Şimdi Ara

⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 (4441. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
110.081
Cevap
94
Favori
4.123.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
183 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 44394440444144424443
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Efsanelerölmezunutmayın E kullanıcısına yanıt

Yaklaştın 11 yaşındayım.

Ben gsyle ilgili bir şey yazmıyorum ki niye köpürdünüz anlamıyorum. Husoyla konuşuyorum, huso da gs forumunda değil burada.

• Valla hocam katılmıyorum sana. Galatasarayın kadrosu Anadolu takımı seviyesi hatta demirsporun kadrosu Konya kadrosu gs den çok daha iyi. Ve şu kadroyu 35 milyon euro ya kurdu terim inanılır gibi değil. Ayrıca Ft varken ptt 1 lig takımına elendi denizli gibi ptt de düşmemeye oynayan Denizli'ye elendi tam kadro ile Nef te terim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 büyüklerin de düşüp birkaç yıl alt ligde oynamaları gerek aslında. Hem giderleri azalır hem de altyapıya önem verirler.

Gerçi adil yönetilen bir ülkede olsaydık o borçlarla uzun süre önce düşmeleri lazımdı normalde. Yıllardır vergilerimizle besliyoruz şu bir halta yaramayan kulüpleri. Ceplerini dolduran karaktersiz yerli futbolcular dışında kimseye yaradığı da yok bu düzenin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • huso kullanıcısına yanıt

Kendileri parasını kendi verip adam kiralayıp bütçe açarken sorun olmuyor ama. Sorsan yok öyle bir şey diyorlar.

• Mierzejewski kullanıcısına yanıt

Nedense bu efendi efendi yazmalarını ts galip gelince yapıyorsun

Puan kaybettiğinizde hiç yoksun buralarda  

• erenfb1907 kullanıcısına yanıt

Hayır iki penaltı kaçtığında da buradaydım. Sen zafer sarhoşu olduğun için görmedin galiba.

Gs forumunda biriyle tartıştığım için ceza aldım bundan sonra kimseye kötü söz etmeyeceğim. Gel seninle de barış yapalım, sallayıp duruyorsun bana. Halbuki hiçbir şey yazmadım. Niye kızıyorsun anlamadım.

• Kadroya katma ihtimalimiz %5..

Burda ise anlaştığımız belirtilmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfShadows -- 23 Ocak 2022; 23:45:22 >
  • yagız kimi yazarsa bil ki alamadıgımız adamlardır :)

• Mierzejewski kullanıcısına yanıt

Güzel kardeşim benim senle bi derdim yok fakat bu kadar çok mesaj atılmaz rakip takım forumunda kendi konundan çok bizim konuda mesajın var

Eğer bu konuya yazıyorsan ts hakkında değil Fenerbahçeyle ilgili yazacaksın burda kimse ts propagandası görmek zorunda değil ben senin konuna gelip Fenerbahçe propagandası yapsam hoşuna gidermi empati yap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenfb1907 -- 23 Ocak 2022; 23:54:17 >
  • İyi iş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfShadows -- 23 Ocak 2022; 23:53:48 >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erenfb1907 kullanıcısına yanıt

Yapmıyorum Eren ya. Abartıyorsun cidden. Ts maçıyla ilgili tek yazdığım yiğit diye birine cevap yazmak, o da gs forumundan şutlandı, bizim foruma gelmiyor, buraya yazmış ne alakaysa. Ben de mecbur burada cevap yazdım. Bunun dışında biri tsyle ilgili bir şey yazarsa cevap yazıyorum sadece, genelde fb ile ilgili yazılarım.

Bugün gelip nasıl yendik, korkun titreyin falan yazsam dediğinde haklısın da böyle tek mesajım yok. Haksızlık yapıyorsun.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfShadows -- 23 Ocak 2022; 23:57:12 >
  • KingOfShadows kullanıcısına yanıt

Tisserand icin 2.5-3m buy out verecekler mi?

• Bana ne tsden gsden hadi kendi konunuza

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eldeki fornvteler çok iyiymiş gibi en iyisini acuna satıyorsun. Komik mi bu şimdi. Allahyardan iyisini alacağına inana var mı bu adamın.

Bakambuyu bile alamadı. Fener Gs el ele yallah kümeye

• huso kullanıcısına yanıt

3-4 mil. € civarına gider. Sanırım o paraya da ROGON'dan Michailidis gelecek.

• Konyaspor'un ihtiyacı olan transferleri biz karşılasak iyi olur aslında.

• Mesele bugün özelinde değilde neyse

Ben normalde küfür olmadığı sürece dalga geçmelere bile ceza verilmemesi taraftarıyım fakat ben bi takımın konusuna yazdığım hiç bi küfür ve hakaret olmayan mesajdan dolayı 3 konudan birden ban yedim o yüzden burda bazı şeylere canım sıkılıyor ister istemez yoksa kimseyle bi husumetim yok

• Alanyaspor'daki Novais'i beğeniyorum. Adamların her transferi mi tutar arkadaş. Tam Farioli'lik bir oyuncu zaten. FM19'dan da bilirim kendisini. Cüzi miktara alırdım.

• 
Sayfa: önceki 44394440444144424443
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.