Şimdi Ara

⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 (4444. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (4 Mobil) - 5 Masaüstü4 Mobil
5 sn
110.081
Cevap
94
Favori
4.123.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
183 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 44424443444444454446
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha iki sene ömce evertonu ancelotti çaşıştırıyordu. Siz böyle bir hocayı yediniz. Löw gelse ona destek vereceğinize kendiniz bile inanmıyorsunuz. Laga luga yapmayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • T@rhuncu T kullanıcısına yanıt

Yaz hocam yaz... Ali Koç döneminin en rezil, en kepaze dönemi bu yıl yaşandı. Küme düşme sezonunda bile bu kadar kepazelik olmamıştı, bu kadar bile bile yanlış yapılmamıştı. Geçen yıl bir tane golcü gelse şampiyon olacaktı bu takım ama Ali Koç baktı, bu kadar kolay şampiyon olunmaz her şeyi berbat etti.

• Darmstad dan forvet mi alınır dediğinde Aziz Yıldırım ı büyük kınamıştım ama ne kadar haklı olduğunu gördük maalesef. Ramos Marcelo boşta tut getir kısmında saçmaladı zaten de bu konuda haklıymış.

Yerli kuralı yüzünden bizi böyle vasatlara mahkum eden TFF yi de tebrik ediyorum. Yerli oyuncu yollarken bile 40 defa düşünüyoruz oysa çoğu vasat.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Taraftarın futboldan anlama zorunluluğu yok, çoğu da anlamıyor zaten, Rıdvan'ı falan dinleyip kahvede ahkam kesen çok, başkanın da futboldan anlama zorunluluğu yok ama iyi yönetmek zorunda kulübü, rezil kepaze bir sezon yaşıyorsak en büyük sorumlusu Ali Koç'tur. Sezon başında herkes hocayı destekliyordu, şampiyon olsak yine üç beş kişi dışında kimse hoca gitsin diyemezdi ama başkan denen adam çok eleştirdiği Aziz Yıldırım'ın çeyreği edecek başkanlık gösteremedi, yöneticilik vasfı yok adamda, Löw değil Guardiola gelse yine başarılı olamaz.

• Baya iyi adam. Afrika kupasında izledim, bizim ligin üstünde bek. Umarım size gelmez. ⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 Yabancı sınırı olmasa alacaktık, genç kontenjanından Puchacz'ı kiraladık mecburen.

• ⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵
    ⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵serkantwitter
    “Vitor Pereira gittiği ilk maçtan takım elbise giyerse https://t.co/zqTD9TaU1n”
    https://twitter.com/Evandiez_/status/1485380533517434886?s=20
  • ⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵

bir şekilde bu aşkı içimde halledemıyorum, seninle başladım elimden gelmiyor bitiremıyorum

AH HOCAM AH BURUK BİR YARASIN GÖNLÜMDE

• The Mandalorian kullanıcısına yanıt

Öyle zaten hoxam ama en azından taraftar pelkasın çöp olduğunu anlamalı. Bizim taraftar medyanın algı oyunlarına çok düşüyor

• Epl nin dandik takımlarından küme düşme hattındaki evertona gitti diye vitoru övmeler başlamış

Sanırsın liverpoola gitti

• Biktik su Vitor guzellemelerinizden bir bitmediniz.Gelen kotu olsa da Vitor u guzellesek diye bekliyorsunuz.

Gidin Evertonu Vitor hocanizi destekleyin.Tezi varmis yemisim tezini Nani,Rvp kadroyu yedi.Rvp ile ego yarisina girdi adami yedi sonra gitti Mesut ile girdi.Ulan senin capin ne de Mesut ile savasa giriyon.Adam gelmis gecmis en cok asist yapan 5. Oyuncu sen kimsin?

• otisabi44 kullanıcısına yanıt

Bundan bi yol olmaz. Disiplinsiz bu. Olacagi en fazla alper potuk seviyesi

• o seviyelere zor gelir gibi gözüküyor.

• Bunlar yaz transfer döneminde bile zor oyuncu buluyorlar şu kısa süreçte kimseyi getiremezler. Saç baş yolmaya devam ederiz. Gerçi kimseyi almasınlar yazın başkan değişir yeni gelen istediği oyuncuları kendisi getirir rogon çöplerine para bayılmaya gerek yok

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • EPL'nin en dandik takımı, küme düşecek takımı bu ligde şampiyon olur. Futbol denen oyun oralarda oynanıyor.

• ali koç su takıma gitsin guiaza tarzı bi topcu olsun o bile beceridir cunki onun ustu imkansız alması. !

• huso kullanıcısına yanıt

Neden her gelen hoca kötü diye arkasına teneke bağlanıp gönderiliyor diye şu futbol ortamını sorgulamıyorsunuz da şu kötü bu kötü, ne diye bunları savunuyorsunuz demeye devam ediyorsunuz. Tam olarak bitik RvP, Mesut gibi takıma da oyuna da gram faydası olmayan tenekeleri bir takımın futbol aklı olan hocalara tercih ettiğiniz için bu haldeyiz ve böyle de kalacağız.

Siz bunlara bu cesareti verirseniz Mert Hakan bile hoca yer, sonra da sakatım diye 5 ay top oynamaz. Bu mantıkla Chelsea Tuchel'i gönderip İsmail Kartal'ı getirmeli, Lukaku iyi bir çocuk, faydalanmamız lazım diye.

• Mierzejewski kullanıcısına yanıt
    Ne oyuncular gördük hocam seviyesi ligin üstünde olup ta bize gelince beş para etmeyen.
    Dediğiniz kadar iyise umarım gelmez kendine yazık etmez.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • erenfb1907 kullanıcısına yanıt

⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 ⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 Evertona gider mi biliyorum da everton ne zaman dandik takım olmuş. Ayrıca küme düşme potasında olmadığı zamanlarda da vitorla görüşmeleri vardı.Evertonun son hocası kimdi biliyor musun?Rafiel Benitez

Hadi kardeş pesut istatistikleri paylaş burada ⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 

Premeir lig falan fazla senin için ⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExcessiveScreen -- 24 Ocak 2022; 12:27:55 >
  • erenfb1907 kullanıcısına yanıt

Hocam Everton'a dandik takım diyorsun da EPL tarihine damgasını vurmuş kendileri. Arsenal, Chelsea, Liverpool, Manchester United, Tottenham Hotspur ve Everton hem lig ilk kurulduğunda varlar hem de hiç küme düşmemiş bu takımlar. O yüzden bu 6 takımdan biri küme düşerse olay olur ayrıca Vitor ada basınında yıllarca konuşulur tabi kötü yönden. Neyse Everton'u ben mi düşüneyim zaten kendileri düşünsün. Vitor'da küme düşürürse Lord Joker'in artık savunacağı bir şey de kalmaz zaten benim için daha bile iyi. Liverpool fanatiği olarak rakibimiz Everton'un küme düşmesine sevinirim. ⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2CE6EA6FE -- 24 Ocak 2022; 12:28:50 >
  • Daha yeni Ancelotti'nin çalıştırdığı takıma da dandik demezsin artık. Her geçen gün Vitor düşmanlarının cahilliklerinin yeni bir boyutuna şahit oluyoruz.
    Bakalım yarın neye hayret edeceğiz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 44424443444444454446
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.