Şimdi Ara

Ferdi Çirkinleşmeye başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ferdi yönetimin açıklamasından sonra maaşına ihtarname göndermiş, dişe diş diyor. pisleşti iyice...

NTV Spor da ki haber..

quote:

Beşiktaş Başkan Fikret Orman'ın "Kesinlikle devam etmeyeceğiz" dediği Manuel Fernandes, siyah-beyazlı kulübe ihtarname çekti. Portekizli futbolcu, henüz ödenmeyen ocak ayı alacaklarını istiyor. Beşiktaş 1 hafta içinde ödeme yapmazsa, Fernandes sözleşmesini tek taraflı feshedebilecek.

Manuel Fernandes Ocak ayı maaşını alamadığı için Beşiktaş Kulübü'ne ihtarname çekti. Siyah beyazlı kulüp Fernandes'in maaşını 1 hafta içinde yatırmazsa, Portekizli futbolcu sözleşmesini tek taraflı fes edecek.

Beşiktaş Kulübü, sözleşmesi sona erecek olan Fernandes ile yeni mukavele imzalamak için bu sezon içinde görüşmelerde bulunmuş, ancak Portekizli futbolcunun istediği yüksek yıllık ücret nedeniyle yeni bir anlaşma gerçekleşememişti.

Siyah beyazlı kulüp 22. haftada oynanan Galatasaray derbisinde sakatlanan ve o günden bu yana takımdaki yerini alamayan 28 yaşındaki oyuncu ile yeni bir anlaşma imzalamama kararı aldı. Başkan Fikret Orman da yeni mukavele yapmayacaklarını dile getirdi.

Beşiktaş ile yollarını ayırmak için gün sayan Fernandes, bu tarihi daha erkene çekmek için çalışmalara başladı. Portekizli futbolcunun Ocak ayı maaşını alamadığı için, 1 hafta önce kulübe ihtarname çektiği ortaya çıktı.

Sözleşmesinde maaşını 75 gün içinde alamadığı takdirde kulübe ihtarname çekme ve sözleşmesini tek taraflı fes etme hakkı bulunan Fernandes, 1 hafta önce avukatları aracılığı ile kulübe ihtarname gönderdi. İhtarname çektikten 2 hafta sonra maaşı hesabına yatırılmadığı taktirde sözleşmesini tek taraflı fes etme hakkı bulunan Fernandes, 1 hafta içinde Ocak ayı ödemesi yapılmaz ise mukavelesini fes edecek.

Beşiktaş yönetimi olayı doğrularken, 1 hafta içinde Ocak ayı maaşını futbolcuya ödeyerek Fernandes’in sözleşmesini fes etmesine engel olmaya çalışacak. Ödeme yapılmadığı takdirde ise Fernandes sezon sona ermeden Beşiktaş ile yollarını ayıracak ve mahkeme yolu ile kulüpte kalan parasını tahsil etmeye çalışacak.

Portekizli futbolcu bu sezon Beşiktaş'ta 2.2 milyon euro yıllık ücret alıyor. Fernandes’in hesabına sözleşmesi gereği her ay 220 bin euro yatırılması gerekiyor.

• uefalık olacağımızı bilmesem ödenmesin derdim.
    şimdiden gitsin
  • Zamanında satacaktınız Rusya'ya.
  • Sözleşmesinde maaşını 75 gün içinde alamadığı takdirde kulübe ihtarname çekme ve sözleşmesini tek taraflı fes etme hakkı bulunan Fernandes, 1 hafta önce avukatları aracılığı ile kulübe ihtarname gönderdi. İhtarname çektikten 2 hafta sonra maaşı hesabına yatırılmadığı taktirde sözleşmesini tek taraflı fes etme hakkı bulunan Fernandes, 1 hafta içinde Ocak ayı ödemesi yapılmaz ise mukavelesini fes edecek.

Ocak biteli olmus 28 + 31 + 25 = 84 gün olmus sizin yonetim hala maas odemeyi aklina getirememiste, adam cirkin oluyor.
  • Tamam da adama vaadedilen para bu,bi de te Ocak ayının taksidi.niye çirkinleşmek oluyor bu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adam haklı nesi çirkinlik bunun?
  • Biraz empati yapsanız adama bir şey diyemezdiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence ferdi haklı adamı yerden yere vurmaktan vazgeçin artık . Belli ki adamın kırgınlıkları oldu belli ki yolunda olmayan birşeyler oldu . İyi performans gösterdiği günleri hatırlıyoruz. Su an açılan q7 konularında olduğu gibi ferdi ye özlem duyacaksınız. He ben sonuna kadar yönetimin arkasındayım sıfır tolerans yöntemi devam etmeli

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fernandes Fenerde

zaten ismende çağrıştırıyor.
  • Fernandes'e de mi Quaresma taktiği uygulanmaya çalışılıyor?
  • Bu yonetim var ya yemin ediyorum töbe töbe ya icimden neler geciyo yonetime karsi

• Hani yonetim maaslari eksiksiz oduyordu?

• Bedava oynatmaya çalışırsanız

• Türkiyede şişirilmiş en balon oyuncularda ilk 5'e girer

ben hangi derbide iyi oynadıgını hiç hatırlamıyorum. Mehmet Topal ayarında klasik bir oyuncu

keşke para ederken satsaydınız
  • Şu light trolünü beslemeyin artık. Bloklayıp geçmek en iyisi. '' DON'T FEED TROLL ''
  • işte beşiktaş taraftar profilini özetleyen bir konu. oyuncu iyiyken göklere çıkar, methiyeler düz, hatta abartıp dünyanın en iyi orta saha oyuncusu filan de, sonra yönetimin yüzünden adam hakkını arayınca fernandes çirkin olsun.

• Şu konuda gerçek anlamda fernandesi savunabilecek adam Beşiktaş'ın değerini zerre bilmiyor demektir . Yahu adamı el üstünde tuttukça adam daha yukarılarda hissetti kendini , reyiz dedik adam paşa oldu maç seçmeye başladı quaresma gibi . Hatta maç da seçmedi her hafta aynı rezaleti izletti . Futbol dünyasındaki en çirkin şey garanti ücret denilen saçmalıktır , fernandes son 3 aydır haketmediği parayı alıyor . Beter olsun .

• Feda sezonunda oynadığı futbolla taraftarin sevgisini kazandı .. Sene başı oyuncuya gelen astronomik teklife yönetim taraftar korlusuna oyuncuyu satamadi.bu da taraftara çoooook iyi bir ders oldu. kim olursa olsun değerini bulan adami saticaksin. Adam falcaoyu satiyor yemisim ferdiyi.haaa ama ferdinin ilk yari yaptığı sovlara ramen devra arasinda yollanmaz ise en kötü olacaklarindan kurtuluduk 1 yabanci daha kiralanirdi .bu vaziyetin sorumlusu yonetimdir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Santa Esmeralda

işte beşiktaş taraftar profilini özetleyen bir konu. oyuncu iyiyken göklere çıkar, methiyeler düz, hatta abartıp dünyanın en iyi orta saha oyuncusu filan de, sonra yönetimin yüzünden adam hakkını arayınca fernandes çirkin olsun.

imzan ve avatarın da senin karakterini ve profilini gösteriyor biz bişey diyor muyuz.

futbolcu parasını her zaman alır , alacaktır da, daha süre dolalı 1 hafta vs olunca eğer ihtarname çekiyorsan, kılıçlar kuşanılmış demektir. bu olay çirkinleşmekten başka bişey değildir. Yönetimin verdiği ceza ve demeçler üzerine bir karşı ataktır.
  • haklı G.antep i eleştirenler vardı Cenk Tosun konusunda Sergen'in de etkisiyle oynattılar adamı. bizim yaptığımız muameleye göre o da ona göre davranıyor.artık oyunculardan para kazanmayı öğrenmemiz gerek madem takım inceleme moda oldu.bir de Porto,A.madrid'i inceleyip nasıl oyuncu alınır,parlatılır sonunda satılır incelesinler.bu konuda çok kötüyüz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.