Şimdi Ara

FINAL FANTASY XV PS4/PRO - Rehber Niteliğinde Ana Konu - Metascore 84 (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.335
Cevap
17
Favori
41.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Aldım sonunda platini Survival skilli cidden çok ağır geldi kamp alanlarını gezmekten daraldım akşam. Bende yatmadan önce sağ sol çubuğu ortadan iple birbirine bağladım sabaha kadar döndü koştu garibim.



    Bu oyunu mmorpg oyunları oynamayan biri ilk bir iki saatten sonra siler atar. Ana hikaye hariç yaptığınız herşey anlamsız şunu al bunu bul onu kes tarzı oyunu uzatmak için yapılmış bir dünya görev var. Hiç birinin ana hikayeye en ufak bir katkısı yok. Her yere gitmenizi sağlıyor mecburen. Av görevleri özellikle çok can sıkıcı. Şöyle ki bir görev aldığınızda ikincisini alamıyorsunuz. İllaki git kes gel sonra birdaha al. Halbuki tüm o bölgedeki hunt görevleri birbirine çok yakın.



    Dungeon lar çok iyi tasarlanmış özellikle şu küpleri kaydırdığımız baya iyiydi. Boss savaşları güzel olmuş bossa göre düşük levelliyseniz çok zorlar. Grafikler U4 ten sonra gördüğüm en iyisi belkide ışıklandırma olarak U4 ten de daha iyi. Manzaralar müthiş cidden özelikle Altissia ya ilk girişi hayranlıkla izledim harika yapmışlar şehri ama bir okadar da karışık.



    İlk ffyi ps2 de Ff12 ile oynadım onun kadar hikayesiyle doyurucu olmamış açıkçası. Bilmiyorum belkide ozaman türü ilk oynadığım içinde böyle diyor olabilirim. Bol zaman isteyen türü seven için güzel oyun olmuş bence. 4k tv varsa çok daha zevkli olur.




  • Yeni gelecek eklentiler için oyunun Special bölümünde oylama başladı. Katılım yüksek olursa güzel şeyler gelebilir.
  • bu oyun benim icin oynadigim ps4 oyunlari icinde ps4 un en hayal kirikligi yaratan oyunu 2006 yilindan beri takip ediyorum ps3 gameplay ve trailer videolarinda gosterilen nerdeyse herseyi oyundan cikarmislar haritasi kocaman ama ici bos grafikleri iyi ama dogru duzgun hikayesi olmayan oyun yapmislar anime ve filmi niye yaptilar diye dusunuyordum oyunu yapamadik bunlarla idare edin demek icinmis
  • arkadaşlar bende oyun bir türlü tam ekran olmuyor. bu sorunu yaşayan var mı ? ayarlardan bi şeyler yapın diyor, yaptım ama olmadı.
  • Biryerden biryere gitmek soğuttu beni oyundan ya
  • Bu oyunu ilk seferinde çok bodoslama oynadım ve oyunu bitirmeden 14. chapterda bırakıp baştan başladım. Şu an görevler, dungeon, hunt vs vs dolu dolu ilerlemeye çalışıyorum ve gerçekten ilk sefer oynadığımda çok şey kaçırmış olduğumu anladım. Dakikalarca sırf balık yakalamak bile eğlenceli geliyor bana
  • quote:

    Orijinalden alıntı: murat1407

    Biryerden biryere gitmek soğuttu beni oyundan ya

    Hizli gidebilirsiniz. Haritayi acip direk sehir uzerini tiklatin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cagcag06

    arkadaşlar bende oyun bir türlü tam ekran olmuyor. bu sorunu yaşayan var mı ? ayarlardan bi şeyler yapın diyor, yaptım ama olmadı.

    Ps4 un ayarlarindan kaynakli olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 haftadır kafamda bir oyun hayal ediyordum. Açık dünyası olsun konusu belli olsun kombat sisteminde kılıç kullanalım ama ds serisi gibi olmasın. Karakter gelişimi olsun gibi... Sonra dedim kafamdaki oyunu nasıl bulucam ve ff15 e başladım. Kafamdaki herşey var oyunda gerçekten çok sevdim burdaki yorumlarıda hiç okumadım hangi silah nerde zindanlara nasıl girilir vb. yavaş yavaş dolaşa dolaşa oynuyorum huntlar yan görevler dolu dolu acelem yok :) ama yardım istediğim bir konu var. Skill ağacında bütün herşeyi tamamlayabiliyor muyuz ? yoksa bir yere mi odaklanmamız gerek ? skill de nasıl bir yol izlemem lazım ufak bir tiyo verirseniz sevinirim :) ilk sayfayıda okumadım okumak istemiyorum kendim öğrenmek için aradığım yardım orda varsa kusuruma bakmayın :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mockingjay

    2 haftadır kafamda bir oyun hayal ediyordum. Açık dünyası olsun konusu belli olsun kombat sisteminde kılıç kullanalım ama ds serisi gibi olmasın. Karakter gelişimi olsun gibi... Sonra dedim kafamdaki oyunu nasıl bulucam ve ff15 e başladım. Kafamdaki herşey var oyunda gerçekten çok sevdim burdaki yorumlarıda hiç okumadım hangi silah nerde zindanlara nasıl girilir vb. yavaş yavaş dolaşa dolaşa oynuyorum huntlar yan görevler dolu dolu acelem yok :) ama yardım istediğim bir konu var. Skill ağacında bütün herşeyi tamamlayabiliyor muyuz ? yoksa bir yere mi odaklanmamız gerek ? skill de nasıl bir yol izlemem lazım ufak bir tiyo verirseniz sevinirim :) ilk sayfayıda okumadım okumak istemiyorum kendim öğrenmek için aradığım yardım orda varsa kusuruma bakmayın :)

    Ana karaktere yüklen yeter bence.




  • mockingjay kullanıcısına yanıt
    Hocam benim tavsiyem önce AP verenlere yüklen, araba yolculuğu için AP veren, kamp yaptığın için AP veren, büyü kullandığında AP veren tarzı. Ondan sonrası sana kalmış ben her yan karaktere First Aid açmanı öneririm Ignis'in ReGroup özelliğini de mutlaka aç dövüş sırasında çok işe yarıyor herkese heal yaptığı için. Bunlardan sonra dövüş tarzına göre ben warp strike ve air dance'a yüklenmiştim ya da ekstra büyü verenleri de açabilirsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sleepingforest -- 28 Mayıs 2017; 23:5:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün bir Chresthom Channels dungeon a gireyim dedim, hayattan soğudum resmen Dungeonlarda save özelliğinin olmaması bazen çok sinir bozucu olabiliyor
  • önce ignis regroup a verin malum yerden kalkmıyor elemanlar



    hepsine birer tane first aid verın



    daha sonra uzun süre ana karakterden gıdın verirken

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dragonbornx

    önce ignis regroup a verin malum yerden kalkmıyor elemanlar



    hepsine birer tane first aid verın



    daha sonra uzun süre ana karakterden gıdın verirken



    Ben Ignis' in overhelm tekniğini de tutuyorum baya. Özellikle tekli boss ve benzeri güçlü düşmanlara sağlam damage veriyor
  • mockingjay kullanıcısına yanıt
    Bütün skilleri açabiliyorsun ap kasmak şartıyla

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok güzel rehber olmuş melkorla birlikte elinize sağlık. Filmini de çok beğendim. Jrpg seven birisi değilim, umarım oyunu beğenirim. Bu arada animesinin hikayesi ne tam olarak? Oyunun senaryosu değildir umarım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Pissacore

    Çok güzel rehber olmuş melkorla birlikte elinize sağlık. Filmini de çok beğendim. Jrpg seven birisi değilim, umarım oyunu beğenirim. Bu arada animesinin hikayesi ne tam olarak? Oyunun senaryosu değildir umarım.

    Anime anak karakterlerin arasındaki bağı konu alıyor tamamen. Ana senaryodan da kesitler mevcut ama tamamen karakter tanıtımı denilebilir. İzlenmesinde fayda var
  • Special bölümündeki oylamada neleri seçtiniz?
  • arkadaşlar hiç ff oynamadım, bu oyunu alıp oynamalı mıyım?
  • Tecrübeli arkadaşlara bir kaç sorum olacak. Şuanda level 36 yım ve hala 3. bölümdeyim :) yan görevler huntlar derken ana görevlere fırsat kalmıyor amma çok yan görev var ya :) silah olarak engine blade'i 3. seviye yaptım gayet iyi ancak huntlar zorlayabiliyor baya baya. Oyunda en etkili silah hangisi birde yan görevleri yapa yapa gideyim diyorum ama level farkıda çok oldu şuanki görev level 22 mi ne istiyordu yanlış hatırlamıyorsam. Ee sonradanda gelip level 10 yan görev yapılmaz çok bayar. Siz nasıl oynadınız oyunu bu dengeyi nasıl sağladınız. Oyunun en büyük eksiği bu dengeyi sağlayamaması gibi duruyor yada ben yanlış birşeyler yapıyorum :) bu arada halimden gayet memnunum :)

    Oyunu alabilirsin @Angelique bende çok uzun yıllar önce oynamıştı ps1 döneminde
  • 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.