Şimdi Ara

Fenerbahçeden Galatasaray'a sorular

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fenerbahçe Yönetimi, Galatasaray tarafından yapılan açıklamalara 3 soruyla yanıt verdi.

16 Şubat 2011’de Federasyon Başkanı kimdi?
    Galatasaray açıklamasında “Koyu Fenerbahçeli Başkan” denilerek, Mehmet Ali Aydınlar’ın kastedildiğini kaydeden Fenerbahçeli yöneticiler, “Bu, cahillik mi, kasten yapılan birşey mi anlayamadık. Şöyle bir incelesinler bakalım, o tarihte Futbol Federasyonu Başkanı kimdi? Sayın Aydınlar, 31 Ocak’ta istifa etmiş, 26 gün boyunca federasyon başkanlığına Sayın Hüsnü Güreli (Eski Beşiktaş yöneticisi) vekalet etmişti. Sayın Yıldırım Demirören ise 26 Şubat’ta seçildi” dediler.

Ebru Köksal, niye polis fezlekesini gönderdi?

Federasyon başkanının bilgisi ve onayı olmadan UEFA’nın talep ettiği herhangi bir evrakı Ebru Köksal’ın vermesinin mümkün olmadığı yönündeki sözlere de Fenerbahçe’den şu yanıt geldi: “Sayın Ebru Köksal’ın polis fezlekesini gönderdiği tarihten iki gün önce Savcılık iddianamesi mahkemece kabul edilerek, mahkemede okunmaya başlanmıştır. Böylece polis fezlekesi geçerliliğini yitirmişti. İddianame yerine, geçerliliğini yitiren polis fezlekesi neden gönderilmiştir?”

TFF’den Galatasaray’a geçiş tesadüf müdür?
    Söz konusu dönemde Futbol Federasyonu’nda görev yapan Lütfi Arıboğan’ın şu anda Galatasaray Sportif A.Ş. Genel Müdürü; Ebru Köksal’ın Galatasaray Yönetim Kurulu üyesi; İlhan Helvacı’nın Galatasaray Sportif A.Ş. Yönetim Kurulu üyesi olduğunu hatırlatan Sarı-Lacivertliler, “Bu, bir tesadüf müdür?” sorusunu yöneltti.

Gs açıklaması bilmeyenler için ;

quote:

Bugün bazı medya organlarının, Fenerbahçe yönetiminden aldıkları davet sonrası ve bilgiler bazında bazı profesyonel yönetici ve yönetim kurulu üyelerimizi hedef alarak yayınladıkları tek taraflı, haksız ve ağır ithamları hayret ve ibretle okuduk.

Türk futbol tarihinin en büyük utancını, kendi kulübüne, taraftarına ve Türk futboluna yaşatmış basiretsiz bir yönetimin son cezalarla artık net olarak tescil olmuş hataları sonrası derhal istifa edip taraftarından ve Türk kamuoyundan özür dilemek yerine, artık alışılmış ve eskimiş yöntemlerini tekrarlayarak en yakın rakibini suçlamasını ve de tamamen kendi görevlerini yapmaya çalışan TFF profesyonellerini masum halk kitlelerine hedef göstermesini ve böylece içine düştükleri çıkmazdan kurtulmaya çalışmalarını anlamak mümkün değildir.

Özellikle bilinmelidir ki, başında çok koyu bir FB'li Başkanın bulunduğu TFF’de profesyonellerin, emri altında çalıştığı Başkanının bilgisi ve onayı olmadan TFF'nin bağlı olduğu UEFA'nın resmen talep ettiği herhangi bir evrakı bu üst kuruluşa vermiş olması mümkün olamayacağı gibi, göndermemesi de görevin ihlali sayılır.

Bunu geniş halk kitleleri önünde bir kasıt, art niyet, düşmanlık, ihanet şekline dönüştürmeye çabalamak, tek kelime ile ağır tahrik ve suçu tetiklemektir. Kaldı ki TFF bir tarafsız kurum olup, yıllardır kurgulanmaya çalışıldığı gibi herhangi bir kulübün veya FB'nin bir alt kuruluşu değildir, olmamalıdır, olamaz.

Bu garip zihniyeti ve bunu devam ettirip destek veren her türlü davranışı kınıyor, artık futbolumuzda sadece futbolun konuşulacağı günlerin geldiğine inanmak istiyoruz.

Galatasaray Spor Kulübü olarak sorumsuzca suçlanarak teşhir edilmeye ve gözdağı verilerek sindirilmeye çalışılan bütün sporsever dost ve üyelerimize karşı girişilen hiçbir teşebbüsü hukuken ve de fiilen cevapsız bırakmayacağımızın bilinmesini istiyor, bu konuda sağduyulu bütün sporseverlerin anlayış ve desteğinin yanımızda olacağına inanıyoruz.

Galatasaray Spor Kulübü

• Özellikle son iki soru önemli. Ama cevap geleceğini sanmıyorum. Onlar yerine ben cevap vereyim.

Kaale almıyoruz.
    Herkes suçlu bi siz mi suçsuzsunuz?
    Başkalarına laf atmadan kendinizi savunun.

Hadi hayırlı işler
  • Istediğimiz sorudan başlayabiliyor muyuz? :) Şaka bir yana, sorular güzel ancak Galatasaray'ın cevaplayacağını, işi büyüyeceğini düşünmüyorum. Varsa bir dertleri, çıkıp ortalık yerde tartışmaları daha doğru ve güzel olur. Böylece herkesin dilinde dolandırdığı " Oo belgeleri çıkarırsam vayyyaa, bittiniz ollooom bittiniz siz" muhabbeti de sonlanır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paşa Hazretleri kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle sürekli kaçamak cevaplar sen kulüp yönetmine resmen hakaret niteliğinde açıklama yapıyorsun sonra takmıyoruz kontolünü yitirmiş zatı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

Özellikle son iki soru önemli. Ama cevap geleceğini sanmıyorum. Onlar yerine ben cevap vereyim.

Kaale almıyoruz.

Hadi hayırlı işler

Konuşmaya yüzünüz nasıl var anlamıyorum. Türk futbolunu katlettiniz boşuna konu değiştirmeye çalışmayın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Septams

quote:

Özellikle son iki soru önemli. Ama cevap geleceğini sanmıyorum. Onlar yerine ben cevap vereyim.

Kaale almıyoruz.

Hadi hayırlı işler

Konuşmaya yüzünüz nasıl var anlamıyorum. Türk futbolunu katlettiniz boşuna konu değiştirmeye çalışmayın

Al işte. Beklediğim tarz bir cevap geldi. Programlanmış
  • quote:

quote:

quote:

Kaale almıyoruz.

Hadi hayırlı işler

Hocam iyi güzel de sizin yöneticiler android oldular iyice 3 temmuzdan bu yana Gs şöyle Gs böyle demekten başka bir şey yapmadılar.Başkanınız daha ilk savunmasında(adı üzerinde savunma) Gs'den bahsediyor.Sen bir kendini akla,kurtar ondan sonra kimi neyle suçlayacaksan suçla öyle değil mi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    UEFA'DAN TRABZONSPORA YANIT
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Kaale almıyoruz.

Hadi hayırlı işler

Ben senden bi şey beklemiyorum zaten. Çamur at izi kalsın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

quote:

quote:

quote:

Kaale almıyoruz.

Hadi hayırlı işler

Hocam iyi güzel de sizin yöneticiler android oldular iyice 3 temmuzdan bu yana Gs şöyle Gs böyle demekten başka bir şey yapmadılar.Başkanınız daha ilk savunmasında(adı üzerinde savunma) Gs'den bahsediyor.Sen bir kendini akla,kurtar ondan sonra kimi neyle suçlayacaksan suçla öyle değil mi

Orası öyle tabii haklısın mahkemede Strum Graz maçını izletmesi, hapisten çıkınca Hıncal Uluç'un yazısını göstermesi falan gereksiz ve yanlış hareketlerdi.

Ama Arıboğan konusunda hata bulamıyorum. Arıboğan GS'ye gelmeden önce de tartışılıyordu. Bütün Fenerbahçeliler'in nefret ettiği bir numaralı adamdı. Galatasaray bu denli tepki toplamış, üstünde şaibe olan bir adamı göreve getirerek kendini çemberin içine aldı.

Arıboğan haklı ya da haksız. O ayrı mevzu. Ama Fenerbahçeliler ilk günden beri bu adamdan nefret ediyor ve Galatasaray'da TFF'den sonra işe başladığı için otomatik olarak tepkiler Galatasaray üzerinden gitmeye başlıyor. Bunların hiçbiri olmasa bu kişiler zaten GS'de göreve başlamasa o zaman derdik tabii Strum Graz'daki gibi, niye gereksiz işlere giriyorsun diye.

Zaten Arıboğan GS'de işe başlamasa sadece bir şahıs olarak kalacaktı. Ona yapılan eleştiriler de GS'yi bağlamayacaktı.

• Lütfi Arıboğan ve İlhan Helvacı rezilliği bir aralar gündemden düşmüştü, düşmemeli. "Fenerbahçe'nin suçlu olmamasının %1 kadar bir ihtimali bile var mı?" sorusuna "Hayır, Fenerbahçe %100 suçludur" diyen, ve bunları lakayıt ve laubali yemek masalarında yapan şahıslar, hiç şaşırılmayacak, zira pek de beklenen bir biçimde malum kulübün yönetiminde üst makamlarda görev buldular. Ancak bunun sebebi kendilerine ya da kendilerini destekleyen "taraftar" isimli gruba sorulunca, cevap daima kaçamak, hakaret içerici, konudan uzaklaştırıcı, bir çocuğun bile söylemeye yeltenmeyeceği derecede kokuşmuş kelamlarla dolu oluyor. Zira kendileri de pektabi biliyorlar ki, eğer bu kadar pisliğin altında yatan gerçek cevabı verirlerse, o kendilerini gördükleri yüksek makam, iyi ki bir çeyrek final oynayıp, bir çıkış yakalamanın verdiği hava cıva bir anda sönecek, küllerinden bile doğamayacak hale gelecektir.

• mahkeme sonucunda cas ta sizi suclu görürse vah gs nin haline.

• Aslında soruların cevapları çok basit ve FB yönetimi de biliyor. Ama amaç GS'yi de bu tartışmaların içine çekip Aziz Yıldırım'a yönelik taraftar tepkisini GS'ye yönlendirmeye çalışmak olunca böyle göstere göstere saçmalıklar yapılabiliyor. Kısaca herkesin bildiği cevapları vermek gerekirse:

quote:

Galatasaray açıklamasında “Koyu Fenerbahçeli Başkan” denilerek, Mehmet Ali Aydınlar’ın kastedildiğini kaydeden Fenerbahçeli yöneticiler, “Bu, cahillik mi, kasten yapılan birşey mi anlayamadık. Şöyle bir incelesinler bakalım, o tarihte Futbol Federasyonu Başkanı kimdi? Sayın Aydınlar, 31 Ocak’ta istifa etmiş, 26 gün boyunca federasyon başkanlığına Sayın Hüsnü Güreli (Eski Beşiktaş yöneticisi) vekalet etmişti. Sayın Yıldırım Demirören ise 26 Şubat’ta seçildi” dediler.

Federasyon başkanının kim olduğunun bir önemi var mı? Önemli olan başkanlar değişmesine rağmen FB'yi tutan ve kollayan bir zihniyetin federasyonun başında olduğudur. MAA, Güreli ya da Demirören'in hangi tarihlerde başkanlık yaptıkları, üçünün de FB'yi kollayan kararlar alma amacında olduğu gerçeğini değiştirmez.

quote:

Federasyon başkanının bilgisi ve onayı olmadan UEFA’nın talep ettiği herhangi bir evrakı Ebru Köksal’ın vermesinin mümkün olmadığı yönündeki sözlere de Fenerbahçe’den şu yanıt geldi: “Sayın Ebru Köksal’ın polis fezlekesini gönderdiği tarihten iki gün önce Savcılık iddianamesi mahkemece kabul edilerek, mahkemede okunmaya başlanmıştır. Böylece polis fezlekesi geçerliliğini yitirmişti. İddianame yerine, geçerliliğini yitiren polis fezlekesi neden gönderilmiştir?”

UEFA ne isterse o gönderilir, bu kadar basit. Ama diyelim ki UEFA'nın talebi dışında bu gönderim gerçekleşti, o zaman da MAA, Güreli ya da Demirören'in bilgisi veya onayı olmadan o federasyon binasından hiçbir resmi evrak hiçbir yere g-ö-n-d-e-r-i-l-e-m-e-z.

quote:

Söz konusu dönemde Futbol Federasyonu’nda görev yapan Lütfi Arıboğan’ın şu anda Galatasaray Sportif A.Ş. Genel Müdürü; Ebru Köksal’ın Galatasaray Yönetim Kurulu üyesi; İlhan Helvacı’nın Galatasaray Sportif A.Ş. Yönetim Kurulu üyesi olduğunu hatırlatan Sarı-Lacivertliler, “Bu, bir tesadüf müdür?” sorusunu yöneltti.

Yıllarca birçok FB üyesi federasyondaki görevlerinden ayrıldıktan sonra FB'de yöneticiliğe başladı. Aklıma ilk gelen isim Şekip Mosturoğlu'dur. Hem şu anki TFF kurullarının önemli kurullarındaki FB'li üyeler federasyondan ayrılınca FB yerine başka bir takımda mı yöneticiliğe başlayacaklarını sanıyorlar?

• quote:

Orijinalden alıntı: E®TAŞ

Istediğimiz sorudan başlayabiliyor muyuz? :) Şaka bir yana, sorular güzel ancak Galatasaray'ın cevaplayacağını, işi büyüyeceğini düşünmüyorum. Varsa bir dertleri, çıkıp ortalık yerde tartışmaları daha doğru ve güzel olur. Böylece herkesin dilinde dolandırdığı " Oo belgeleri çıkarırsam vayyyaa, bittiniz ollooom bittiniz siz" muhabbeti de sonlanır.

Bence de şu "konuşursam bitersiniz" olayı bir bitse de gitsek.
  • Fenerbahçe yönetimi Gs camiasına sataşarak bu olaydan sıyrılamayacağını hala anlamış değil. Belki biliyorlar ama taraftarın kendilerini hedef alması yerine Gs'yi hedef aldırarak zaman kazanmaya çalışıyor.

Şike artık kesinleşti ve her kurum ceza veriyor.

Tff Etik Kurulu
    Tff Disiplin Kurulu
    Tff Tahkim Kurulu
    Uefa Disiplin Kurulu
    Uefa Tahkim Kurulu

Geriye Cas ve Yargıtay kaldı. Onlarda suç sabit dedikleri zaman ne olacak?
  • Bence en önemlisi ikinci soru. İddianame dururken polis fezlekesinin gönderilmesi çok acayip. Bu ülkede yargı makamı polis mi? Ben EBRU köksalada kızamıyorum. Oda bir maşa sonuçta verilen emirleri uyguladı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Father Torque

Aslında soruların cevapları çok basit ve FB yönetimi de biliyor. Ama amaç GS'yi de bu tartışmaların içine çekip Aziz Yıldırım'a yönelik taraftar tepkisini GS'ye yönlendirmeye çalışmak olunca böyle göstere göstere saçmalıklar yapılabiliyor. Kısaca herkesin bildiği cevapları vermek gerekirse:

quote:

Federasyon başkanının kim olduğunun bir önemi var mı? Önemli olan başkanlar değişmesine rağmen FB'yi tutan ve kollayan bir zihniyetin federasyonun başında olduğudur. MAA, Güreli ya da Demirören'in hangi tarihlerde başkanlık yaptıkları, üçünün de FB'yi kollayan kararlar alma amacında olduğu gerçeğini değiştirmez.

quote:

UEFA ne isterse o gönderilir, bu kadar basit. Ama diyelim ki UEFA'nın talebi dışında bu gönderim gerçekleşti, o zaman da MAA, Güreli ya da Demirören'in bilgisi veya onayı olmadan o federasyon binasından hiçbir resmi evrak hiçbir yere g-ö-n-d-e-r-i-l-e-m-e-z.

quote:

Yıllarca birçok FB üyesi federasyondaki görevlerinden ayrıldıktan sonra FB'de yöneticiliğe başladı. Aklıma ilk gelen isim Şekip Mosturoğlu'dur. Hem şu anki TFF kurullarının önemli kurullarındaki FB'li üyeler federasyondan ayrılınca FB yerine başka bir takımda mı yöneticiliğe başlayacaklarını sanıyorlar?

Kimse sana cevap yazmaz burda.Bir konuda tezlerini çürütecek cevap verdimi lal olur ,başkanlarından öğrendikleri gibi konuyu değiştirip,yeni bir hedef bulup önal hücum ederler.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

quote:

quote:

quote:

Kaale almıyoruz.

Hadi hayırlı işler

Orası öyle tabii haklısın mahkemede Strum Graz maçını izletmesi, hapisten çıkınca Hıncal Uluç'un yazısını göstermesi falan gereksiz ve yanlış hareketlerdi.

Ama Arıboğan konusunda hata bulamıyorum. Arıboğan GS'ye gelmeden önce de tartışılıyordu. Bütün Fenerbahçeliler'in nefret ettiği bir numaralı adamdı. Galatasaray bu denli tepki toplamış, üstünde şaibe olan bir adamı göreve getirerek kendini çemberin içine aldı.

Arıboğan haklı ya da haksız. O ayrı mevzu. Ama Fenerbahçeliler ilk günden beri bu adamdan nefret ediyor ve Galatasaray'da TFF'den sonra işe başladığı için otomatik olarak tepkiler Galatasaray üzerinden gitmeye başlıyor. Bunların hiçbiri olmasa bu kişiler zaten GS'de göreve başlamasa o zaman derdik tabii Strum Graz'daki gibi, niye gereksiz işlere giriyorsun diye.

Zaten Arıboğan GS'de işe başlamasa sadece bir şahıs olarak kalacaktı. Ona yapılan eleştiriler de GS'yi bağlamayacaktı.

hocam GS'da çalışmasına izin verdiğiniz isimleri yollayın onları işe alalım. yada şöyle yapalım direk siz yollayın GS'de işe başlasınlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: devito

Bence en önemlisi ikinci soru. İddianame dururken polis fezlekesinin gönderilmesi çok acayip. Bu ülkede yargı makamı polis mi? Ben EBRU köksalada kızamıyorum. Oda bir maşa sonuçta verilen emirleri uyguladı.

iddaname ilgili savcının hazırladığı delil ayıklaması yaptığı birşey.

fezleke ise ham bilgilerin olduğu tam da uefanın işine asıl yarayacak şey.

yani uefa siz bana ham bilgileri belgeleri kayıtları tapeleri v.s gönderin benim kendi birimlerim ayıklamasını yapar demiş.

muhtemelen diğer ülkelerde de aynı şekilde varsa polis fezlekesi istenmiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Father Torque

Aslında soruların cevapları çok basit ve FB yönetimi de biliyor. Ama amaç GS'yi de bu tartışmaların içine çekip Aziz Yıldırım'a yönelik taraftar tepkisini GS'ye yönlendirmeye çalışmak olunca böyle göstere göstere saçmalıklar yapılabiliyor. Kısaca herkesin bildiği cevapları vermek gerekirse:

quote:

quote:

quote:

Adam gibi cevap geldi ya görmezden gelip cevap yazmazlar şimdi veya yeni hedef gösterirler asdgdsagdsa Yazık gerçekten yazık ya...

• quote:

Orijinalden alıntı: devito

Bence en önemlisi ikinci soru. İddianame dururken polis fezlekesinin gönderilmesi çok acayip. Bu ülkede yargı makamı polis mi? Ben EBRU köksalada kızamıyorum. Oda bir maşa sonuçta verilen emirleri uyguladı.

polis fezlekesini göndermek yanlış olsa zaten süreci sıkı sıkı takip eden uefa iade eder savcılık iddianamesini isterdi, demek ki uefa için bu sorun teşkil etmiyor.. polis fezlekesinin gitmesinden rahatsız olmanız neden? fezlekenin gerçeklerden uzak olduğunu mu iddia ediyorsunuz? yoksa gerçeklerin daha çarpıcı olarak ortaya çıkması mıdır? sizi rahatsız eden...
    fb sorularının hiç bir önemi yok aslında. tamamı alınan cezanın, işlenen suçların örtbas edilmesine karşı çıkanların işi olduğunu beyandan ibarettir.
    sizlerde bunlarla avunuyorsunuz,
    yönetiminiz başarıya ulaşmış gibi görünüyor...
    özür ve istifanın olması geren yerden hala suçlama ve iftira fışkırıyor...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.