca bir haritası olsa da mekanları fantastiklikten çok uzakta ve aynı.
    -Noctis'li Chapter 13 rezalet ötesi. Rezalet, rezalet tek kelimeyle mide bulandırıcı derecede rezalet. Final Fantasy değil Resident Evil yapmışlar. Kaç tane Final Fantasy oyununda Jumpscream gördünüz bu zamana kadar? Bu nasıl bir saçmalıktır?
    -Oyun bir noktadan sonra 5 dakikada bir chapter atlıyor. Trenin üzerinde button mashing yapıyorsunuz ve chapter bitiyor. Çizgiselin ne olduğunu öğrenmek isteyen FF XIII oynasın. O oyunda hiç yoktan dolu dolu işlenen bir hikaye vardı ve chapterlar böyle saçma bir şekilde sona ermiyordu. Bu çizgisel değil resmen mini game olmuş.
    -4 karakteri de geliştiriyorsun son savaşa sadece ana karakter katılıyor. Hadi oradan!
    -Summonlarla yapılan boss fightlar... Bozulan kamera açıları... Duvarların içinden geçmek... Tek kelimeyle iğrenç ve tamamiyle quick time eventa dayalı.
    -Cor oyunun bir bölümünde savaş zamanı babanın yanında olamadığım için senden özür dilerim diyor. Noctis Ardyn'le savaşırken beyimiz yine ortada yok.
    -Oyunun bir bolumunde Gladio partyden ayriliyor. Dlcde anlasiliyor ki Ravusun kendisini tek hamlede yere sermesi bizimkinin canını sıkmıs. Boyle bir seyin oldugunu ogrenince insan haliyle oyunun bir bolumunde Ravus vs Gladio bekliyor. Ama o da ne? Chapter 13te sevgili dostumuz Ravusu ölü buluyoruz.

Yazık resmen yazık 10 sene boyunca oluşturdukları beklentiye yazık, FF serisinin adının böyle bir şeyle lekelenmesi gerçekten içler acısı bir durum. Bakın ne diyorum. FF XIII bile bu oyundan kat ve kat daha iyi bir yapımdı. Bu şey artık her neyse FF XV olmayı hak etmiyor. Oyundaki bir bölümü kesip dlc diye nasıl satarsın? İyi ki diyorum iyi ki bu DLC olayı 2000'lerde falan olmamış. Canım FFIX'u kese kese paramparça ederlerdi. Düşünsenize Lindbulm'dan Cleyra's Trunk kadar olan kısmın DLC ile satıldığını. Sonra 2. diskte Steiner ile birleşirlerdi hiçbir şey olmamış gibi.

FF XV bitmemiş bir oyun, yamalı bohça gibi boşluklarla dolu bir senaryosu var. Ama ben arabamla eski FF oyunlarının müziklerini dinleyip button mashing yapıp canavar keserim diyenler varsa alsın oynasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuomir -- 15 Haziran 2017; 0:55:17 >

• Pissacore kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler cevap için. Oyun bitince yapıcaz artık o itemi.
  • Ah nerede o ff7 deki boss savaşları insan özlüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Tuomir

Oyunu bitirdim ve söyleyebileceğim 10 senelik bekleyişin ürünü bu olmamalıydı. Bu oyun FF XIII-Versus olarak kalmalıydı zira XV olmayı hak etmiyor.

Neden Hak Etmiyor?

-Hikaye tamamlanmamış. Oyun size başlangıçta trilyonlarca karakter gösteriyor. Oluşabilecek olan senaryoları hayal ediyorsunuz gel gelelim hiçbiri gerçekleşmiyor. Bu bir oyun ve JRPG bölümlerden oluşan film değil.
    -Eski ve yeni oyuncular için bir Final Fantasy mottosuyla oyunun zerre alakası yok. Oyunun dövüşleri bildiğin button mashing ve quick time event. Aşırı çizgisel tek yapmanız gereken O tuşuna sürekli basmak. Eski FF hayranlarından ziyade boyband gibi giydirdikleri karakterlerle maksimum 15-19 yaş arasına hitap etmişler.
    -FF VII'den beri bu seriyi oynarım ve son boss savaşlarının ne denli zor olduklarını ve ne denli görkemli olduklarını bilirim. Bunda bildiğin adamın tekiyle dövüştük ve oyun bitti.
    -Eski FF'lerde oyun başlangıçta çizgisel olurdu sonrasında free roam'a geçerdik. Bu oyunda ise tam tersi. Oyunun başlangıcında sıfır konu anlatımıyla free roam'a başlamak nedir? XV'in koca bir haritası olsa da mekanları fantastiklikten çok uzakta ve aynı.
    -Noctis'li Chapter 13 rezalet ötesi. Rezalet, rezalet tek kelimeyle mide bulandırıcı derecede rezalet. Final Fantasy değil Resident Evil yapmışlar. Kaç tane Final Fantasy oyununda Jumpscream gördünüz bu zamana kadar? Bu nasıl bir saçmalıktır?
    -Oyun bir noktadan sonra 5 dakikada bir chapter atlıyor. Trenin üzerinde button mashing yapıyorsunuz ve chapter bitiyor. Çizgiselin ne olduğunu öğrenmek isteyen FF XIII oynasın. O oyunda hiç yoktan dolu dolu işlenen bir hikaye vardı ve chapterlar böyle saçma bir şekilde sona ermiyordu. Bu çizgisel değil resmen mini game olmuş.
    -4 karakteri de geliştiriyorsun son savaşa sadece ana karakter katılıyor. Hadi oradan!
    -Summonlarla yapılan boss fightlar... Bozulan kamera açıları... Duvarların içinden geçmek... Tek kelimeyle iğrenç ve tamamiyle quick time eventa dayalı.
    -Cor oyunun bir bölümünde savaş zamanı babanın yanında olamadığım için senden özür dilerim diyor. Noctis Ardyn'le savaşırken beyimiz yine ortada yok.
    -Oyunun bir bolumunde Gladio partyden ayriliyor. Dlcde anlasiliyor ki Ravusun kendisini tek hamlede yere sermesi bizimkinin canını sıkmıs. Boyle bir seyin oldugunu ogrenince insan haliyle oyunun bir bolumunde Ravus vs Gladio bekliyor. Ama o da ne? Chapter 13te sevgili dostumuz Ravusu ölü buluyoruz.

Yazık resmen yazık 10 sene boyunca oluşturdukları beklentiye yazık, FF serisinin adının böyle bir şeyle lekelenmesi gerçekten içler acısı bir durum. Bakın ne diyorum. FF XIII bile bu oyundan kat ve kat daha iyi bir yapımdı. Bu şey artık her neyse FF XV olmayı hak etmiyor. Oyundaki bir bölümü kesip dlc diye nasıl satarsın? İyi ki diyorum iyi ki bu DLC olayı 2000'lerde falan olmamış. Canım FFIX'u kese kese paramparça ederlerdi. Düşünsenize Lindbulm'dan Cleyra's Trunk kadar olan kısmın DLC ile satıldığını. Sonra 2. diskte Steiner ile birleşirlerdi hiçbir şey olmamış gibi.

FF XV bitmemiş bir oyun, yamalı bohça gibi boşluklarla dolu bir senaryosu var. Ama ben arabamla eski FF oyunlarının müziklerini dinleyip button mashing yapıp canavar keserim diyenler varsa alsın oynasın.

Çok güzel yazmışsın kardeşim. Yapacak bir şey yok artık. Bir final fantasy ve jrpg fanı olarak jrpg nin çöküşünü izliyorum resmen. Persone 5 çıktı sadece adam akıllı jrpg. Final fantasy xv versus 13 olarak kalmalı idi. Yalnız bu square ekibide iyi tembelleşmiş. Eski versus 13 üzerine 1o yılda bunları koyup önümüze xv diye getirdiler. Kafalarına kalın bir sopa ile vurmak lazım ki kendilerine gelsinler.

• Herşeyden önce animasyonlu boss çağırma ne la hemde istediğimiz zaman gelmiyor o boss gelecek yanımda duracak arkadaş

• FINAL FANTASY XV/15 Episode Prompto Gameplay Demo (DLC)

• quote:

Orijinalden alıntı: Tuomir

Oyunu bitirdim ve söyleyebileceğim 10 senelik bekleyişin ürünü bu olmamalıydı. Bu oyun FF XIII-Versus olarak kalmalıydı zira XV olmayı hak etmiyor.

Neden Hak Etmiyor?

Bende 2 gün önce ana hikayeyi bitirdim ve katılıyorum. 13 koridor simülasyonu diye yerden yere vuruluyor ama en azından hikaye eksik hissi vermedi hiçbir zaman. Hikayenin eksikliği cidden üzücü çünkü konsept çok ilgi çekici, Kingsglaive'i de izlediyseniz bu oyundan çok daha farklı bir hikaye bekliyorsunuz. En azından ben öyle bir beklentide idim.

• Psprices sitesinde görünmüyor da, season pass indirime girdi mi hiç?
  • Süreli görevleri yapıyor musunuz? Bence oldukça zevkli ama chocobo yarışları gibi yeni şeyler eklenmeli.
  • Witcher 3 ve elder scrolls online oynayan birine gore bu oyun oynanir mi almali miyim sizce ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Berkayra

Witcher 3 ve elder scrolls online oynayan birine gore bu oyun oynanir mi almali miyim sizce ?

Up

• quote:

quote:

Witcher 3 ve elder scrolls online oynayan birine gore bu oyun oynanir mi almali miyim sizce ?

Up

Witcher için evet eso için hayır kararını sen ver

• Berkayra B kullanıcısına yanıt
    Bence bu oyunu herkes oynamalı dostum.
  • Oyuna version 1.12 - 8.650 gb update geldi

• 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.