Şimdi Ara

FIFA 14 DEMO ÇIKTI (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
3.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • geçen senede torrentten indirince sorun çıkmıştı bu sene riske atmadım orginse kayıt olup indiriyom başka çare yok fifa için her çileye değer:D
  • oynadım ilk seferde biraz garip geldi oyuncular kolay kolay durmuyordu çünkü ama bikaç maç yapınca alıştım yine harika bi oyun yapmışlar inşallah ps4 sürümünü de edinip oynarım
  • Oyuncular birden bire hızlanabiliyor ara pas cok güzel olmus .Windows 8 deki metro arayüzü gibi olmuş.Uzaktan sutlar iyi olmuş.Pes daha iyi olcak bence .
  • Kaleciler mi çok iyi bana mı öyle geldi
  • Beyler klavye ayarları her zamanki gibi çok saçma. Nasıl ayarlamamız gerekiyor acaba ?
  • Ayarları nasıl yapacağım daha önce hep ps3'te oynadığım için bilmiyorum anlatırsanız sevinirim.
  • origin dururken baska yerden ne diye indirisiniz nalamiyom valla neyse oyunu alan varmi arkadaslar key ler 35 euro dan asagi degil varmi ucuza bi yer nuuvem disinda
  • Cevap verecek yok mu ? Oyun originden indirildi.
  • UT bölümünü oynadım Pace olayı bitmiş.Artık Doumbia ile Eto ile ara pas atıp yardırma olayı neredeyse çözülmüş gibi.Topla dribbling yaparken top genelde adamın ayağından aşıyor onun için kanat organizasyonlarına dikkat etmek lazım.Strength çok önemli bir hal almış 99 Strength bir oyuncu ile rakibi deli etmeniz muhtemel.Yapay zekada gelişme var profesyonel bir oyuncu bulup ona göre yapay zeka oluşturmuşlar sanırım yapay zeka gerçek biri gibi oynuyor.Oyun Arcade havasından çıkmış daha çok Simülasyon oyunu olmuş.Menü başarılı yapılmış taraftarlar güzel olmuş.Ama oyunun Arcade havası yok olmuş pek zevk alamadım yaptığım maçlardan.Toplam açıdan bakarsak bence Fifa 13>Fifa 14
  • Hayatımda oynadığım en kötü oyun Allah aşkına arkadaşlar ya siz nasıl beğeniyosun bukadarmı kör oldunuz gerçek hayattaki maçlara bakın Fifa ile yakından uzaktan alakası varmı oynamaz olaydım ya hiçbir maç oynuyorum hissi yok Graikler berbat stad,çimler berbat ötesi top dersen sahanın ortasında karpuz yuvarlanıyo sanki futbolcular plastikten yapılma yada yay gibi nerdeyse bükseniz zıplayacak yay gibi pasların hızına bakın her pas aynı saniyede gidiyor ister 1 metreden atın ister 10 metreden şutlar sanki çizgi film tusubasadan fırlama gibi gol atsam sevinmeyecem çünkü o hissi gerçek futbol hissini yaşatmıyor bu oyuna güzel diyen bence amatördür ben daha başka birşey demiyorum grafiklerde devrim yaşandığu şu zamanlada çizgi film fifa'yı oynamak bence delilikden öte değildir tek umudum pes oda güzel olmazsa busene zaten maç felan oynamam ben bir grafik hastasıyım gerçekcilik önemli saha atmosferi önemli plastik adamlardan çizgi filmden fırlama futbolculardan bıktım hem birkere ful sürümünde Dünyanın en büyük organizasyonu Şampiyonlar Ligi olmuyacak Avrupa Ligi olmuyacak ben neden oynuyayım arkadaş bu maçı ya ozaman ptt 1. ligi yapsın fifa oynanabilirliği sözde iyi diye çizgi film tusubasa fifa oynamaya devam edelim nasılsa amaç yok kupa heyecanı yok bunedir arkadaş.

• geçen sene fifa 13 demo çok hızlı diye oyunu almayacaktım neredeyse. düzeltiyorlar
  • Bana oyuncalarin mimikleri daha kotu olmus gibi geldi.Agizlarini oynatamiyorlar.Birde oyuncularin kosu hizlari 100 olmus gibi sahada kayiyorlar.Baska bir eksigi yok geri kalanlarini begendim ben.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zurbaran1905

Hayatımda oynadığım en kötü oyun Allah aşkına arkadaşlar ya siz nasıl beğeniyosun bukadarmı kör oldunuz gerçek hayattaki maçlara bakın Fifa ile yakından uzaktan alakası varmı oynamaz olaydım ya hiçbir maç oynuyorum hissi yok Graikler berbat stad,çimler berbat ötesi top dersen sahanın ortasında karpuz yuvarlanıyo sanki futbolcular plastikten yapılma yada yay gibi nerdeyse bükseniz zıplayacak yay gibi pasların hızına bakın her pas aynı saniyede gidiyor ister 1 metreden atın ister 10 metreden şutlar sanki çizgi film tusubasadan fırlama gibi gol atsam sevinmeyecem çünkü o hissi gerçek futbol hissini yaşatmıyor bu oyuna güzel diyen bence amatördür ben daha başka birşey demiyorum grafiklerde devrim yaşandığu şu zamanlada çizgi film fifa'yı oynamak bence delilikden öte değildir tek umudum pes oda güzel olmazsa busene zaten maç felan oynamam ben bir grafik hastasıyım gerçekcilik önemli saha atmosferi önemli plastik adamlardan çizgi filmden fırlama futbolculardan bıktım hem birkere ful sürümünde Dünyanın en büyük organizasyonu Şampiyonlar Ligi olmuyacak Avrupa Ligi olmuyacak ben neden oynuyayım arkadaş bu maçı ya ozaman ptt 1. ligi yapsın fifa oynanabilirliği sözde iyi diye çizgi film tusubasa fifa oynamaya devam edelim nasılsa amaç yok kupa heyecanı yok bunedir arkadaş.

Ben de sana katılıyorum.Topa adam yerdeyken vurdu,top kaleciye kadar gitti.O kadar dengesiz yapmışlar.

• İndiriyorum...
  • 1-En sevindiğim hızlı adamlarla teknik ve güçlü adamlar arasındaki denge daha iyi sağlanmış güçlü adamın ve teknik adamın avantajlarını her solukta hissediyorsunuz
    2-şutlar ve ortalar görsel şölen top fiziği keyfe keyif katıyor
    3- hamle defans oyuncuları hız adamlara trene bakar gibi bakmıyor puyol bile
    4- hareket yapmak için l2 ye basmak zorunda değiliz topu önümüze açmak için depara basılı tutmak yeterli
    5-Müzikler yine efsane
    6-replaylar düzeltilmiş animasyonlar yenilenmiş
    7-futbolcu patlamaları sıkça yaşanıyor birden hızlanan futbolcular kimileri buna hata demiş ama bu futbolda olan birşeydir evet biraz fazla olucak gibi ama beklemediğin futbolcudan bir pozisyona mütiş bir patlama gelebiliyor geriden defansına yardım konusunda olsun topu önünde bulduğu anda birden hızlanması olsun bence oyuna heycan veren gerçekçi bir durum iyi olmuş
    şimdilik önemli olanlar bunlardı göremediklerim vardır

eksileri

yine l1 üçken tuşuyla aşırtma ara pasları haddinden fazla etkili gibi geldi onlinede buna çözümler bulabilirmiyiz onu full sürümde görücez

• topu ağır bir biçimde kontrol etme animasyonu. bence gerçekçi olmuş
    koşu sırasında epeyi bir şekilde ayaktan açılan toplar. oyuncuların hızlı görünmesi bundan dolayı sanırım
    oyunu sürekli slowda oynadığım için hız konusu çok anormal gelmedi
    top fiziği hayli geliştirilmiş
    yapay zeka da geliştirilmiş. rakip daha gerçekçi hücum ediyor. sürekli gereksiz pas yapmıyor, boşluk arayıp doğru adamı buluyorlar
    top sizdeyken rakibin alanı daraltıp anında yakın markaja yönelmesi
    optimizasyonun geçen serilere oranla iyi olması ama full sürümde çimler iyileştirildikten sonra değerlendirmek lazım
  • Oyunda söylendiği kadar abartı bir hız olayı görmedim kesinlikle, sadece dikkatimi çeken şey; Oyuncu topu alıp ilk sürmeye başladığında çok hızlı gözüküyor ama bunu yaparken ayağından çok aşıyor topu, yani topu kontrol edip hızlıca sağa, sola dönerken topu gereksiz yere açıyor ayagından
  • quote:

Orijinalden alıntı: WarriorAngel

Sırayla dikkatimi çeken şeyler;

- Menü & Müzikler her zamanki gibi güzel.
    - Çimler berbat ötesi berbat.. Umarım full sürümde böyle olmaz.
    - Stadyum modellemesi, uzaktan bakıldığında (çimler dışında) bütün detaylar harika görünüyor.
    - Seyirci atmosferi yine 10 numara.
    - Oyuncu modellemeleri, seyirciler, kısacası çim dışında bütün grafikler güzel.
    - Yakın çekimlerde kalelerin ağlarında bug var siyah / beyaz renge bürünüyorlar.
    - Top fiziği aşmış kendini. Şutlar, paslar mükemmel ötesi olmuş.
    - Topa vurunca çıkan sesi sonunda arttırmışlar. Ben o sesi duymaktan keyif alıyorum.
    - Tekrar açıları biraz daha iyileşmiş.
    - 13 'ten daha performanslı bir oyun olmuş, fakat sanki herşey High, çimler medium detayda gibi duruyor. Çim detayını kısıp performansı arttırmışlar sanırım bilemiyorum ama gerçekten berbat bir görüntü var.

Brightness & Contrast ayarlayınca güzel görünür çimler. Matlık gidip, canlı renkler oluyordu ayarlayınca. 14'te göremedim.

• Bu ne abi ?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.