Şimdi Ara

Fenerbahçeden Galatasaray'a sorular (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: fz18

quote:

Orijinalden alıntı: devito

Bence en önemlisi ikinci soru. İddianame dururken polis fezlekesinin gönderilmesi çok acayip. Bu ülkede yargı makamı polis mi? Ben EBRU köksalada kızamıyorum. Oda bir maşa sonuçta verilen emirleri uyguladı.

polis fezlekesini göndermek yanlış olsa zaten süreci sıkı sıkı takip eden uefa iade eder savcılık iddianamesini isterdi, demek ki uefa için bu sorun teşkil etmiyor.. polis fezlekesinin gitmesinden rahatsız olmanız neden? fezlekenin gerçeklerden uzak olduğunu mu iddia ediyorsunuz? yoksa gerçeklerin daha çarpıcı olarak ortaya çıkması mıdır? sizi rahatsız eden...
    fb sorularının hiç bir önemi yok aslında. tamamı alınan cezanın, işlenen suçların örtbas edilmesine karşı çıkanların işi olduğunu beyandan ibarettir.
    sizlerde bunlarla avunuyorsunuz,
    yönetiminiz başarıya ulaşmış gibi görünüyor...
    özür ve istifanın olması geren yerden hala suçlama ve iftira fışkırıyor...

Beni rahatsız eden polis devleti ülkesine dönmemiz. Normal hukuk devletlerınde polıs sanık aleyhıne ve lehıne olan delıllerı toplar karar mercilerine teslim eder. 19 maçta şike yapılmıştır diyerek kararı vermez. Tabi bu normal hukuk devletlerinde olan bir durum bizi aşar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fz18

quote:

Bence en önemlisi ikinci soru. İddianame dururken polis fezlekesinin gönderilmesi çok acayip. Bu ülkede yargı makamı polis mi? Ben EBRU köksalada kızamıyorum. Oda bir maşa sonuçta verilen emirleri uyguladı.

polis fezlekesini göndermek yanlış olsa zaten süreci sıkı sıkı takip eden uefa iade eder savcılık iddianamesini isterdi, demek ki uefa için bu sorun teşkil etmiyor.. polis fezlekesinin gitmesinden rahatsız olmanız neden? fezlekenin gerçeklerden uzak olduğunu mu iddia ediyorsunuz? yoksa gerçeklerin daha çarpıcı olarak ortaya çıkması mıdır? sizi rahatsız eden...
    fb sorularının hiç bir önemi yok aslında. tamamı alınan cezanın, işlenen suçların örtbas edilmesine karşı çıkanların işi olduğunu beyandan ibarettir.
    sizlerde bunlarla avunuyorsunuz,
    yönetiminiz başarıya ulaşmış gibi görünüyor...
    özür ve istifanın olması geren yerden hala suçlama ve iftira fışkırıyor...

Beni rahatsız eden polis devleti ülkesine dönmemiz. Normal hukuk devletlerınde polıs sanık aleyhıne ve lehıne olan delıllerı toplar karar mercilerine teslim eder. 19 maçta şike yapılmıştır diyerek kararı vermez. Tabi bu normal hukuk devletlerinde olan bir durum bizi aşar.

hukuksal anlamda tek sıkıntı polis devleti olmak değil ki, bu süreç üzerinden konuşursak, tff de adil dürüst tarafsız ve hakkaniyetli olamamıştır, o kadar delil varken, mahkeme süreci safsatasını ortaya atıp kendi özerkliğini çiğnemiş, etik kurulu raporunu bile değiştirmiştir... evet gerçekten de henüz normal bir hukuk devleti değiliz... yani söylediğin doğru olmakla birlikte eksik...

• bence sorulması gerekne soru şu : Aziz bey bunca yıllık klubü ne hale getirdin hala nasıl o istifa etsin bu itifa etsin diyebiliyorsunuz , istifa etmesi gerekn kişi sizken.

gerisi boş beleş işler. gerekli cvep father torque tarafından verilmiş, cvp geldikten sonra yok polis devleti olduk diye kıvranmalar başlanmış.
  • Hala saçma sapan kafa bulandırma hareketleri, yiyin Fenerliler yiyin.
    afiyet olsun

1-MAA nın kast edildiği besbelli ne diye laf dolandırıyorsunuz.Sonuçta MAA istifa etsede kendi oluşturduğu kurullar son güne kadar görev yaptı.
    2-Adamlar hala biz şike yapmadık diyemiyor da bu delilleri kim gönderdi diyor.
    3-Ebru Köksal ve Nihat Helvacı zaten daha öncede Galatasaray da görev almış insanlar.Sanki bu olay yeniymiş gibi millete yedirmeye çalışıyorlar.Spor dan spor hukukundan anlamayan insanları TFF ye yada kulup yönetimlerine alacak değiller herhalde.

Misal Şekip Mosturoğlu Yıllar önce TFF Hukuk Kurullarında görev aldıktan sonra ( F.B.-Rize maçı kararını veren kuruldaydı ) F.Bahçe yönetimine girmiştir.
  • Lütfü'nün , Tahkim Kurulunun bulunduğu oteli bastığına dair iddialara verdiği cevap ne ise bu sorulara cevapları da aynı olacaktır. Yani SESSİZLİK...
  • he he işimiz gücümüz yok sizi nasıl saha dışında deviririz diye düşünecez kişi kendinden bilir aziz başkanınız fenerbahçenizi yerin dibine soktu o herifin ne mal olduğunu sokaktaki çocuk biliyor başkalarına suç atacağınıza önce aynaya bakın kupalarda zaten her türlü fenerden üstünüz belli bişey boş işler bunlar fener yönetimi eline yüzüne bulaştırmış şu kısma çok katılıyorum :

Türk futbol tarihinin en büyük utancını, kendi kulübüne, taraftarına ve Türk futboluna yaşatmış basiretsiz bir yönetimin son cezalarla artık net olarak tescil olmuş hataları sonrası derhal istifa edip taraftarından ve Türk kamuoyundan özür dilemek yerine, artık alışılmış ve eskimiş yöntemlerini tekrarlayarak en yakın rakibini suçlamasını...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roohans

Fenerbahçe yönetimi Gs camiasına sataşarak bu olaydan sıyrılamayacağını hala anlamış değil. Belki biliyorlar ama taraftarın kendilerini hedef alması yerine Gs'yi hedef aldırarak zaman kazanmaya çalışıyor.

Şike artık kesinleşti ve her kurum ceza veriyor.

Tff Etik Kurulu
    Tff Disiplin Kurulu
    Tff Tahkim Kurulu
    Uefa Disiplin Kurulu
    Uefa Tahkim Kurulu

Geriye Cas ve Yargıtay kaldı. Onlarda suç sabit dedikleri zaman ne olacak?

İsviçre federal mahkemeleri ayrıca yargıtayın yargılama usulüyle bu yazdıkların çok farklı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: KullanıcıBilgisi

bence sorulması gerekne soru şu : Aziz bey bunca yıllık klubü ne hale getirdin hala nasıl o istifa etsin bu itifa etsin diyebiliyorsunuz , istifa etmesi gerekn kişi sizken.

gerisi boş beleş işler. gerekli cvep father torque tarafından verilmiş, cvp geldikten sonra yok polis devleti olduk diye kıvranmalar başlanmış.

biz şike yaptıysak sizinde ispiyonlamanız doğrumu peki herşeyde ne hale getirdi diyerek suyun üstüne çıkıyorsunuz MAA nın ve şenes in ağzından konuşuyorsunuz..
  • Tamam siz şike yaptınız biz de sizi ispiyonladık. Hangimiz daha suçlu kamuoyu vicdanı karar versin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

Özellikle son iki soru önemli. Ama cevap geleceğini sanmıyorum. Onlar yerine ben cevap vereyim.

Kaale almıyoruz.
    Herkes suçlu bi siz mi suçsuzsunuz?
    Başkalarına laf atmadan kendinizi savunun.

Hadi hayırlı işler

Kaalemi almıyorsun sen kimsin oğlum aziz yıldırımın genel sekreteri mi ? bırakda buna cevap verecek adamlar versin bak ben sana kaale almamayı göstereyim.

''Aziz Yıldırım’ın 28 Temmuz 2012 tarihli Fenerbahçe Divan Kurulu toplantısında yapmış olduğu mesnetsiz iddia ve ithamlarla dolu açıklamalarını ibretle izledik.

Yüz yıllık dostumuz Fenerbahçe camiası dahil bütün kulüplerimizle sporda kardeşlik ve barış ortamını sahalarımıza yeniden geri döndürmeye ve fanatizmin izlerini silmeye çalıştığımız bu dönemde böylesi bir saldırıyı kabul edilemez buluyor ve şiddetle kınıyoruz.

Havuzdan çekilme gibi sözüm ona tehditlerle Anadolu kulüplerine şantaj yapan, kendi kulübüne ve camiasına yıllarca silinemeyecek bir lekeyi sürme cüretini göstermiş ve güvenilirliğini bütünüyle kaybetmiş bir yöneticinin bu talihsiz ve son derece tehlikeli çabalarının Türk sporunu daha fazla zarara uğratmasına izin vermeyeceğiz.

Bu vesile ile ülkemizin ve sporumuzun bütün ilke ve değerlerini hiçe saymış ve kontrolünü tamamen yitirmiş bu zatı bundan sonra hiç bir şekilde Galatasaray Spor Kulübü olarak muhatap almayacağımızı kamuoyuna saygıyla duyururuz.''

Galatasaray Spor Kulübü

• quote:

Orijinalden alıntı: acon18

quote:

Orijinalden alıntı: KullanıcıBilgisi

bence sorulması gerekne soru şu : Aziz bey bunca yıllık klubü ne hale getirdin hala nasıl o istifa etsin bu itifa etsin diyebiliyorsunuz , istifa etmesi gerekn kişi sizken.

biz şike yaptıysak sizinde ispiyonlamanız doğrumu peki herşeyde ne hale getirdi diyerek suyun üstüne çıkıyorsunuz MAA nın ve şenes in ağzından konuşuyorsunuz..

kardeş ispiyonlama diye bir şey yok ama algınız kapanmış durumda istenilen belgeleri göndermek var. Ayrıca Cemal Nalga olayının takipçisi olduğunu resmi internet sitesinden söyleyip tüm girişimleri yaparken, ne değiştide bir anda bu hareketleri ispiyonculuk olarak görmeye başladınız kaldı ki Galatasaray hiç bir şekilde bu tarz bir açıklama yapmamışken azcık tutarlı olun. Bataklığa Galatasaray'ımızı çekemeyeceksiniz.

• umarim bu sorulara cevap vermez klup.
    fb nin bir derdi varsa acar davayi hukuki yol ile halleder.ne bu boyle mahalle kavgasi gibi.
    Fener bir batakliga girdi simdi gs yi de oraya cekmeye calisiyor.Allahtan bu olaylar adnan polat doneminde patlak vermedi.Cunku su an da ki yonetim gayet seviyeli ve ne yaptigini bilen bir yonetim bu fb nin oyunlarina gelmeyecektir kesinlikle.

Yazik fener kime saldiracagini sasirdi.bi yeri aciyorum yok bizi bu hale gs getirdi.oteki yerde yok senez erzik getirdi.yok tff getirdi yok cemaat getirdi.

korcan mi koray mi ne sivasin kalecisine o paralari verip kolunu kaldirsin gol yesin diye neredeyse gs verdi diyecekler artik.

o maci fb sivas degil de gs sivas oynamis olsaydi fb simdi bizi insan haklari mahkemesine sikayet etmis olurdu goz gore gore kalecinin satin alindigini anlayinca.
  • Fenerbahçe taraftarı neden şike yaptık diye başkanını sorgulayacağına acaba ispiyonladı mı diye Galatasarayı sorguluyor..Yemin ediyorum başkanları tam şeytan bunların.Adam parmağını şıklatsa hepsi derin uykuya dalıyor..Neyse bizimde işimize geliyor zaten bu durum ,sorun yok yani..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.