Şimdi Ara

ÇOK ACİL YARDIM Çok el değiştirmiş araç ve servis kayıtları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iyi günler 2006 model opel astra bir araba almayı düşünüyoruz araba 120binde ve devamlı servis te bakımları yapılmış fakat arabanın geçmişini araştırdığımızda 10 kişi değiştirmiş aracı. Bu akıllarda soru işareti bırakıyor sorum şu ki bu arac alınır mı şimdi diyeceksiniz servis kayıtlarına bir bak diye servis kayıtlarına nasıl ulaşabilirim telefonda yada mail olarak bilgi verirler mi opel servisi (arabanın hasar kaydı yok bel altı lokal boyalı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi assam757 -- 7 Ekim 2016; 10:09:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• piyasası olan araç çok el değiştirir.
  • Nasıl yani? Bu iyi bir durum mu kötü mü anlam veremiyorum kusura bakmayın

• 10 yılda 10 el değiştirmiş, alan ortalama 1 yıl dayanabilmis araca.

Sıfır alan 2-3 yıl binse ortalama daha da düşüyor. araçta kronik, ustaların çözemediği bir sıkıntı olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.big -- 7 Ekim 2016; 10:13:58 >
  • Şöyle bir durum adamı arayıp sorduğumda bize gelene kadar 3 el değişti dedi vekalet vs vs durumlar dedi

• Başka araba mı yok hocam? Kaza yapmış, daha dikiş tutmamış olabilir, kronik bir sorunu olabilir. Rent a car olabilir, şirket olabilir vs.

• fiyati nedir?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ne kadar sürede el değiştirdiğine bakın. Eğer araç galeriler vasıtasıyla alınıp satıldıysa geleriler aracın satışını üzerine aldığında el değiştirmiş oluyor ve geri satıyor. Eğer kullanıcı tarafından 10 sahibi olmuşsa çok dikkat etmek gerek. Daha önceki mesajlarda yazıldığı gibi kronik çözülemeyen sıkıntıları olabilir. Ayrıca "bel altı lokal boya" diye bir kavram yoktur. Arabanın sadece 1 parçasında kısmi boya vardır ona lokal boya denir. Eğer arabanın 3 parçasında kısmi boya vasa lokal boya denmez boyalı denir.
    Boyanan aracı lokal boya diyerek alıcının gözünde parlatma yalanına kanmayın.
    Ayrıca o kadar çok el değiştirmiş araç için 120.000 km inandırıcı değil. Düşük kilometreli araç alan çok kısa sürede araç değiştirmez. Aldığı aracı kısa zamanda satan genelde yorgun yüksek kilometreli araç alır ve başına sıkıntı açmaya meyilli olduğu anda elinden çıkarır.
    Kısacası bu araca ben bakmış olsam almam.

• Hayvan eti Yiyen kullanıcısına yanıt
    28000tl bu arada araba tavan hariç komple boyalı macunsuzsa sıkıntı yok benim açımdan

• mbulur M kullanıcısına yanıt
    Araç tavan hariç komple boyalı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.