EA FC 24 maç saati
Arkadaşlar santra modunda maç saatini değiştiremiyorum oyun kafasına göre gündüz veya gece veriyor. Özeli seçsem bile ayar yapılamıyor. Sizde de böylemi?
Samsung Galaxy A52 Şarj kablosu sorunu
Arkadaşlar öncelikle merhabalar, 4 Aylık kutulu,faturalı garantili 2. el bir telefon aldım. Telefonun yanında orjinal şarj kablosu yoktu. Ama gelen Şarj kablosu gayet güzel şarj ediyor. Bu kablo ile Bilgisayara bağlayamıyorum sadece bilgisayardan şarj oluyor. Bende dedim herhalde orijinal olmadığından data aktarımı yapılamıyor diye. Gittim hem orijinal 15w bir adaptör,hemde orijinal bir kablo aldım. Ama bu aparatlar hem telefonu şarj etmiyor ,hemde bilgisayarada bağlanmıyor. Yan sanayi başka bir kablo daha aldım bu sefer şarja taktığımda dolumuna 7 saat var diyor ama doldurmuyor. Telefon kapalıyken yavaş bir şekilde dolduruyor. Şu an sadece sağlıklı şarj eden , telefonun yanında orjinal olmayan kablo. Onun haricinde hiç bir kablo doğru düzgün şarj etmiyor.İnternette yazan bazı yöntemleri denedim. Fabrika ayarlarına alma, usb hata ayıklaması vs yöntemlerin hiç biri işe yaramadı. Bazı forumlarda ve şikayet sitelerinde 1 mayıs güncellemesinden sonra böyle bir sorunu yaşayanlar gördüm. Ben aldığımda 1 mayıs güncellemesi yapılmış haldeydi. Buna benze bir sorun yaşayan varmı diye merak ediyorum, aynı sorunu yaşayan, yazarsa sevinirim.
Windows 10 Guest hesabı sorunu
Merhabalar, Sorunum şu: bir guest hesabı açtığım zaman ana hesabımdaki hiç bir bilgiye, programa erişilmemesi. Windows xp de guest hesabı açınca sanki yeni bir bilgisayarmış gibi hiçbir program vs yüklü olmuyordu . Ama win 10 da guest hesabı açınca ana hesabımdaki her türlü dosyaya , programa erişim sağlanabiliniyor. Aslında erişim sağlanması problem değil zaten parola istiyor ama guest hesabı açıldığı zaman hiç bir şeyin yüklü olmamış gibi halde olmasını istiyorum. Çok araştırdım ama net bir çözüm bulamadım . Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.
FIFA 17 Pro Club takım arıyorum
|
FIFA 17 Kariyer mod, Pro club vb. gameplay oynatma listesi
|
FIFA 15 Pro club oyuncu aranıyor
Son Giriş: 11 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 694
İkinci El Bölümü Mesajları: 26
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 64)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 342 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Futbol

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
3 Yanıt
0