Şimdi Ara

FIFA 14 DEMO ÇIKTI (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
3.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

FIFA 14 DEMO ÇIKTI
  • Bu oyun konsolda oynanır. Pc de tum ozellıkler full 1080p cozunurlukte acıyorum ama ps3 dekı goruntu kalıtesını yakalayamıyor. Ne yapıyorlarsa konsolda daha güzel gözüküyor. Ozellıkle fifa 14 yen nesıl konsollarda ignite engıne gelıstırıldıgı de dusunulurse bu oyun güncel konsollarda ve PC de ne kadar satcak merak konusu diyip demoyu ındırıyorum orıgın hesabından
  • ps4 alıcağım için pcde idarelik oynamak istiyordum ama gerçekten saha halı gibi fifa 13 ps3 de çok daha iyi görünüyor ps3 e alıcam
  • 5-6 mac yaptim demo oldugu icinmi boyle bilmiyom ama cok kolay olmus 13 e bakarak attigin bas hedefe ulasiyor hic sasmiyor hedefi aralardan pas verme cok kolaylasmis sanki bilmiyom belkide demo oldugu icin boyledir
  • o çimler nedir öyle ya
    yerden arapasları iyileştirmişler 13de öyle gol atmak imkansız gibi bişeydi. devre arası ve escye basınca çıkan menü çok güzel olmuş ancak team managementdeki kadro düzenleme kısmı kaç senedir aynı... pesdeki gibi bişey yapamadılar halen
    birde bu yerden paslar halen yavaş gidiyor dibimdeki adama atıyorum ama top gelene kadar araya adam giriyor.
    oyuna her girişimizde tuşları ayarlamak ayrı bir eziyet zaten
    ben bu sene pesden umutluyum bakalım o nasıl olacak
  • 49% iniyor originden
  • demolar zevk vermiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Demoyu oynadım da sımdı gerçekten cok güzel olmuş.Menu tasarımları oldukça basıt ve güzel ultimate team ayarları ozellıkler baya eglencelı oyuna gırdıgımde de hersey full ayarlarda 1080p oyun muthıs gözüküyor konsolda daha ıyı gözüküyor lafımı gerı aldım gerçekten tatmın edıcı. Herkes cımlere laf atmış ama bence gayet ıyıler settıngsden ayarlara bır bakın derım. Bırde co op challenge modu gelmıs 2v2 arkadaslarıla bırlıkte onlıne oynuyoun nasıl olur bılmem. Oyunu sımdı pc ye mı almalı yoksa ps4 mu beklenmeli bılemedım ama ultımate team ıcın bıle alınır oyun denemeyenler varsa alsın oynasın korsan sıngle oynamanın yanında onlıne modlar harıka EA ıyı ıs çıkarıyor.
  • Siz buna oyun demişsiniz ama bu bildiğin futbol simulasyonu olmuş
    Çimler hariç bence kusursuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: T.Blackeye.

Siz buna oyun demişsiniz ama bu bildiğin futbol simulasyonu olmuş
    Çimler hariç bence kusursuz

Katılıyorum.
  • Arkadaşlar bazen menüde oyun donuyor 10 saniyeliğine ama müzik gelmeye devam ediyor.Sonra sorunsuz kasma veya donma olmuyor.Sizdede öyle oldu mu hiç?
  • oyun biraz daha yavaş olabilir onuda full de yavaşlatırlar.ayrıca demo da 3d çim yok 2d var onun için berbat gözüküyor çimler. 2d çim yüzünden oyunun içine edilmiş gibi duruyor. ama full sürümde mutlaka 3d çim olur.top fiziği mükemmel. pas lar daha gerçekçi.futbolcunun hareketleri de daha gerçekçi. gol pozisyonlar çok daha çeşitli.grafikler oyuncu faceleri daha güzel .maç içindeki topa vuruş ve direğe çarptıktan sonraki sesler 13 e oranla arttırılımış . benim çok hoşuma gidiyor iyide olmuş.full sürümde 3d çimi de koyarlarsa daha iyi bir oyun olur.
  • Ben açıkçası beğendim oynanabilirlik 13 e göre bariz artmış demo için şuanlık bu kadar birde menü bence daha iyi olmuş , ancak 13 ün aynısı nerdeyse grafikler var bu da eksik tarafı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Origin'e zorlamasi beni sinir etti. Origin kurmak zorunda miyim? Hee Steam niye kurdun o zaman? diyebilirsiniz. Ayni sey hemen hemen. Ya oyunu actim fizik basta olmak uzere her sey hos da anasini satayim o cimler o cansizligi gorunce YA BEN ONBOARD NTEL HD 4000LE mi actim oyunu ya da benim kart mi bozuldu diye dusundum. Sonra,
    yeniden denedim. YİNE ayniydi. Ya dedim acaba ekrani mi kaldirmaliyim falan... YOK DEGISEN BIR SEY. Kontrast ayarlari aradim oyun icinde. o da yok. zaten 3 dk
    deli etti beni bir de klavye mouse(sut pas orta) aslinda en zevklisi ama becerebilirsen o da. Kaldirdim sirf o cirkin goruntu yuzunden.
  • Süre ile ilgili patch falan çıktı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

Süre ile ilgili patch falan çıktı mı?

Ben birşey buldum ama tam test edemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: goddftr16

quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

Süre ile ilgili patch falan çıktı mı?

Ben birşey buldum ama tam test edemedim.

Hocam linki yollarsan ben test ederim hemen.
  • Çimler demo olduğu içindir belki ama genel olarak beklediğimden iyi çıktı
  • Önceki oyunlarda olan parlaklık ve zıtlık ayarlamasını yaptığımız kısım kaldırılmış mı ben mi göremedim acaba? Birkaç ayarlamayla enb etkisi yapabiliyorduk ve görüntüde bariz fark oluyordu ilk haline göre. Ayrıca herkesin de söylediği gibi çimler hiç olmamış! Oynanabilirlik açısından 13'e göre güzel gelişmelerin olduğu görülebiliyorken böyle basit sayılacak eksiklikler oyundan alacağımız zevki baltalıyor maalesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jegande

Çimler demo olduğu içindir belki ama genel olarak beklediğimden iyi çıktı

Çimler demo olduğu için öyledir bencede, farkettiysen oyuncuların gölgeleride yok bu da grafik özellikleri tam aktif değil demek..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.