Everton lulara Allah sabır mı versin desem bilemedim ama bizde ki gibi yapamaz.Senin neyine Avrupa,Sampiyon mu olacaktın,Crystal Palace cok degerli rakip vs dese ertesi gun kapının onune koyarlar zaten... hele 45 de 5 adam degisitip macı 10 ksii bitirip Chelsea den 7 yese Bye bye Dear my Friend derler. |
⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 (4443. sayfa)








-
-
pereira hocam evertonla pl'de bi futbol dersi verse de çok bilmiş türk spor medyasının keli gözükse keşke
-
Ağlamayalım arkadaşlar. Herkes futboldan anlamak zorunda değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İlk transferleri Kim Min-jae ve Ferdi Kadıoğlu olacak. Ali Koç eseriyle gurur duysun...
Pedro Sepúlvedatwitter
“❗️Exclusivo. Vítor Pereira e a sua equipa técnica viajam amanhã para a assinar com o #Everton. Já existe acordo total entre o treinador e a equipa inglesa. 🇵🇹🤝🏴 #PremierLeague #EvertonFC”https://twitter.com/pedromsepulveda/status/1485368679273574405?t=otsCo9Qv8lkHVoySUsjMww&s=19
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Burada bir tane adamla tartışmistim. Nickini unuttum. Vitor madem iyi niye pl takımları istemiyor diyordu.İstiyormus demek ki. Vitor'un oynamayacağı lig yok bence.
Tümer metin de Vitor'dan özür dilemiş. Bugün haberlerde gördüm.
Ama işte Burak Kapacagi oynatmıyor. Kovmamiz lazım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Everton'la görüşen hocayı gönderip Rizesporun antrenörünü getirmek tam da Ali Koç'un vizyonuna yakışan bir şey. Defolup git artık vasıfsız, cahil adam.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yağız Sabuncuoğlutwitter
“Fenerbahçe, Reims forması giyen Ghislain Konan'ı kadrosuna katmak için resmi girişimlere başladı.”https://twitter.com/yagosabuncuoglu/status/1485351100496728073yağız rt'lemiş tekrar. bir an önce çözseler bari. fransa'da oynuyor. genç, güçlü ve hızlı bir adammış galiba. elde hiç yok sonuçta her türlü iyi olur. bilgi sızdırmamaya devam ediyorlar mı bilmiyorum tabi.
-
Ali Koç istifa!
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
3 SENEDE 9 TANE TD DEĞİŞTİREN YARISI AZİZ'İN ESKİLERİ OLAN. ÜÇ HOCA İLE VİZYON DİYE YOLA ÇIKAN. HEPSİNİ YARI YOLDA BIRAKAN. OYUNCULARIN HOCAYI YEMESİNE GÖZ YUMAN. GÖNDERDİĞİ HOCA İLE ARASINDA 5 PUAN OLAN. DİĞER GÖNDERDİĞİ HOCANIN EPL TAKIMI İLE GÖRÜŞMESİ. VİZYONSUZLUKTUR.
-
PUBG Mobil Dünya şampiyonasında
Fenerbahçe takımı 16 takım arasından 15. oldu.
Ali Koç istifa :)
-
Kimmiş o everton ile görüşen hocaların hocası?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
rüyamda rahmetli tevfik lav takımın başına getirilmiş. Ortega'ya da tekrar futbola başlatılmış oda gelmiş. Karda yürüyerek deplasmana gidiyoruz. Hocaya diyorum bu ortegayı oynat fizik yetersiz diye bekletme taraftar oynatmıyo diye senin başını yer bırak kötü oynarsa kendileri ıslıklar.Zaten şampiyonluk gitmiş. İyi oynarsa zazten takıma yarar. ligde 5. büyük gençlerbirliği diyor bende katılıyorum. Hatta trabzonun büyüklüğü tartışılır diyorum.
-
İstatistikleri leş hocam.
Ne katkı sağlar bilinmez tabi gelirse fakat daha sağlam bir şeyler bulmamız lazım. Gerçekten çok sıkıntı çekiyoruz bek ve kanatlarda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Worcestershire -- 24 Ocak 2022; 9:49:17 > -
hasan alinin zenci versiyonu.
-
Ben de Hatay'daki Lobjanitze'yi beğeniyorum. Çalım,pas,şut,orta,adam eksiltme,oyun kurma,dribbling her şey var adamda.
Edin Visca vari oyuncu. Daha neyi bekliyor yönetim anlamıyorum. Trabzon alırsa Bakasetas,Visca'yla birlikte şov yaparlar.
-
Zeki Göle
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ULAN HİÇ PUSU YAPMADINIZ MI ARKADAS.
:)))))
YERE YAT
SÜRÜNE SÜRÜNE MAÇ SONUNA KADAR TAKIL İŞTE
-
Halen daha Vitor filan gömülüyor. Adamın yaptığı tüm transferler verimli, kupa kazanamadığı tek kulüp bir burası, bir de Alman bir ikinci lig takımı, senden tekmeyi yedikten sonra Premier Lig'in kalburüstü takımlarından teklif alıyor, İngiltere'de iş buluyor, adamın futbol formasyonları üzerine tez yazmışlığı var, herifin yardımcılarından birisi profesör, öbürü kursların hepsinde en yüksek puanı alan adam. Ama Vitor kötü hoca, taktik bilmiyor, bizim taraftar ise biliyor. Bu adama saygı duyman için Real Madrid'e gidip Avrupa şampiyonu mu olması lazım? Gerçi size göre Zidane de hoca değildir şimdi. Bu da yeterli olmayabilir. Ersun hoca ama. Neden, 2003'te Gençlerbirliği ile iyi top oynamış. Ha iyi, gene gelsin o zaman.
Senelerdir dilimde tüy bitti, bu takımın problemi hiçbir zaman hoca olmadı. Camia yıllardan beri saha dışından saha içine doğru dizayn edilmeye çalışılıyor, mesele bu. Emre ayak tenisi oynadığı adamın tavsiyesiyle topçu getiriyor, Acun'un görüş alınıp Sosa filan alınıyor, birileri sürekli Ersun'u getirmeye, öbürleri sürekli Aykut'u getirmeye çalışıyor, bir yabancı hoca gelince Rıdvan ve yerli topçular el ele verip adamı gönderiyorlar, yok ben burada oynamam yok benim şöyle oynamam lazım. Ve bu kliklerin hepsinin yönetimde adamı var, bunlara dokunamıyorsun. Dokunmaya çalışınca seni gönderiyorlar. Erol'u yiyen de Emre'ydi. Adamın oynattığı ve 10'da 9 yaptığı oyunu yok ben Mesut'u aldım İrfan'ı aldım, pas oyunu oynayacaksın diye bozdular. Ya şampiyon olacaksak başlarım Mesut'una senin. Ama işte öyle olmuyor bu takımda.
Millet de diyor ki şu hoca değil, bu topçu değil. Bu takımdan giden herkesin, hatta Tolgay'ın bile Udinese'de iş yapması ise kimseye garip gelmiyor. Ve insanlar demiyor ki ulan Samandıra'nın suyundan mıdır, neden böyle oluyor. Neden böyle olduğunun yanıtı yukarıda işte.
İkinci olarak hep söylüyorum, takım kaliteli oyuncu dolu da olsa bunlar birbirlerinin mevkilerinde olan, sırf yerli filan diye alınmış adamlar. Bu takımda iki tane salako kaleci yerine doğru düzgün bir kaleci olsaydı, bir de vurduğunu içeri sokan akıllı bir santraforu, Fenerbahçe her şeye rağmen şampiyonluk yarışının içindeydi. Açık konuşuyorum. Bunlar bizde yıllardır yok. Altay maltay diyorsunuz da kaç tane maç verdi bu sene. Kötü kaleci mi, değil. Ama aşırı overrated olduğu da bir gerçek. Uğurcan'ın ardında bekler ömür billah Altay. Berke zaten Allah'lık bir adam. Altınordu'da bile son döneminde Erce'nin yedeğiydi, 3 milyon verip aldılar.
Her maç 15 pozisyona girip birini sokmaktan bana gına geldi. Trabzonspor bulduğu her pozisyonu gol yapıyor. Galatasaray'ı, bizi, Beşiktaş'ı, Göztepe'yi filan yendiği maçlara bir bakın. 0 puan almaları gereken 4 maçtan 12 puanı bu adamlar nasıl aldı. Kornerden atıyor, uzaktan şutla atıyor, skorer kanat oyuncularıyla, fizikli forveti Cornelius'un becerileriyle gol atıyor. Bizim Serdar her topa kaval kemiğiyle kayarak vurduğu için her topu havaya dikiyor. Pelkas kale önünden beş topu dışarı vurmadan hiçbir maçı bitirmiyor. Ve bizim taraftar diyor ki, hmm bunlar iyi oyuncu. İşte kadro kalitemiz tam olarak bu. Şu takımda hasbelkader Cornelius filan olsa mehdi diye tapacaksınız herhâlde Serdar'a topçu mopçu diyenler.
İşte bu sebeplerden bu takımı Guardiola'yı da getirsen bu kulüpten seneye de cacık olmaz, ondan sonraki sene de. Bu zihniyet ya düzelir ya da Berlusconi sonrası Milan olarak bu ligin enayisi olarak 8-10 senede bir Türkiye Kupası alıp sevinen bir takım olur çıkarız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T@rhuncu -- 24 Ocak 2022; 10:31:25 >
-
Ekrem KONURtwitter
“🚨Vitoria de Guimaraes, Burak Kapacak’ı kiralamak için Fenerbahçe’ye teklif yapmayı planlıyor.”https://twitter.com/Ekremkonur/status/1485514377956626435?s=20Gitsin bakalım belki gelişme sağlar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X