Şimdi Ara

FIFA 14 DEMO ÇIKTI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
3.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Şimdi indi ama saat geç oldu yarın erken kalkıp milli maçtan önce ölümüne oynamak lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bluepower -- 10 Eylül 2013; 6:02:41 >
  • 2-3 maç oynadım artı ve eksilerini yazayım. (oynadıkça artı ve eksilere eklemeler olacaktır)

artıları

-öncelikle herkesin çok sevineceği bir olay. topun dinamiği değişmiş mükemmel olmuş. orta açarken hava pası atarken korner kullanırken 13'teki gibi saçma bi şekilde gitmiyor top. oynayanlar hemen anlayacaktır
    -ceza sahasında topu forvetle buluşturup ani dönüşlerle gol atmak baya zorlaşmış defans hemen müdahale ediyor. season modda ve diğer modlarda başı sıkışan bu yolu kullanarak gol atıyordu önüne geçmeleri güzel olmuş
    -arayüz güzel olmuş gayet kullanışlı ve pratik. ayrıca 13'teki kasıntı yok
    -ikili mücadeleler iyileştirilmiş. ufak müdahalede saçma sapan yere düşmüyor oyuncu
    -topa vururken çıkan sesi, direkten dönen topta direk sesini çok net duyabiliyoruz
    -çok çeşit gol göreceğiz galiba. özellikle uzaktan şutlar can yakacak gibi duruyor
    -legendary mod sanki karşımızda pro oyuncu varmış hissi yaratıyor. baskı yapıldığında hataya zorlanabiliyor
    -faullere tabanla girme eklenmiş direk sarı kart çıkıyor
    -yerden kayarak müdahale daha etkili. 13'te adamın dibinden de kaysan müdahale etmiyordu

eksileri

-oynanabilirlik açısından en kötü yanı dönüşler oyuncular inanılmaz hantallaşmış bu konuda abartıya kaçılmış. messi bile kendi etrafında dönene kadar rakip topu alıp orta sahayı geçiyor. dönüş konusunda fifa 13 ve demonun ortası bulunmalı
    -oyuncular topu alınca ve defansa gelirken aşırı hızlanıyor. misal agueroya ara pası atıyorum geriden gelen puyol busquets gibi adamlar jet takmış gibi koşup yetişiyor
    -dribbling yaparken topu ayağından aşma güzel düşünülmüş ancak her oyuncu aşmamalı. messi, neymar, shaarawy gibi adamlar bile topu kontrol edemiyor
    -çim rezalet

bütün bunları fifa 13'e çok sövmüş ve silmiş biri olarak söylüyorum. oyuna 13'ün makyajlanmış hali demek büyük haksızlık olur. özellikle script olayını da minimuma indirirlerse en iyi fifa serisi olmaya aday diyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pavel nedved -- 14 Eylül 2013; 12:53:30 >

• Herkes oyunun cok hizli oldugunu soyluyor diger forumlardada cok diyen var.Umarim tam surum boyle olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyun bende kasıyor sistemim gayet güzel ama nedense inanılmaz bir kasma aynı sorunu yaşayanlar var mı?
  • beyler bu demo pc yemi cıktı suan psn de göremedim psn e ne zaman gelir ?
  • oyun gerçekten çok hızlı olmuş oyuncular gerçeğinden çabucak hızlanabiliyorlar bazı durumda.şut hissi gerçekten çok iyi olmuş.sadece 2 tane gol atma taktiği var oda defansın arkasına atılan top bide uzaktan şutlar

Menüsü pc ye göre değil konsola göre yapılmış ama değişiklik iyidir.grafiklerde gelişme var.çim biraz kötü

gözüme çarpan detaylar bunlar 14 13 ten kat ve kat daha iyi olmuş diyebilirim pes bana göre gine 2. olacaktır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FIFA 09 (ÇIKTI)
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben çok beğendim. full sürümde daha iyi olur.
  • Dırek eksılerden gıreyım.
    - Oyuncuların kıçlarında jet motoru varmıs gıbı kosuyorlar. Anlamıyorum gecen senede bu konuda cok elestırı almıslardı. Oyun hızını %20 azaltmaları lazım. En azından bu secenek bızlere verılmelı. Isteyen hızlı oynasın.
    - Cımler rezalet
    - Grafıkler Fıfa 13cun makyajlanmıs halı. Fıfa 13den bıraz daha ıyı.
    - Maca cıkıs anımasyonları, oyuncu tepkılerı (kart,faul) Fıfa 13 ıle aynı.

Artılar
    + Fıfa 13 oynanabırlık yonunden rakıbınden 1 adım ondeydı. Fıfa 14de eksık kalan kısımlarda tamamlanmıs. Kusursuza yakın oynanabırlık olmus.
    + Reapleyler nıspeten duzeltılmıs.
    + Seyırcı seslerı, tezahuratlar (aynı anda ıkı farklı tezahurat, oncekı oyunda varmıydı dıkkatımden kacmıs)

Sonuc: Fıfa 13 den oynanabırlık yonunden bıraz daha ıyı. Grafıkler bıraz daha ıyı..Kısaca Fıfa 13cun guncellenmıs halı.. Umarım Pes14 her yonuyle Fıfa 14du eskı konsollarda ve pcde gecer. Zıra yenı nesıl konsollarda cıkacak olan Fıfa 14 rakıpsız gozukuyor.

• beyler e0001 hatası alıyorum oyuna girmiyor yardım
  • demo çıkmadan önce fifa 13 güncelleme diyordu çoğu arkadaş ama öyle değil ben özellikle oyuncu dönüşlerini çok beğendim hız olarak biraz hızlı full sürümünü merakla bekliyorum sanırım yine orjinal alıcam çünkü hakediyor...
  • Oyunun hızlı olmasından yakınan arkadaşlar bugüne kadar fifa demoları hep gerçek oyundan daha hızlı olmuştur.

Süre kısıtlaması olduğu için hızı biraz yukarı çekiyorlar sanırım.
  • BEYLER ÇALIŞMAYI DURDURDU HATASI ALIYORUM YARDIM
  • özellikle gündüz güneşli havada çim çok kötü fosforik bir yeşil, fifa 11 deki çim gibi olsaydı mükemmel olurdu. çim yaması yapılmalı
    videolarda akşam çimleri daha iyi gözüküyordu umarım öyledir
    kameraya yakın kısımlarda grafikler çok güzel sürekli o kanattan atak yapma isteği uyandırıyor. tam olarak pesdeki wide kamera gibi bir kamera olmadığından uzak kanadı fazla kullanmıyorum neredeyse. bunun dışında grafikler 13'ün makyajlanmış hali
    oynanabilirlik 10/10 paslar ve ortalarda 13'den iyi

ayrıca 13den daha iyi performans aldım takılma olmadı 955 + hd5770 ile
  • Sırayla dikkatimi çeken şeyler;

- Menü & Müzikler her zamanki gibi güzel.
    - Çimler berbat ötesi berbat.. Umarım full sürümde böyle olmaz.
    - Stadyum modellemesi, uzaktan bakıldığında (çimler dışında) bütün detaylar harika görünüyor.
    - Seyirci atmosferi yine 10 numara.
    - Oyuncu modellemeleri, seyirciler, kısacası çim dışında bütün grafikler güzel.
    - Yakın çekimlerde kalelerin ağlarında bug var siyah / beyaz renge bürünüyorlar.
    - Top fiziği aşmış kendini. Şutlar, paslar mükemmel ötesi olmuş.
    - Topa vurunca çıkan sesi sonunda arttırmışlar. Ben o sesi duymaktan keyif alıyorum.
    - Tekrar açıları biraz daha iyileşmiş.
    - 13 'ten daha performanslı bir oyun olmuş, fakat sanki herşey High, çimler medium detayda gibi duruyor. Çim detayını kısıp performansı arttırmışlar sanırım bilemiyorum ama gerçekten berbat bir görüntü var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E502C764D -- 10 Eylül 2013; 13:17:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetb34gfb

beyler e0001 hatası alıyorum oyuna girmiyor yardım

çözünürlüğü değiştirin.
  • Arkadaşlar link verebilecek var mı ?

Torrent haricinde indirmek istiyorum
  • arkadaş bitane resmi link yokmu torrentten buldum 1.88 doğrumudur yardım pls
  • quote:

Orijinalden alıntı: SayisalMan

Arkadaşlar link verebilecek var mı ?

Torrent haricinde indirmek istiyorum

origin indir kur.Hesap al birtane . Oradan store'dan indir işte.
  • bu sene ps4 icin ugrasmıslar herhalde ben begenmedim pc versiyonunu.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.