Şimdi Ara

FIFA 14 DEMO ÇIKTI (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
3.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: T.Blackeye.

Siz buna oyun demişsiniz ama bu bildiğin futbol simulasyonu olmuş
    Çimler hariç bence kusursuz

Kesinlikle, dün arkadaşla ilk maçı yaparken ilk tepkimiz "oha süper lan" oldu.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_81015572/tm.htm

Konular dağılmasın arkadaşlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oldboy83tr -- 11 Eylül 2013; 10:40:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

quote:

Orijinalden alıntı: goddftr16

quote:

Süre ile ilgili patch falan çıktı mı?

Ben birşey buldum ama tam test edemedim.

Hocam linki yollarsan ben test ederim hemen.

http://www.mediafire.com/download/154wib5gdghrxo7/Fifa+14+demo+s%C3%BCre+uzat%C4%B1c%C4%B1%28mhmtnzrw%E2%84%A2%29.rar

Çalışıyor..

• Tam surumde cimler insallah dediginiz gibi olur... Yoksa oyun sahane olmus... Ben Ps4 surumunude cok merak ediyorum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fifa 14 güseldir . arakdaşlar gta4 oyunu ve L.A noire oyunları aldım 1 yıl oldu hala açamıyorum skidrow falan istiyor napmam lazım gta5 çıkıcak hala 4 açamadım
  • Çok iyi olmuş çalımlar falan kolay ve gerçekçi olmuş, paslar çok gerçekçi. Tam sürümde her şey çok daha iyi olur. Önceki senelerde Fifa gerçekçi, Pes'in oynanabilirliği fazlaydı. İkisini de oynardım. Şimdi ikisi de Fifa'da mevcut, gayet iyi olmuş. Bu sene yalnızca Fifa oynayacağım. Bir de Şampiyonlar Ligi'nin lisansı Fifa'da olsa güzel olurdu. PES 2014 Fox Engine'le falan büyük gelişme kaydetmezse Fifa aradaki farkı iyice açacak. Ben optimizasyon sorunu olduğunu düşünmüyorum, 1920x1080 high ayarlarda gayet akıcı oynadım. Oyunun sistem gereksinimleri yükselmiş olabilir, eğer böyle bir sorun varsa da tam sürümde düzeltilir.
  • Bu oyuna oyun demek haksızlık olur eksilere gelirsek;

Çimler falan demo olduğu için öyle bence oyunun boyutunu azaltmak içindir. Kimse 5 gb demo indirmek istemez heralde.

Oyuncuların hızları ise bilerek yapıldı bence oyun ssüresi 3min onun için hızlandırdılar diye düşünüyorum.
  • Fifa oynayanlara hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zurbaran1905

Hayatımda oynadığım en kötü oyun Allah aşkına arkadaşlar ya siz nasıl beğeniyosun bukadarmı kör oldunuz gerçek hayattaki maçlara bakın Fifa ile yakından uzaktan alakası varmı oynamaz olaydım ya hiçbir maç oynuyorum hissi yok Graikler berbat stad,çimler berbat ötesi top dersen sahanın ortasında karpuz yuvarlanıyo sanki futbolcular plastikten yapılma yada yay gibi nerdeyse bükseniz zıplayacak yay gibi pasların hızına bakın her pas aynı saniyede gidiyor ister 1 metreden atın ister 10 metreden şutlar sanki çizgi film tusubasadan fırlama gibi gol atsam sevinmeyecem çünkü o hissi gerçek futbol hissini yaşatmıyor bu oyuna güzel diyen bence amatördür ben daha başka birşey demiyorum grafiklerde devrim yaşandığu şu zamanlada çizgi film fifa'yı oynamak bence delilikden öte değildir tek umudum pes oda güzel olmazsa busene zaten maç felan oynamam ben bir grafik hastasıyım gerçekcilik önemli saha atmosferi önemli plastik adamlardan çizgi filmden fırlama futbolculardan bıktım hem birkere ful sürümünde Dünyanın en büyük organizasyonu Şampiyonlar Ligi olmuyacak Avrupa Ligi olmuyacak ben neden oynuyayım arkadaş bu maçı ya ozaman ptt 1. ligi yapsın fifa oynanabilirliği sözde iyi diye çizgi film tusubasa fifa oynamaya devam edelim nasılsa amaç yok kupa heyecanı yok bunedir arkadaş.

yav he he

• quote:

Orijinalden alıntı: FenereSevdalı

Bu oyuna oyun demek haksızlık olur eksilere gelirsek;

Çimler falan demo olduğu için öyle bence oyunun boyutunu azaltmak içindir. Kimse 5 gb demo indirmek istemez heralde.

Oyuncuların hızları ise bilerek yapıldı bence oyun ssüresi 3min onun için hızlandırdılar diye düşünüyorum.

demoda hiç birşey değişmiyor maçın dakkası bile 3 dakkaya sabitlemişler.. hız zaten onunla alakalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: isa_tr

quote:

quote:

quote:

http://www.mediafire.com/download/154wib5gdghrxo7/Fifa+14+demo+s%C3%BCre+uzat%C4%B1c%C4%B1%28mhmtnzrw%E2%84%A2%29.rar

Çalışıyor..

Dostum ben dosyaları C:\Program Files (x86)\Origin Games\FIFA 14 Demo\Game dizinine attım ama hala 3 dk oluyor neden olabilir?

• quote:

Orijinalden alıntı: kes123kin

Bu oyun konsolda oynanır. Pc de tum ozellıkler full 1080p cozunurlukte acıyorum ama ps3 dekı goruntu kalıtesını yakalayamıyor. Ne yapıyorlarsa konsolda daha güzel gözüküyor. Ozellıkle fifa 14 yen nesıl konsollarda ignite engıne gelıstırıldıgı de dusunulurse bu oyun güncel konsollarda ve PC de ne kadar satcak merak konusu diyip demoyu ındırıyorum orıgın hesabından

Alakası bile yok senin sistemde sorun var fifa 13 bende ps3 te de var pc de de var ve full ayarlarda ps3teki atari gibi kalıyor pc yanında. Pc ile ps3 şu devirde karşılaştırman bile hata. Fifa 14 te tam sürüm çıksın yine konsolunkinden daha iyi olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: murraydemn

quote:

quote:

quote:

quote:

Çalışıyor..

Dostum ben dosyaları C:\Program Files (x86)\Origin Games\FIFA 14 Demo\Game dizinine attım ama hala 3 dk oluyor neden olabilir?

zaten 3 dk yazar ve o değişmez ama 3dkyi attıgın patche göre 10dk ya ad 12dkda bitiyor oyun..süre cok yavas işliyor..

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Çalışıyor..

zaten 3 dk yazar ve o değişmez ama 3dkyi attıgın patche göre 10dk ya ad 12dkda bitiyor oyun..süre cok yavas işliyor..

Oyun 3 dk'da bitiyor zaten onu diyorum

• Arkadaşlar oyunda hızlı koşma tuşuna basında topu ileri atıyor. Topu ileri atması için tuşa basılmış gibi. Sonra baktım o topu ileri atmak için bastığımız yön tuşu ile fark yok. Nasıl düzeltilebilir bu?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Çalışıyor..

Oyun 3 dk'da bitiyor zaten onu diyorum

Hımm valla bende direk oldu hocam bir oyun 12dk sürede bitiyor...Utde yine 3 dk sürüyor ama kick offta 12dk sürüyor..

• cm 13 ile fifanın çim renklerini veren dosyaları eklemeyi denedim ama cm13 fifa 14 le çalışmadı tabi
    fifaya editleme programlarının çıkmasıda sürekli uzun zaman alıyor. full sürümde gece çimlerinden ümitliyim yoksa hapı yuttuk komple
    çim yaması çıkarsa paylaşalım lütfen sürekli yağmurlu havada oynamak zorunda kalıyoruz
  • Bi deneyelim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sakın analogsuz bir joystickle oynamaya çalışmayın adamı sinir ediyor oyuncu kendi kendine hareket ediyor ve kontrol etmek çok zor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.