Şimdi Ara

FİAT 500 - TEK KAPI - ACİL YARDIM RİCA EDERİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Storm Raider Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

hanım ın iş yerine gidip gelmesi için

ekte yer alan araçtan almak istiyorum.

kullanan , bilgili arkadaşların desteği ricamız olur.

teşekkürler.

benim için motor yürüyen ve şanjuman ın sıkıntısız masrafsız olması kafi, öyle lokal boya kapı değişmiş kaput onarılmış bunlara bakmıyorum.

değerlendirmenizi 2-3 yıl işe gidip gel yapacak bir bayanın gözünden yapmanız kafi.

teşekkür ederim.

PSN / XBOX / STEAM / YTUBE : ShinQda

LG OLED G1 GAMING TV - PLAYSTATION 5 PRO with LOGITECH

• İspanya da daha yeni bir modelini kiralamıştım, oturma pozisyonu olsun gidişi olsun felaket bir arabaydı. Çok yakar az kaçar bu arada. Yarı otomatik şanzıman da sorun çıkarabilir bilginiz olsun

• Eğer otomatik vites alacaksanız kullanılan şanzıman robotize şanzımandır bozulsa bile çok çok afaki fiyatlarla tamir edilen bir şanzıman değildir fakat yokuşlarda geri kaçırır vites değiştirirken hissettire hissettire değiştirir hatta bazı zamanlarda çok yüksek devirlerde değiştirir kendi kendinize şanzımana bişey mi oldu ya neden vites atmıyor diye düşündürür. motolarları dizelide, benzinliside üzmez klasik fiat motoru bakımları yapıldığı sürece sıkıntı çıkmaz 1.4 benzinlileri ara ara yağ eksiltebilir ayda 1 kez ya da 1,5 ayda 1 kez bi yağ seviyesi kontrolü yapılırsa rahat rahat binilir. şanzıman ve motor ile olan kısım bu kadar aracın kendisini düşündüğümüzde bence tek eksi yönü ikinci elinin yavaş olması onun haricinde bir sorunu hatta sevimliliği ve şehir içi kullanım kolaylığı açısından çok güzel bence

• Tasarım olarak ikonik bir model.Kadınlar genelde çok beğeniyor lakin şanzımandan kaynaklı alınmaz diyorum hele ki bir kadın için kullanmak daha da zor olacaktır.Özellikle eğimli alanlarda yokuş kalkış desteğinin de olmaması ile işkence yaşatır.Park etmeyi saymıyorum bile.Gaza ilk bastığınız anda direkt atılır, dar alanlarda zorluk yaşatır.
    Sadece tasarımına önem veriyorsanız tamam lakin aksi halde pişman eder.Bu tarz bir araba alıyorsanız 2.nesil makyajlı Smart For Two alabilirsiniz.Oda robotize ama tepkileri bu denli sert değil veya 3-4 yıl eskide gidip R56 Mini One diyorum

Edit:Mini’den de arıza olarak korkmayın.Bakımlı bir arabaysa şanzıman herhangi bir problem teşkil etmez.Motor atmosferik zaten.Alt takım da sağlamdır.Sadece kronik su eksiltebiliyor.Onuda 2-3 parça revizyonu ile çözebiliyorsunuz ki büyük ihtimalle oda yapılmıştır.Arıza çıkartırsa genelde sensör veya elektronik arıza olur.Çok daha keyifli ve teknolojik.Parça fiyatlarıda baktığınız aracın 1.5 katı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3K1X -- 17 Ekim 2025; 15:54:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2014 model cabrio modelini (Fiat 500C) 1 yıl kadar kulandım. Üzerinin açılması ve bagaj boyutu dışında baktığınız Fiat 500 ile pek bir farkı yok diyebilirim. Öncelikle şunu söylemeliyim, performans arayışı olan birisini yeterince mutlu etmez. Eşiniz de işe gidip gelmek için kullanacaksa 69 beygirlik 1.2 benzinli motor, 1 tondan daha hafif olan bu araç için makul gücü sunuyor diyebilirim. Vites geçişlerinin sarsıntılı olması durumu da çoğu robotize şanzıman için söylenir. Aracı kullandıkça ve tepkilerini öğrendikçe, vites değişeceği sırada ayağı gaz pedalından sanki bir manuel kullanıyor gibi hafifçe çekmek bu sarsıntıyı azaltır. Ancak dediğim gibi, bu bir süre aracı kullandıkça zamanla oluşacaktır. Aracı çok fazla keyif alarak kullandım. Her daim ilgi çeken ve kendine baktıran bir tasarıma sahip. Tamamen renkler ve zevkler meselesi bile denilebilir. Sevmeyeni de elbet vardır, saygı duyarım. Amacınıza uyum sağlayacağı konusunda şüphem yok. Park sorunu da pek olmaz, boyu 3,5 metre olmalı. Şanzıman arızaları da çok duyulur, ben hiç sorun yaşamadım. 80.000-100.000 km aralığında kullandım.

Toparlayacak olursam; sıradanlıktan uzak, tarz sahibi, şehir içi kullanıma uygun ve pratik bir otomobil.

Kullandığım 500C de aşağıdaki renk kombinasyonundaydı. Belki bir gün ikinci araç olarak düşünebilirim. Neden olmasın. :)

• Tek kapı arabaya 500 600 verme 200 250 ye corsa tek kapı 1.7 dizel manuel al kullan satarken de o civarda satılır...

Aksi taktirde acayip kötü piyasası olan çöp bir araç almış olacaksın. Linkteki zaten ağır hasarlı sadece kaydı çıkmayanlardan sahibindende alınacak en son araç olabilir hem pert hem tek kapı hem 1.2 atmosferik hem de fiat 500...

• Robotizelerin bazı eksileri vardır ama alıştıktan sonra sıkıntı yaratacağını sanmıyorum. Şuanki aracımda robotize şanzımanlı , birde eat8 den geçmiştim ilk başlarda bende zorluk çekmiştim ama artık alıştık. Motor atmosferik yokuşlarda filan zorlanır gibi baya. Tavsiyem Corsa bakın o paralara derim. 2010 üzeri

Bir süre 500 E aracım vardı, insanlar saygı duymadığı için tatsız şeyler yaşanabiliyor. Sıkıştırmalar, yol vermemeler vs.

500 den vaz geçtik, şimdi bendeki Leon 1.0tsi ı eşime devredip, bana işe gidip gelmek için aşağıdaki araca bakmaya gideceğiz.

manuel 1.3 multijet sanırım fiat motoru varmış.

• _____________________________

• @çoksakatvar

yeni bir araç ekledim. müsait iseniz bakarmısınız diyektim.

• ShinQda kullanıcısına yanıt

Arac fena durmuyor ama agir hasarli airbagler islemli, guvenlik anlaminda ne kadar guvenli ona bakmak lazim. Alfa alicaksaniz experden cok bir alfa romeo ozel servisine de gosterseniz iyi olur. Bunlarin disinda arac seciminiz guzel. Alternatif olarak tek kapi corsa D olabilir ayni model yillari araliginda.

aradım servisi, enriko aliberti var izmir de merkezi yerde.

bizim eksper tarzı işlemimiz yok, birde ruhsat sahibi kişiye hizmet veriyoruz dedi.

lakin kısmet olursa almak, aracın beynine girer kontrol ederiz, ne yapılmış yapılmamış hepsini tespit edip, orjinal parçaları ile yeniden gözden geriririz. 1.3 jtp multijet e benziyor tam olarak aynı motor değil ama sorunsuz yıllardır insanlar biniyor dedi.

Yetkili servis degil ozel servise sorucaksiniz. Yani yolunuz sanayiye dusecek. Facebook gruplari aktif oluyor genelde oralardanda bilgi bulabilirsiniz.

aradım 1 tanesini , google puanı baya iyiydi yorumlara baktım

sanırım kapalı bugün açan olmadı 3-4 kez yokladım.

Nerde ağır hasarlı bir araç var ona bakıyorsun. Böyle araçlara bulaşma. Zamanında ben aldım, pişman oldum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.